Şimdi Ara

Rockstar'ın Grand Theft Auto 6'ya Dair Fikirleri Var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında şöyle hem San Andreas haritası hem New York hem de Vice City olsa. Eski karakterler yer yer görsek. Hatta Londra'da olabilir Gta 2 Londra'da geçiyordu. Grafikler aynı kalsa da olur çevre etkileşimi falan artsa yeter.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altunuz

    Merlin'in Kazanı ise GTA VI duyuruldu yazmıştı -_- Merlin haber/oyun inceleme sitesi mi magazin sitesi mi belli değil.


    Katılıyorum tek bildikleri komik komik manşetler atıp bunun üzerine dedikodu yapmak. Güzel tespit +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    Bana gore son oyunla birlikte surus dinamiklerinin icine ettiler. Oyundan hic zevk alamadim.


    kesinlikle haklısın..Ben gta 5 i gta oyunu olarak görmüyorum..Sanki gta ya benzemek isteyen bir oyunmuş gibi çok saçmalamışlardı gta 5 te...Hiçte o gta nın ruhunu alamadım...Bence 3 karakterde gereksiz...
    Ya neyse Şuan gta dan daha önemli bir seri var. oda red dead redemption 2 kesinlikle gta 6 dan daha fazla bekliyorum ondan dolayı ps4 aldım...
  • Gran Theft Auto Pc Release Date 2025 Coming Sooonnnn.
  • Kesinlikle londrada gecmeli amerikadan bıktım,bi de kendini begenmis felan deniyor lan adamlar 5 yilda bir oyun cikariyor dediklerini hayli hayli gerceklestiriyor en hizli satan oyun oluyor haftalarca lider kaliyor hala kendini begenmis gibi laf ediyorlar deniyor adam naapsin size ac unity,cod felan mustehak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • GTAVI mı :/ pc ye de aynı zamanda çıkarırlarsa belki alırım

    dipnot: ertelemelerden nasibini almış oyuncu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar origin e girebilen var mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GTA V senaryosunun yarısına kadar bile gelememiş arkadaşlar burada oyunu kötülüyor GTA V bugüne kadar yapılmış en iyi GTA oyunudur önce oynayın sonra konuşalım.
  • bide bi bakıyosun türkiyede geçiyo adamlar döner bıcağı falan çekiyo mahalle kavgasına karısıyosun camdan atlıyolar falan tum cocuklar sokakta birbirlerinin annelerine kufur ederek top oynuyorlar bi diktator var onu indirmeye calistigimiz halkın somuruldugu bol pıcaklı kavgalı bi gta olsun ne güzel olurdu kavga hatali sollamadan cıksa :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla gittiği yere kadar gitsin adamlar 4 yılda 1 oyun çıkarıyor oda efsane oluyor böyle adamlar ne yapsa alınır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NarutoTR

    yeni oyun ya san fierro yada las venturasta geçecek bakın görün

    Olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunlardan biri olan Gta London 1961 i hep severek oynamışımdır..Diğer oyunlara göre farklı araçlar ve mimarisi hep hoşuma gitmiştir.Gta 6 London geçerse güzel olur..Şöyle bir şeyde olabilir eski zaman geçen bir gta? Eski den kastım 1950-1960-1970 ler olabllir hatta 1940 'ın almanyası müthiş olurdu :D Hayal işte

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • AGENT NE OLDU AGENT ONDAN HABER VER!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ahayri<br><br>Bana gore son oyunla birlikte surus dinamiklerinin icine ettiler. Oyundan hic zevk alamadim.</blockquote><br><br>kesinlikle haklısın..Ben gta 5 i gta oyunu olarak görmüyorum..Sanki gta ya benzemek isteyen bir oyunmuş gibi çok saçmalamışlardı gta 5 te...Hiçte o gta nın ruhunu alamadım...Bence 3 karakterde gereksiz... <br>Ya neyse Şuan gta dan daha önemli bir seri var. oda red dead redemption 2 kesinlikle gta 6 dan daha fazla bekliyorum ondan dolayı ps4 aldım...


    - leyen arkadaslar neye gore eksilemisler beni anlayamadim zaten umrumdada degil. GTA 5 kotu bir oyun degil ancak serideki en onemli seyin gercekciliginin icine etmisler. Oyunda zevk almak imkansiz hale gelmis bu sayede. Acikcasi zevk alanlara saygi duyuyorum ama ben gercekcilik daha fazla olsun isterdim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ahayri<br><br>Bana gore son oyunla birlikte surus dinamiklerinin icine ettiler. Oyundan hic zevk alamadim.</blockquote><br><br>kesinlikle haklısın..Ben gta 5 i gta oyunu olarak görmüyorum..Sanki gta ya benzemek isteyen bir oyunmuş gibi çok saçmalamışlardı gta 5 te...Hiçte o gta nın ruhunu alamadım...Bence 3 karakterde gereksiz... <br>Ya neyse Şuan gta dan daha önemli bir seri var. oda red dead redemption 2 kesinlikle gta 6 dan daha fazla bekliyorum ondan dolayı ps4 aldım...</blockquote><br><br>- leyen arkadaslar neye gore eksilemisler beni anlayamadim zaten umrumdada degil. GTA 5 kotu bir oyun degil ancak serideki en onemli seyin gercekciliginin icine etmisler. Oyunda zevk almak imkansiz hale gelmis bu sayede. Acikcasi zevk alanlara saygi duyuyorum ama ben gercekcilik daha fazla olsun isterdim.

    GTA SA hiç gerçekçi değildi. GTA Vice City de gerçekçi değildi. GTA IV hiç gerçekçi değildi gerçekçi oyun oynamak istiyorsun ARMA 3 + ACE başka yolu yok !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • kim ne derse desin butun oyunları birbirinin kopyesı gorevlerine kadar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obantr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ahayri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ahayri<br><br>Bana gore son oyunla birlikte surus dinamiklerinin icine ettiler. Oyundan hic zevk alamadim.</blockquote><br><br>kesinlikle haklısın..Ben gta 5 i gta oyunu olarak görmüyorum..Sanki gta ya benzemek isteyen bir oyunmuş gibi çok saçmalamışlardı gta 5 te...Hiçte o gta nın ruhunu alamadım...Bence 3 karakterde gereksiz... <br>Ya neyse Şuan gta dan daha önemli bir seri var. oda red dead redemption 2 kesinlikle gta 6 dan daha fazla bekliyorum ondan dolayı ps4 aldım...</blockquote><br><br>- leyen arkadaslar neye gore eksilemisler beni anlayamadim zaten umrumdada degil. GTA 5 kotu bir oyun degil ancak serideki en onemli seyin gercekciliginin icine etmisler. Oyunda zevk almak imkansiz hale gelmis bu sayede. Acikcasi zevk alanlara saygi duyuyorum ama ben gercekcilik daha fazla olsun isterdim.</blockquote><br>GTA SA hiç gerçekçi değildi. GTA Vice City de gerçekçi değildi. GTA IV hiç gerçekçi değildi gerçekçi oyun oynamak istiyorsun ARMA 3 + ACE başka yolu yok !


    GTA Vice City veya GTA San Andreas'ta oynarken zevk aliyordum ancak GTA IV surus dinamiklerinden sonra GTA V surus dinamikleri oyuncak araba gibi geldi bana.

    Gercekcilik istiyorsam ARMA 3 vs vs demissiniz o zaman bende size Arcade takilmak istiyorsaniz Saints Row sizi bekliyor diyebilirim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Gta 6 ile ilgili kafamda azıcık uçuk yenilikler var. Hazır konusuda açılmışken payalaşayım istedim. :)

    1) Kapalı kamusal alanlar daha fazla olmalı mesela hastaneler, polis karakolları özellikle artık şehrimizde yaşayan bir üniversite olsa çok güzel olur.

    2) Kesinlikle organizasyonlar olmalı mesela gidip bir konsere bilet alabilmeliyiz. Ya da daha iyisi futbol maçına bilet almak ve stada gidip seyircilerin arasına oturmak hatta sağaya atlayabilmek. Büyük kalabalıkların kasmadan oyuna aktarılması burada ki tek engel ama rockstar altından kalkabilir.

    3) Artık şehirdeki binaların çoğunluğuna yükleme ekranı olmaksızın girilebiliyor olması lazım. Apartmanların hepsine girebilmemiz katlarda dolaşa bilmemiz çok güzel olur.

    4) Ve en önemlisi artık şehirdeki tüm npclerin bir kimliği olmalı ve npclerle etkileşime geçilebilmeli. Mesela yolda yürürken karşıdan hoş bir kadın geliyor onun telefon numarasını isteyebilmek süper olurdu. Barda oturup içki içerken yanınızdaki npc nin size kendi hayatıyla ilgili bir şeyler anlatması gibi, bu tarz şeyler gerçekten yaşayan bir dünyada olduğumuz hissini verir. GTA 5 de açıkçası npcler çok aptal davranışlar sergiliyorlardı yanlarına gidiyorsunuz konuşan grup dağılıyor herkes bir tarafa kaçıyor falan noluyouz yani? :)

    Saydığım yenilikler bir çok kişi için fazla uçuk gelebilir ama bence olması gereken bu şuana kadar yeni nesilde bir önceki nesilden farklı olarak sadece grafik gördük grafikler hariç oyunlar aynı ama biz ps4 ve xone nı yeni nesil olarak adlandırıyorsak gerçekten yeni olan bir şeyler görmemiz lazım. Bu saydığım yeniliklerden sadece biri bile yapılsa oyunun tüm havası değişir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncy

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: NarutoTR<br><br>yeni oyun ya san fierro yada las venturasta geçecek bakın görün<br></blockquote><br> Olabilir


    gta 5 los santos'ta geçtiyse
    gta 6 vice city'de geçiyor demek oluyor

    zaten gta 5'de bunun kırıntıları verilmişti bir easter egg vardı
    ve şöyle yazıyordu merak etmeyin tommy vercetti 2017'de geri dönecek bilmiyorum belki remastered sürümü çıkabilir vice city'nin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bütün amerika haritası mı yapacakar acaba la
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.