Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
87
Favori
449.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    bu konuyu bilmeyen cok banada dediler herkez 3. günden sonra normal hayatına dönüyorsun diye ama 15 günü geçti kafam hala acıyor yatamıyorum 5 bin üzeri ekenlerin iyileşmeleri uzun sürebiliyormuş ekim bölgesinde acı az ama saçların alındığı yerler acıyor sanki çivinin üstünde yatıyormuşsun gibi verdikleri şampuanmı yakıyor deriyi temizlemek için anlamadım

  • musty578 kullanıcısına yanıt

    Köklerin alındığı bölgede deri geriliyor gibi acıyor. Sanki sürekli aşırı nemsizmiş gibi. Bende oranın acısı 2 ay sürdü. 3. günden sonra normal hayata dönen varmı bilemem ama 15 gün bile az bence. Herkeste aynı bölgeye aynı miktar ekimi olmadığı ve herkesin cildi aynı hassaslıkta olmadığı için sonuçlar değişebilir. Benim kafam ciddi tepkiler vermişti. Saç ektirecek biri kendini en az 15 gün evde yatabilecek şekilde ayarlamalı. Ben işten 1 hafta izin almıştım yetmeyince 1 hafta daha izin aldım o bile tam yetti diyemem. Ekim kadar kafayı korumakta önemli. Toz, ağır iş, aşırı güneş vs. uzak durulmalı en azından ilk ay.

  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    tşkrler güneşe hiç çıkmadım güneşlenmeden deri kendini nasıl tedavi edicek anlamadım zaten güneşe cıkma senin derin hassas kızarıklık olur dedi banada hızlı iyileşmesi için kremi ilacı hiç birşey cıkmamış bu zamana kadar ilginç ilaç kullanma bu süreçtede dedi ağrı kesicide dahil 20 . gün dökülmeye başladı kaşınma uyuşukluk gerilme devam ediyor hala ben kim ektirirse en az 1 ay yatar yatmalı gözüyle bakıyorum artık ara sırada minik iğne batıyormuş hissi veriyo

  • Merhabalar,


    RHC Clinic diye bir yer buldum Şişli'de. Gittim görüştüm gayet iyi görünüyor sonuçlar da klinik de, ancak sanırım operasyonu bizzat doktor değil anestezi uzmanı biri yapıyor. Bu durum ne kadar yaygın saç ekimi sektöründe? Sizce mutlaka doktor olmalı mı bu işlemi yapan kişiler yoksa sağlık uzmanı olmaları yeterli mi?


    Teşekkürler.

  • gøød chãrlotté kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun çok iyi olmuş. Nerede yaptırdınız?

  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    patladım

  • Saç ekimi, işin uzmanı tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Kişiye göre tekniği ve yöntemi değişir. Size en uygun yöntemin hangisi olduğuna doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz. Özellikle erkeklerde uzun süreli saç dökülmesi sonucu alın bölgesinde ve saç tepe bölgesinde seyreklik görülebilmektedir. Burada yeni saçlarınızın kendi kendine çıkmasını bekleyemezsiniz, çünkü bu doğal süreçte neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, yine kendi saçınız kullanılarak yeni saç köklerinin ihtiyaç duyulan bölgeye ekilmesi gerekir. Bu işleme ise saç ekimi adı verilir. Ancak dediğim gibi, sizin için en iyi yöntemin ne olacağına karar vermeniz için en iyi saç ekimi merkezi ile görüşmeniz gerekir.





  • SAÇ EKİMİ SONUÇLARI SAÇ EKİMİ SONUÇLARI SAÇ EKİMİ SONUÇLARI SAÇ EKİMİ SONUÇLARI

    Arkadaşlar 25 yaşındayım saçlarım baya açılmaya başladı Ankara için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?




  • Medoran da iki gün oldu ektireli, daha önce de abim ektirmişti orada baya büyük temiz bir yer ekip oldukça tecrübeli.

  • Bir sürededir minoxidil&androvium kullanıyorum saç dökülmesi için fakat bu şekilde gitmeyeceğini anladım ve ektirmeye karar verdim. Bu ilaçları kullanmayı ne zaman bırakmalıyım bilgisi olan var mı? Ya da soruyu şöyle sorayım ekim yapılabilmesi için ilacın ne kadar bir süre önce bırakılmış olması gerekiyor ki ekim yapılabilsin

  • spiderman_ kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Fehmi Arman Saç ekimden 3500 donör için aldığım fiyat 24.000TL,tek seans 8 saat sürüyormuş. Eylül ayında zam gelmesi muhtemelmiş. Bu arada 2 arkadaş gitmiştik zaten referans ile gittik arkadaşıma saçının seyrek ve zayıf olduğundan dolayı verim alınamayacağını söyleyerek saç ekimi yapamayız dediler ben inşallah Eylül ayında kendimi 2 hafta evde duracak şekilde işimi ayarlayıp saç ekimini yaptıracağım. Para için bu işi yapmadıklarını görmem bana ayrı bir güven verdi (daha önce başka biryer arkadaşa 6000 donör ekeriz demiş Fehmi Arman bu kadar donörün zaten bulunmadığını söyledi güvenin sebebi bu aslında)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollywood29 -- 16 Ağustos 2023; 23:27:35 >
  • Ben de saç ektirmeyi düşünüyorum ama tutmazsa diye korkuyorum bundan nasıl emin olabiliriz? Tutmayacağını söyleyen dürüst bir klinik var mıdır yoksa bilerek boşa hayal mi satarlar?

  • Kaflip K kullanıcısına yanıt

    Sibel ulusan medicalhair izmir

  • Fiyatlar kaç para oldu?
  • Büyük Karakterle Konu Başlığı Yazmak sebest mi dh?

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    30 40 civarı hocam iyi yerlerde

  • Kaflip K kullanıcısına yanıt

    Saç ekimini yapan kişinin sağlık üzerine bir eğitimi olması bile iyi bir şey. Sektörde neler var neler. Saç ekimi işinde bazı önemli kararları uzman (belki doktor belki değil) karar verse de saç köklerinin toplanıp yerine konması büyük oranda el işçiliği. O yüzden ben de doktor olsam saç ekiminde kökleri tek tek koymakla uğraşmazdım.


    Elbette istisnalar vardır.

  • tyildiz100 T kullanıcısına yanıt

    Evet hocam geçen zamanda birçok klinikle konuştum. Sadece Asmed'de Koray Erdoğan işlemin 1-2 saatini ekstra ücret karşılığı bizzat yapıyor. Diğer yerlerde hep saç ekimi alanında uzmanlaşmış anestezi uzmanları yapıyor. RHC'den gayet memnun kaldım bu arada. Sonuçları yollarım birkaç aya artık.

  • Kaflip K kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, hayırlı olsun öncelikle.

    Ne kadar donör saç kullanıldı işlem için ve ne kadar bir ücret ödemek durumda kaldınız.


    Bilgi verebilir misiniz.

    Teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.