Şimdi Ara

Rockstar, GTA V'in PC'de Ertelenmesiyle İlgili Söylentileri Yalanladı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun34_4

    ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.


    Medem pc ye çıkartmalarını istiyorsun o zaman korsan akmayacaksın.Millet alsın ben arkadan çaktırmadan götürürüm dersen olmaz o iş.Onlar paragöz bir firma ise senin gözünde,sende sömürgen bir oyuncu müsveddesisin onların gözünde.Bu kadar basit.Bu gecikme size bir uyarı, anlayıp anlamamak size kalmış.
  • iyi bari bunu açıkladılar bide sistem gereksinimleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 3 Ocak 2015; 20:27:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII<br><br>tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.</blockquote><br><br>Aga pc ye çıkarmadılar diye rockstara çamur atıp durma,adamlar olması gerekeni yaptılar.Öyle böyle bu oyun ps3 ile xbox360 a çıkacaktı zaten ha 1 sene önce ha 1 sene sonra, yazdıklarınız bariz bir şekilde hazımsızlık kokuyor hemde iğrenç bir biçimde


    fan kokusu alıyorum hemde leş gibi gözünüz bu kadarmı kör ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Erteleme olmayacak, detay yok, sistem gereksinimi yok, demek ki optimizasyon özürlü olarak çıkacak. Gecikme kredisi doldu bir sorun varsa bile artık düzeltemezler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tayfun34_4<br><br>ne kıymetli oyunları varmış.rd2 pc'ye çıkartmayan bir firmadan ne beklenir ki..fakat l.noire satmayınca bir ay içinde pc'ye port edebiliyor.Böyle paragöz firmaları hiç sevmiyorum.</blockquote><br><br>Medem pc ye çıkartmalarını istiyorsun o zaman korsan akmayacaksın.Millet alsın ben arkadan çaktırmadan götürürüm dersen olmaz o iş.Onlar paragöz bir firma ise senin gözünde,sende sömürgen bir oyuncu müsveddesisin onların gözünde.Bu kadar basit.Bu gecikme size bir uyarı, anlayıp anlamamak size kalmış.


    İddia ediyorum bunu yazan kişi kırılmış ps3 kullanıyordur.




  • bazı troll mesajlara cevap vermek gerekiyor.Bu adamlar troll bile olsa bunlara verecek cevabımız her zaman olacaktır.Şu anda 250 yakın orjinal oyun almış biri olarak ki bunların içinde en son çıkan oyunların hepsi var.Far cry 4 metal gear solid , acu , last of us remastered ,fifa 15 liste böyle uzuyor gidiyor geçtiğimiz yılın son 4 ayında tam 1000 lira degerinde orjinal oyun aldım.Alın buda size kapak olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 3 Ocak 2015; 22:26:31 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bende klavyenin başından onu aldım bunu aldım derim :D demek kolay..10 yıldır bende hep orjinal oyun alırım..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yapma arkadaşım yapma canım kardeşim..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav oyunu pcye çıkarmazsan çıkarma sen kimsin yav. Bu ne böyle kardeşim hamile karı nazı gibi. Bizde almayız oynamayız olur biter, ekmek degilsin su degilsin ölmeyiz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • GTA 5 çıktıktan sonra konsolcuları burda görmek isterim olur mu fanboycuklar ? Tartışmanız bile gereksiz ya. Alt tarafı oyun. Bir oyun için burda dibinizi yırtmanız saçma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar o kadar aç gözlü ki, çıkmasına 3 hafta kala bile kesin tarih vermeye kaçınıyorlar, son ana kadar ne kadar fazla konsol satılırsa bende o kadar fazla kar ederim düşüncesiyle, hala paragöz değil diyenler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Ocak 2015; 9:26:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

    tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.


    Sana soruyorum. GTA ile eşdeğer ve GTA'ya rakip bir açık dünya oyunu var mı ?
    GTA Kalitesinde bir açık dünya oyunu var mı? GTA 5 en iyi gerçekçi açık dünya oyunudur. GTA 5'i beklemeye değer yeterki bugsuz çıksın. Ayrıca GTA 5 yeni nesile çok iyi grafikler ve bir sürü yeni özellik ve içerikle çıktı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • obantr O kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: obantr

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII<br><br>tüm firmalar paragözdür ancak Rockstar işini yapıyor fakat rockstar para kazanmak için oyuncuları 1.5 yıl bekletmesi bence kabul edilebilinir birşey değil.Eski nesildekilere oyunu kakalayıp 1 yıl sonra yeni nesile çıkartmaları Paragözlüktür.Kimse kusura bakmasın bu oyunu ilk çıktıgından 3-4 ay sonrada çıkarabilirlerdi grafikleri düşürüp önünüze sundular sizde yediniz.Rockstar işini iyi yapıyor doğru ama paragözlülükte diğer firmalar yanında melek kalır.</blockquote><br><br>Sana soruyorum. GTA ile eşdeğer ve GTA'ya rakip bir açık dünya oyunu var mı ?<br>GTA Kalitesinde bir açık dünya oyunu var mı? GTA 5 en iyi gerçekçi açık dünya oyunudur. GTA 5'i beklemeye değer yeterki bugsuz çıksın. Ayrıca GTA 5 yeni nesile çok iyi grafikler ve bir sürü yeni özellik ve içerikle çıktı.


    Dostum oyunun çıkmasına 23 gün kaldı ama 2-3 hafta önce gelicek denilen sistem gereksinimlerinden eser yok. Bu zamana kadar milletin beklemesinin en büyük sebebi bu 1,5 yıl süre arasında oyunu iyi optimize edip Gta IV gibi bir facianın tekrar yaşanmayacağını düşünmeleriydi ama 23 gün kalmasına rağmen sistem gereksinimlerinin çıkmaması akıllara sadece kötü optimizasyonlu bir oyunun geleceğini işaret ediyor. Umarım haksız çıkarım ve oyun Max Payne 3 gibi güzel bir optimizasyonla gelir.

    Not: En iyi açık günya oyunu olmasa bu kadar beklemezdik zaten.
    Not 2: Evet Rockstar paragöz bir firmadır aksini savunmak sadece fanboyluktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 4 Ocak 2015; 11:10:36 >




  • Optimizasyonun yaninda acaba surpriz yapacaklari icin olabilir mi?bende optimizasyondan kaynaklanabilecegini soyledim ama oyun mantle ile cikacak falan diyorlardi birsey olmadi.bu oyunu yeni cikacak gtx 960 ile verirler mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İsin içinde rockstar olunca konsolcular oynar PC ciler bakar aylarca.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • altunuz kullanıcısına yanıt
    Paragöz olmayan firma var mı peki ?
    Ben ekonomi okuyorum. Tüm firmaların tek bir amacı vardır kar elde etmek.
    Karı maksimum düzeye getirmenin yolu en az maliyetle en kaliteli ürünü pazarın kabul ettiği en yüksek fiyattan satmak demektir.
    Kimse babasının hayrı için üretim yapmaz herkes kar elde etmek için üretim yapar.
    Ne kadar çok para kazanılırsa kazansın bir şirketinin büyümesi için her zaman karını ve parasını arttırması gerekir.
    Paragöz firma iyi firma demektir.
  • obantr O kullanıcısına yanıt
    O yüzden paragöz dedim zaten. Firmaların amacı kar etmektir ama Rockstar bu konuda çok aşırıya kaçıyor. Gta IV ve Gta V'te bunu fazlası ile belli etti. Gta V'te bildiğin aynı oyunu ayrı platformlarda tekrar tekrar aldırttı. Oyun gerçekten güzel ama o kadar paragöz ki bu kullanıcılara eziyetten başka bir şey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altunuz

    O yüzden paragöz dedim zaten. Firmaların amacı kar etmektir ama Rockstar bu konuda çok aşırıya kaçıyor. Gta IV ve Gta V'te bunu fazlası ile belli etti. Gta V'te bildiğin aynı oyunu ayrı platformlarda tekrar tekrar aldırttı. Oyun gerçekten güzel ama o kadar paragöz ki bu kullanıcılara eziyetten başka bir şey değil.


    Adamlar pc'de oynamak zorundasın diye bir şey mi dedi, ilk çıktığından beri next gen geliceği belliydi, yeni sürüm istiyorsanız beklerdiniz yani para gözlülükle ne alakası var.Adamlar çıkıcak demiş, erteleme yok demiş, şimdi gidip konsola bu oyunu almanın lüzmu nedir, konsola alırsan pc'ye almanın lüzmu nedir?Bir tane alırsın yine, oyunu alıcak çok paran yok ise.50 tane dlc çıkarsalardı parayla o zaman ne diyecektiniz merak ediyorum.Çok büyük bir GTA fanı değilim ama genel olarak kullanıcı dostu bir firma bence Rockstar.Size ubi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.