Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhuntus81 , nouwamba , bilalcan94 , emrahh88 , emrahh88 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 26 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.473
Cevap
406
Favori
737.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gunbah kullanıcısına yanıt

    " Samsung Galaxy S24 serisi için ikinci Nisan 2024 güncellemesi, çeşitli bölgelerde daha iyi ağ uyumluluğu ve performans için Bölgesel LTE TDD bant desteğini güncelliyor. "


    Galaxy S24 series' second April 2024 update enhances LTE TDD band support - Sammy Fans



    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandıx (formerly twitter)
    Tarun Vats (@tarunvats33) on X
    https://twitter.com/tarunvats33/status/1782710814128107535




  • dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Gboard tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı






  • Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MAYIS güncellemesi yayınlandı

    Şuraya bir duvar kağıdı yapılabilecek sıfır oynama bir resim atayım bas çek kamera canavar maşallah.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Aynen katılıyorum. Madem çok iyi sensör var, bırak çektiği gibi kalsın ve ben istersem düzeltsin. Ev içerisindeki resimlerden yarısı yanık gibi aşırı parlıyor düzeltme sonrası. Çok mu zor bir buton koyup yapay zekalı aç/kapa demek. Saçma sapan renklendirme yapıyor. S23fe bundan iyi çekiyor. Bunu da ikisinin resmini yan yana koyunca net anlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun S23 Ultra da da var. Geçen yıl almıştım aylarca bir umut düzeltilebilir diye bekledim yazdım ilgili başlıklarda duruyor da ama nafile halen de aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunbah kullanıcısına yanıt

    Sanal ram açıksa onu kapatıp deneyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugrall

    Cebimden para çıkmadan S24u yd alma durumum var ne olur yorumunuz ?
    Bende yd aldım hocam çift sim den zaten 4+4 kullanım hakkını var 4 de yıl başı eklenir sana zaten 1 sene al gitsin pişman olmazsın 2aylik kullanım senaryoma bakıldığında gayet basarili bi cihaz neresini beğenmezler anlamıyorum 15 pro ile karsilastirdigimda çekim dahil bir çok alanda gayet te başarılı samsung

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben değiştiricem ya ip11 den geçtim 15plusa arada ki fiyat farklık bir şey yaşatmadı bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myildizofficial M kullanıcısına yanıt
    Alırsam direk kendi eski telefonumdan imei artırmayı düşünüyorum. 15plus kullanıyorum ama fazla düz gelmeye başladı android zamanım geldi diye düşünüyorum o yüzden beğenmeyenlerin çoğu fan boy kafası sırasıyla Note 2, LG G2, Note 4, Huawei Mate 9 ve iPhone 11 kullandım o yüzden hiç bir markayı babamın şirketi gibi savunmuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Sadece kamera kaliteniz düşecektir(Zoom hariç) birde bildiğim kadarıyla 15 plusun şarjı baya iyi gidiyor o biraz düşebilir çok fark olacağını sanmam, geriye kalan herşey fazlasıyla yükselecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Kamera nasıl düşüyor hocam ya tamam plus kamerası gayet iyi de S24u dan da mı iyi ? Şarj konusunda şaşırtıcı bir iPhone performansı veriyor evet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • morags kullanıcısına yanıt

    230 dolar

  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ön ve arka kamerası s24u dan daha iyi (zoom hariç). Hatta daha iddialı birşey diyeyim iphone 12 13ün ön kamerası bile s24u'dan daha iyidir. Samsung maalesef hala kamera tonlarını ayarlayamıyor ve apple kadar gerçekçi renkler veremiyor bunu bir samsung kullanıcısı olarak söylüyorum şuan hali hazırda s23 kullanıyorum whatsapta hd seçilsede fotoğraf renk bozma wp durum atarken kırmalarda cabası, instada hiçbişekilde kırmıyor. s24ultraya veya bekleyip s25ultraya geçmeyi planlıyorum ancak eksilerinide söylemek lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt
    Eksileri söylemezsek fan boy oluruz zaten de bu beni biraz şaşırttı açıkcası bunu demenizde ki sebep doğallık mı yoksa başka bir detay mı kamera konusunda geriye gittiğimi hissedersem bu üzer beni biraz. Önceden ekranın renklerin de abartı kullanıyordu onu dengelediler eskiye oranla. Normalde bende bekleyecektim biraz da ekonomik kaynaklı ama yd fikrinden dolayı bir heveslendim yine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 24 Nisan 2024; 0:19:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt

    S23 ile S24U ne alaka.. kullanmadan sallamak bedava nasıl olsa. S24U nın kamerası şahane ama stabil değil yani her resimde aynı kalite olmayabiliyor, bir çekiyorsunuz dslr gibi, bir çekiyorsunuz aynı seviyede değil, düşük ışıkta da saçmaladığı zamanlar oluyor, ön kamerası yüksek ışıkta iyi, düşük ışıkta kötü. Kamera kaliteniz düşer, iPhone 12 kamerası iyi falan yazmış bilirkişi gibi.. Allah akıl fikir versin böylelerine. İsteyen varsa 15 pro, düz 15 ve s24u ile çekeyim aynı kareyi göstereyim, üç cihazda elimde mevcut.


    15 plus ta özleyeceğiniz şeyler, Face id, magsafe (bu çok sorun değil, kılıfla çözülüyor), ekosistem varsa airpods ve watch uyumu, iCloud, bir de pil olarak 15 plus statik 60hz ekranı ile daha iyidir (gerçi isterse 20 saat versin o çağ dışı paneli ile ama sonuçta hissedilir derecede daha iyidir.), uzun vade de değer koruması, pro olsaydı birde smoothness denen akıcılık eklerdim buraya, ios da böyle yağ gibi bir kayma hissi var ama bu 15 plus için geçerli değil.


    s24u öncelikle ekran kalitesi, büyüklüğü ve 120hz ile ezip geçer, tasarım ve kasa kalitesi olarak çok daha premium, 12gb ram, 45w şarj desteği, 7 yıl güncelleme, kişiselleştirmeye çok uygun çok iyi bir arayüz, kamerayı söyledim, daha uyguna daha yüksek dahili kapasite alınıyor, dahili spen kalem var. Bunlar harici eksi olarakta apple a göre bilhassa 2 yıl ve üzerinde değerini aynı oranda koruyamıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 24 Nisan 2024; 0:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Fazla bilmişlik yapmak istemiyorum ezbere ama hâla kafama yatmıyor düz iphone modeli s24u dan iyi olacağı.

    Face ID konusunu değişimden sonra yorum yapabilirim eko sistemlik bir durumum yok ki ekosistem kurmak için bu kadar para da dökmek istemiyorum.

    İlk defa iPhone aldıran da aksesuar çeşitliliği ve çevre algısı ile oldu sırf bu değer vs yönünü düşünüp tekrar iPhone aldım ama androide oranla ne kadar düz kaldığını fark ettim ve sırf değer mantığıyla uzun yıllar bir ürün kullanmak yerine beni tatmin eden cihaz daha mantıklı geliyor.
    Valla imkanınız varsa ben resim isterim hepten emin olurum en azından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 24 Nisan 2024; 1:47:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende telefon yalaması bir adamım android tarafında(kullanmadığım marka model kalmadı pixel vs.) s24 ultra olmuş bir cihaz arkadaşlar fan boyluk şuluk buluk değil ciddi manada iyi. Bende tereddütle geçtim ama boşuna yani ön kamera şahane kötü diyen ağır sallıyordur arka kamerada şahane en iyi telefon bence vivo x100 falan gelmesi lazım buna kafa tutması için şu kusuru var diyemem çünkü yok ayfon iyi diyorlar bikere ios denilen garabet kusurlu o yok bu yok teknolojiden az anlayan adam kafayı yer. Kullanmasak yutturacaklar. Özellikle s24 ultranın ekranı yokmu ekranı orada duracaksın iphone böyle bir teknolojiyi 10 sene sonra davulla zurna ile fanboylara verir. Düşünenlere diyorum S24 ultra alayımmı düşünme al geç şahane cihaz. Kıl biri değilseniz sizi çok çok memnun edecektir ki tr şartlarında daha iyisi yok. Bu arada s23 ultrada sahibiyim bence s23 ultrada çok iyiydi ama s24 ultra bir gömlek daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 24 Nisan 2024; 1:10:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam denemesi ücretsiz git bir teknoloji mağazasına al eline kıyasla sonra aç internetten kıyasla dediğimi anlarsın. Şuan s23 kullanmam gidip s24u denemediğim anlamına gelmiyor benim tüm ekosistemim samsung yine yeni telefon alırken samsung alacağım ama eksileri söyleyince böyle olmamanız gerekiyor sırf çok paralar verdiniz diye. Bende s23 alırken herkes uçuruyordu telefonu yok kamerası 15 pro ile denk vs vs o işler öyle olmuyor samaung önce koyduğu 50 200mp kameralarda sarartmanın önüne geçsin,sizin yaptığınız fanboyluğa giriyor. Kamera kalitesi bariz çok bariz düşer.Benim üslubumla sizin cahilliğiniz arasındaki fark esas bilirkişiliğinizi belli ediyor her sene aynı şeyler samsung kamerası olmuş bu sefer, neyi olmuş s22 ile aynı sensörler kullanılıyor değişen neredeyse hiçbişey yok 3 yıldır aynı hikaye herşey düşük ışıkla zoom değil arkadaşım. Gidip kıyaslaması ücretsiz. Elinizde olduğunu söylüyorsunuz tamam atın fotoğraf örnekleri efektsiz bakalım görelim birilerini bilirkişi diye yaftalamadan önce karşınızdakininde ne söylemek istediğini anlayın. İphone 12 kamerası daha iyi bile yazmadım daha okumayı bilmiyorsunuz 12 13 ün ön kamerası bile s24u ön kamerasından iyi yazmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 24 Nisan 2024; 6:39:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.