Şimdi Ara

Sadece ip tv için cihaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 4k vestel smart tv var ve netflix,youtube vb.sorunsuz izliyorum. Tv de ssip tv uygulaması var ve sürekli sorun çıkarıyor,bu günlerde yine çöktü izlenmiyor. Telefon , bilgisayar üzerinden seyrediyorum. Sorum, sadece iptv izlemek için bir cihaz var mı. 4K ve 5ghz wifi özellikli. İnternette araştırdım bulamadım.




  • Xiaomi Mi Box S hem 4k hem 5ghz destekliyor hemde android google playdan istediğin uygulamayı kurabiliyorsun


    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-p-HBV00000EUG10?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.4





  • Bajsettiğiniz SSIPTV oldukça yavaş çalışan web tabanlı bir yazılımdır aslında. Yani uygulama bile değildir. İnternette canlı tv diye ziyaret ettiğiniz site tiplerinin bir değişik versiyonu gibi düşünün. Bu sebeple biraz daha içeriği geniş sağlayıcılardan kullandığınız bu hizmette içerik yüklenmesi (yani yüzlerce canlı kanal ve yüzlerce film dizi vs) bu sefer yazıımın cache (keş) / geçici hafıza kapasitesind eşişkinlik yaratıp keyifsiz ve yavaş bir yavaşlık oluşturur.


    Bunun için pğyasada var olan ANDROID TV BOX chazlardan olan Xiaomi Mi TV Stick ve Xiaomi Mi TV Box önerebilirim tabi ki ama burada bir eksiği olan ve nadirde olsa sorun çıkartabilen NETWORK kablo girişi olmaması. Yani kullanacağınız zaman wifi modülü ile kullanmanız gerekiyor.


    Wifi bir R/F "radio frequency" olduğu ve 300 GHz'den 9 kHz'e kadar değişen frekanslardan bir abndda genelde yagın olan 2,4 ve 5G hızlarındaki bu bantlarda ev içinde yada dışında kullanılan elektronik ve sinyal yayan cihaz ve cihazlardan (kumanda, radyo, blutooth özellikle tüm cihazlar, vb türevi cihalzar) sinyalda parazit yaparak data kalitesini düşürür.


    Aslında R/F datası Yatay S gibi dalgalı verildiğinden alıcılar tarafından her dalga çarpmasıyla (Kesik Kesik) data lır ve bu da kablıya göre bie kayıptır. Hem hız hem de LAG adına. Bu sebeple size RJ45 (Network Socketi) olan bir android özellikle t box almanızı öneririm.


    Böylece internetinizin hızından sonuna kadar faydalnma imkanınız olur.


    İyi günlerde kullanın.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.