Şimdi Ara

Sadece Nitelikli Ufuk Açıcı İslami Videolar: Rahle TV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.rahletv.com
     Sadece Nitelikli Ufuk Açıcı İslami Videolar: Rahle TV


    Arkadaşlar merhaba,

    Malumunuz internette yoğun bir bilgi kirliliği ile karşı karşıyayız. Bu durum, sadece makale gibi yazılı kaynaklarda değil; belkide daha yoğun video / medya alanında mevcut. Bu nedenle hem nitelikli ve seçkin hem de kategorik tasnifi daha kullanışlı bir video sitesi oluşturduk.

    Rahle ismini verdiğimiz site internetteki bilgi kirliliğinin içinde yalnızca ufuk açıcı videoları tek bir adreste toplamayı hedefliyor. Çeşitli internet kaynaklarından uygun bulduğumuz ve faydalı olduğuna inandığımız videoları arşivlediğimiz bir index sitesi oluştu böylece.

    Site özellikle birkaç dakikalık videolar yerine ulaşmakta zorluk çektiğimiz, çok çeşitli kaynaklara dağılmış ve doğal olarak izleyiciye ulaşamamış ama nitelik bakımından yüksek ders, panel, konferans, tv programı gibi uzun videoları içeriyor.

    Site şimdilik Kavram, Resuller, Örnek Şahsiyetler, Akaid, Fıkıh, Tefsir, Hadis-Sünnet gibi İslami İlimler, Dersler, Konferanslar, Tarih, Biyografi gibi alt başlıklara sahip.

    Ayrıca siteye üye olarak kendi favori videolarınızı belirleyerek size özel video listenizi oluşturabilirsiniz.

    Sitenin bir diğer özelliği ise ziyaretçilerinden de video kabul edebilmesi. Derneğinizin, faaliyetinizin ya da internette rastladığınız nitelikli islami çalışmaların videolarını belirli bir adrese yükledikten sonra (vimeo, youtube vb.) bir form aracılığı ile bizi bilgilendirmeniz yeterli.

    Site ile ilgili daha fazla bilgi için:

    www.rahletv.com

    Video göndermek içinhttp://rahletv.com/video-gonderin/ adresini ziyaret edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.