Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider, Xbox Konsollarına Özel Olarak Geliyor! (Güncelleme) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna bir bardak suda fırtına kopartıyorsunuz. Oyun 2015 holiday yani 2015'in son çeyreğinde XBox platformlarına çıkacak ve 2015'in bitimi ile artık exc. anlaşması sona ereceğinden büyük ihtimalle 2016 ilk çeyrekte de kalan platformlara çıkacaktır. İşin enteresan tarafı sevinen XBox'çıların durumu, şahsen XBox fanı olsaydım burada sağlam bir küfür sallardım adamlara. Kardeşim gördük işte Ryse, Dead Rising 3 PC'ye geliyor, bu oyun da PS4'e kendi ayakları ile 3-5 ay içinde gelecek. Niye bu durumda bir oyuna, 3. parti bir oyun üstelik para döküyorsunuz? Bu boşa harcadığınız paralarla belki günü kurtarırsınız ama oyuncuları gerçekten düşünen, firması adına geleceğe yatırım yapacak firma o paraya 2-3 tane 1. parti stüdyo kurar, her şeyi kendine ait yeni oyunlar yapardı.

    Geçen nesil GTA4'ün DLC'lerine 125 milyon dolar verdiler ama bir yıl sonra bu DLC'ler PS3'e kendi ayakları ile tıpış tıpış geldi. O para ile 4-5 tane temiz stüdyo kurmuş olsa idi, rahat 4-5 yeni IP, bunların devam oyunları ile 10-15 oyun oynayacaktınız 1. parti. Hatta bu nesile de büyüyerek devam edecek, elinizin altında her daim övündüğünüz oyunlarınız olacaktı. Ama MS bu işte, bu mantıktan vazgeçmiyor, sonuçta asıl zararı bir oyunu 3-5 ay önce oynamak uğruna bizzat kendileri görüyor.

    Ne diyelim, Allah akıl fikir ihsan eylesin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Ağustos 2014; 18:34:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Boşuna bir bardak suda fırtına kopartıyorsunuz. Oyun 2015 holiday yani 20152in son çeyreğinde XBox platformlarına çıkacak ve 20152in bitimi ile artık exc. anlaşması sona ereceğinden büyük ihtimalle 2016 ilk çeyrekte de kalan platformlara çıkacaktır. İşin enteresan tarafı sevinen XBox'çıların durumu, şahsen XBox fanı olsaydım burada sağlam bir küfür sallardım adamlara. Kardeşim gördük işte Ryse, Dead Rising 3 PC'ye geliyor, bu oyun da PS4'e kendi ayakları ile 3-5 ay içinde gelecek. Niye bu durumda bir oyuna, 3. parti bir oyun üstelik para döküyorsunuz? Bu boşa harcadığınız paralarla belki günü kurtarırsınız ama oyuncuları gerçekten düşünen, firması adına geleceğe yatırım yapacak firma o paraya 2-3 tane 1. parti stüdyo kurar, her şeyi kendine ait yeni oyunlar yapardı.<br> <br> Geçen nesil GTA4'ün DLC'lerine 125 milyon dolar verdiler ama bir yıl sonra bu DLC'ler PS3'e kendi ayakları ile tıpış tıpış geldi. O para ile 4-5 tane temiz stüdyo kurmuş olsa idi, rahat 4-5 yeni IP, bunların devam oyunları ile 10-15 oyun oynayacaktınız 1. parti. Hatta bu nesile de büyüyerek devam edecek, elinizin altında her daim övündüğünüz oyunlarınız olacaktı. Ama MS bu işte, bu mantıktan vazgeçmiyor, sonuçta asıl zararı bir oyunu 3-5 ay önce oynamak uğruna bizzat kendileri görüyor. <br> <br> Ne diyelim, Allah akıl fikir ihsan eylesin...


    Elden cikarmayi dusunuyorsan firma kurmayi mi dusunurdun yoksa gunu kurtarmayi mi hocam ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Abicim bu oyun işinde her zaman söylerim, "Elden gelen aşla, öğün olmaz" Kimse 3. parti exc. oyunlara bel bağlamasın. Geçen nesil MS IP çalmak, bu tip timed exc. olayları için yüzlerce milyon dolar harcadı boşu boşuna. Bunlar endüstüriye yapılmış en büyük hakaretti bence. Yahu DLC'nin timed exc.mi olurmuş kardeşim. Ne hale getirdiler oyun sektörünü, valla yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. O değil bizim XBox fanatikleri nasıl da seviniyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Abicim bu oyun işinde her zaman söylerim, "Elden gelen aşla, öğün olmaz" Kimse 3. parti exc. oyunlara bel bağlamasın. Geçen nesil MS IP çalmak, bu tip timed exc. olayları için yüzlerce milyon dolar harcadı boşu boşuna. Bunlar endüstüriye yapılmış en büyük hakaretti bence. Yahu DLC'nin timed exc.mi olurmuş kardeşim. Ne hale getirdiler oyun sektörünü, valla yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. O değil bizim XBox fanatikleri nasıl da seviniyorlar...

    Hocam tekar ediyorum multi olan hic bir oyunun exc olmasi taraftari degilim.
    Ben XBOX FANIMIYIM KI ?????? multi olan bir oyun exc olunca PC ci arkadas , ps ci arkadas oynayamadi diye sevinip dugun halayi cekeyim. ???

    Zaten adamlarda kendi firmalari yok, kurduklari aldiklari bir kac firma var onlarinda durumu ortada gecenlerde cikan kinect oyunu patladi 5 ortalama aldi . Fuara bakiyorum bi quantum break var birde kendilerince exc ama gercekte time ex olan Tom raider. Baskada bi nane yoktu. Cogu oyun homebrew gibi yahu xbox one ye cikmasi bile sacmalik grafik vs anlaminda xbox 360 lik oyunlar coguda.

    MS su an tasima su ile degirmen donderiyor fanlari da oleyyyyy sekiyor. Hani nerdey yeni IP ?
    Nerde oyunculuga katki ?
    MS nin oyunculuga katkisi time ex, exc calma ve firmalara para yedirip grafik farkini fark yokmus gibi gosterme cakalligidir ancak eski nesilde satis konusunda iyi oldugu icin firmalarca desteklenen ms bu nesil ps4 20 milyon adetini gorunce WII U da ki gibi firmalarin sirtlariyla karsi karsiya kalabilir.




  • Ps kanadını bilmem ama oyun 6 ay sonra gelir pc için Microsoft yapıyor hep bunu.
  • ulan harika bi oyuncu kitlesi var ama asıl oyun xo ya gelecek ötekiler osirisle idare etsin e getirmiş lafı çok beklesin bu kazıktan sonra osiris ne kadar satılır bilinmez ama ps tarafında uncharted varken ilk yönelim ona olacaktır kendileri kaybeder...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bide gelmiş buraya ps fanboyları bizim unchartedımız var bilmem ne öldürdü lan bu fanboyluklarınız olm ms sony para falanmı yediriyor size nedir yani?Neyin hırsı bu anlamıyorum bi oyunu siz oynayıp başkası oynayamayınca zevkemi geliyorsunuz nedir lan çatlayacam sinirden sizin gibiler yüzüden bu gerizekalı ms dadandı işte 3.parti firmalara dua edinde sony yapmasın bunu oynayacak multi platform oyun kalmayacak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    Bence 2015 için exc. olacak. 2016'de PC ve PS4'e gelecek. Kelime oyunu varsa 2015 olayında vardır.<br><br>Tomb Raider için "az sattı" diyen Square Enix'in PC ve PS4'ü es geçip kendi bacağına sıkacağını hiç sanmıyorum.


    sıkmakla kalmadı şarjörü boşalttı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyond J.

    Bide gelmiş buraya ps fanboyları bizim unchartedımız var bilmem ne öldürdü lan bu fanboyluklarınız olm ms sony para falanmı yediriyor size nedir yani?Neyin hırsı bu anlamıyorum bi oyunu siz oynayıp başkası oynayamayınca zevkemi geliyorsunuz nedir lan çatlayacam sinirden sizin gibiler yüzüden bu gerizekalı ms dadandı işte 3.parti firmalara dua edinde sony yapmasın bunu oynayacak multi platform oyun kalmayacak


    olum biz burda xo a gelmesini değil diğerlerine gelmemesini tartışıyoruz hemen niye fanboya bağlıyorsun olayı bu stüdyo MS nin değil ki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Lara'nın güzel yüzünü Full HD göremeyeceğiz desenize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 12 Ağustos 2014; 19:32:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veli@1144

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Beyond J.<br><br>Bide gelmiş buraya ps fanboyları bizim unchartedımız var bilmem ne öldürdü lan bu fanboyluklarınız olm ms sony para falanmı yediriyor size nedir yani?Neyin hırsı bu anlamıyorum bi oyunu siz oynayıp başkası oynayamayınca zevkemi geliyorsunuz nedir lan çatlayacam sinirden sizin gibiler yüzüden bu gerizekalı ms dadandı işte 3.parti firmalara dua edinde sony yapmasın bunu oynayacak multi platform oyun kalmayacak</blockquote><br><br>olum biz burda xo a gelmesini değil diğerlerine gelmemesini tartışıyoruz hemen niye fanboya bağlıyorsun olayı bu stüdyo MS nin değil ki.


    Sen niye üstüne alındında şuan bayram eden xo fanboyları var baya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Microsoft tokadi bu sefer agir vurmus fanboylara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xboxta kalite kontrolden geçtikten sonra diğer platformlarda oynarız. ms uncharted gibi exlusive istiyorsa kendine stüdyo açıp özel bir oyun geliştirmeli hali hazırda geliştirilen oyunun firmasına para yediripde exclusive yaptıkları oyunları gördük sonradan diğer platformlara da çıkardı firmalar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan miki yine yaptın yapacağını.Kendi beceriksiz stüdyalarından iş çıkmayacağını anladın gittin 3. parti firmalara dadandın Allah'ından bul miki.Bu oyunu xbox a özel olarak çıkartacak firmanın da ben beynini öpeyim daha çok ağlarlar az sattı oyunumuz diye.3. parti firmalarda exc. oyun yapmaya başladıysa artık oyun dünyası bitmiş demektir.Miki yine her zaman yaptığı gibi oyun dünyasını mahvetmekten başka hiçbir işe yaramıyor.Sony konsol çıkışlarında yaptığı gibi bu mikiyi tokat manyağı yapıp adam eder yine umarım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zarbo257

    Ulan miki yine yaptın yapacağını.Kendi beceriksiz stüdyalarından iş çıkmayacağını anladın gittin 3. parti firmalara dadandın Allah'ından bul miki.Bu oyunu xbox a özel olarak çıkartacak firmanın da ben beynini öpeyim daha çok ağlarlar az sattı oyunumuz diye.3. parti firmalarda exc. oyun yapmaya başladıysa artık oyun dünyası bitmiş demektir.Miki yine her zaman yaptığı gibi oyun dünyasını mahvetmekten başka hiçbir işe yaramıyor.Sony konsol çıkışlarında yaptığı gibi bu mikiyi tokat manyağı yapıp adam eder yine umarım.


    düşünsene sony de dadanıyor 3.parti firmalara vay halimize o zaman

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc'yi harcamazlar umarım. Sony neyse de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 12 Ağustos 2014; 20:25:36 >
  • İlginç bir yanda Uncharted diğer yanda Tomb Raider. Lanet olsun sanki para zıçıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Abicim bu oyun işinde her zaman söylerim, "Elden gelen aşla, öğün olmaz" Kimse 3. parti exc. oyunlara bel bağlamasın. Geçen nesil MS IP çalmak, bu tip timed exc. olayları için yüzlerce milyon dolar harcadı boşu boşuna. Bunlar endüstüriye yapılmış en büyük hakaretti bence. Yahu DLC'nin timed exc.mi olurmuş kardeşim. Ne hale getirdiler oyun sektörünü, valla yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. O değil bizim XBox fanatikleri nasıl da seviniyorlar...

    Hocam tekar ediyorum multi olan hic bir oyunun exc olmasi taraftari degilim.
    Ben XBOX FANIMIYIM KI ?????? multi olan bir oyun exc olunca PC ci arkadas , ps ci arkadas oynayamadi diye sevinip dugun halayi cekeyim. ???

    Zaten adamlarda kendi firmalari yok, kurduklari aldiklari bir kac firma var onlarinda durumu ortada gecenlerde cikan kinect oyunu patladi 5 ortalama aldi . Fuara bakiyorum bi quantum break var birde kendilerince exc ama gercekte time ex olan Tom raider. Baskada bi nane yoktu. Cogu oyun homebrew gibi yahu xbox one ye cikmasi bile sacmalik grafik vs anlaminda xbox 360 lik oyunlar coguda.

    MS su an tasima su ile degirmen donderiyor fanlari da oleyyyyy sekiyor. Hani nerdey yeni IP ?
    Nerde oyunculuga katki ?
    MS nin oyunculuga katkisi time ex, exc calma ve firmalara para yedirip grafik farkini fark yokmus gibi gosterme cakalligidir ancak eski nesilde satis konusunda iyi oldugu icin firmalarca desteklenen ms bu nesil ps4 20 milyon adetini gorunce WII U da ki gibi firmalarin sirtlariyla karsi karsiya kalabilir.

    Yeni oyun duyuruldu Ninja Theory'nin HELLBLADE ve time ex (sony almıs) buna ne diyorsun ?




  • Microsoft çok ama çok iyi para vermiş olmalı ve Square Enix'i kendi stüdyosu yapmaya çalışıyor olabilir.

    Oyuncular tepki göstermekte haklılar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.