Şimdi Ara

Saçınız için ne kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belli bir süredir head&shoulders kullanıyordum bu şampuan bende saç dökülmesine sebep oldu.Bu konuda yakında doktora gideceğim.Öneri verenlerin tavsiyelerini dikkate alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 24 Temmuz 2019; 23:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Carrefoursa nın ısırgan özlü şampuanını kullanıyordum bu aralar bitince head&shouldersa geçtim dökülme hızlandı bende de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu şampuan kepek ve temizlik konusunda başarılı ancak kişinin saçlarınıda götürüyorBu şampuanın kullananlara kullanımı bırakmasını tavsiye ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 24 Temmuz 2019; 23:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodium lauret sulfate içeren şampuanlar önermem, daha nazik temizleyici içerenlere yönelebilirsin, bunun için kozmetik içeriği okumayı bilmen gerekir.
    kabında yazan doğal,organik,şöyle mükemmel etkilere bakma. içerik listesi ne diyor ona bakmalısın.kozmetik içeriklerinde en çok şey genelde ilk 5 maddeden(%90ı) oluşur mesela şampuan b vitaminli (panthenol yazar içerikte) ama içerik listesinde sonlardadır yani aslında yok gibidir...

    tabi şampuan işi çok etki etmiyor maalesef bu iş genetik ,doktora git kan tahlili yaptır. şampuanı değiştirmen sadece saç ve saç derine tahrişteki hasarı azaltır yani biraz olumlu etki yapar ama kesmez.
  • Önceleri Kerastase'yi kullanıyordum ama pahalı olduğu için yalnızca 3-4 ay kullanabildim. Şimdi ise HC Care'yi kullanıyorum. Hem daha ucuz hem de içerik olarak daha doğal. SLS, Paraben gibi zararlı maddeler yokmuş. Ayrıca Türk markası. Müşteri hizmetleri çok iyi anında cevap veriyorlar. Eğer saçında dökülme varsa Doping'i de al şampuanla birlikte. Bir de HC Complex diye ürünleri var çok övdüler onu da aldım. Üç ürüne 174 lira tuttu. Bir de 150 lira üstü olduğu için hediye olarak yüz temizleme sütü de verdiler. 2 haftadır kullanıyorum saç ürünlerini ve hiçbir problemle karşılaşmadım. Beklenen etkiyi yaratması için en az 3 ay kullanın dediler bekleyeceğim.
  • buyuk firmalarin turkcelerine bakiyorumda hep sacma denebilecek basitlikte.head and shoulders bas ve omuzlar mesela,clear temiz mesela,apple elma.Bi bana mi garip geliyor bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • durum bu
  • Bir donem kepek vardi sacimda kuaforun onerisiyle clear men almistim aliskanlik oldu hala onu kullaniyorum. Ve ilk ay neredeyse kepeği sıfırlamıştı, o konuda öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.