Şimdi Ara

S7 edge uygulama durduruldu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s7 edge'de uygulama içi örneğin maildeki bir linke veya whatzapptan gelen bir linke(resim,video,alışveriş linki farketmiyor) vs. tıklandığı zaman uygulama durduruldu diyor rapor ve tamam seçeneği çıkıyor.
    Bu arada normal format ve ana ekran, güç ve ses açma tuşlarına basarak farklı bir format atma şekli var hepsini denedim.
    Ne yaparsam yapim düzelmedi.

    Bilen , gören , duyan varsa bir yardım eli uzatın.. :)

    Bu arada en son güncellemeyi yaptıktan sonra bu hata olmaya başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno52 -- 8 Ocak 2017; 3:18:28 >



  • O son güncellemeyi yapmayacaktım sanırım..sürekli bağlantı tıklamalarında durduruldu hatası alıyorum..acil samsung uyarılması..ama naasıl
  • Genel s7&s7edge konusunada mesaj attım oradada bi arkadaş instigram whatzapp'de falan aynı hatayı alıyorum demiş.. Kısaca hangi programda link olursa olsun hata veriyor n11'de alışveriş yaptıysanız kargo takip butonuna tıklarken bile hata yani hatayı almadıgım program yok telefona hem normal hemde ana ekran, güç ve ses açma tuşlarına basarak farklı bir format attım genede düzelmedi..

    Yardım edebilecek birisi yokmu halen..
  • inferno52 İ kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorunu bende yaşıyordum düne kadar hatta benim telefon sistem arayüzü durduruldu demeye başladı ve telefon açılmıyordu. bende xda dan custom rom attım rahatım şuan sende bi dene istersen rootlayıp twrp yükle
  • ios'dan andoride geçeli 2 ay falan oldu yani bu konulara çok yabancıyım fakat bugün 1 haber gördüm samsung 7.0 yayınlamaya baslamıs Türkiye'de 17 ocakda dağıtılıcak diyor. Bakalım 1 hafta bir bekleyelim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inferno52

    ios'dan andoride geçeli 2 ay falan oldu yani bu konulara çok yabancıyım fakat bugün 1 haber gördüm samsung 7.0 yayınlamaya baslamıs Türkiye'de 17 ocakda dağıtılıcak diyor. Bakalım 1 hafta bir bekleyelim..

    Dağıtılmaya başlanmadı, güncellemenin Türkiye'ye gelmesi de Mart'ı bulur.
  • Bir forumda öyle okudum artık gelirse gelir gelmezse bekleyip görecez ama 7.0'da düzelmezse iş kötü :)
  • Ayarlara girince Smart manager diye telefonun hiç kullanmadığımız özelliğine girip tümünü temizle dedim ve şuan tüm programlardaki linklere tıklayabiliyorum.

    Anlamadığım şey normal ve hard format olmak üzere herşeyi yapmama ragmen düzelmeyen telefon şimdi nasıl düzeldi..

    Aklıma gelen şu 1 normal 2 harf format atmama rağmen düzelmeyen telefon smart manager ile düzeldi.. Bu işlemleri yaparken herşey gitti ama hafıza kartı yerinde duruyordu demekki hafıza kartı sıkıntı çıkarttı böyle hata alanlar smart manageri denesin oda olmazsa hafıza kartlarını çıkartıp denesin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno52 -- 11 Ocak 2017; 8:28:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.