Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun sanki xbox a özelmiş gibi xo fanboyları incelemeye laf ediyor yazık ya vallahi yazık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kotaku'da okudum Oyun Dinle Ilgili Göndermeleri varmis ? Oyunu oynayan Katolik bir Editör' kiliseye gitmeye yönlendirmis nerdeyse :D ( tabi ingilizcem yettigi kadi ile ...)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • incelemeyi bir tek ben beğendim sanırım emeğinize sağlık teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç iyikul sunum incelemeleri gibi olmasını isterim tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video oynatıcı berbat beceremiyorsunuz bar youtube a falan yükleyin izleyelim rezillik resmen izleyemiyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha yanındaki eleman çok sırıtmış ve konsepte uymamış . Konsept güzel fakat Ersin ile çekseniz mesela çok daha iyi olur . Ayrıca sanki video sizin elinizdeki metine göre uzun olmuş buda doğallığını kaybettirmiş . Elinizde bir taslak yok ise de siz bu sefer çok uzatmışsınız .

    Kötü olarak algılama şimdi bence konsept güzel hatta hepsini bu şekilde yapmalısınız ancak kurgusunu iyi ayarlamanız ve yanınızdaki kişinin sırıtmıyor olması şart .

    Video çok uzun ben izleyemem diyenlere de hangi dakikada neyi konuştuğunuzun indexini aşağıya eklerseniz , isteyen o dakikalara atlayarak izleyebilir .

    Bir nevi yayın akışı hazırlamış olursunuz .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • arkadaş ikide bi uncharted ile neden karşılaştırıyorsunuz ? tomb raider 1995'den günümüze kadar gelmiş bir oyundur !
  • Talha abi öncelikle yeni video inceleme formatını sadece geri dönüş almak için yaptığını umut ediyor ve bazı eleştiriler getirmek istiyorum . Öncelikle ben 30 dakikalık bir video inceleme olmasına karşıyım . Oyunu alıp almamak konusunda kararsız olan kişiler için en az 5 en çok 15 dakikalık bir video çekilmesi lazım ve spoiler'sız olmalı . Yani 2010-2011 yıllarında ki Erdinç reyizin video incelemeleri gibi olsun . Bir FIFA 11-12 incelemesine bakıyorum bir de FIFA 15-16'ya bakıyorum çok far var . Erdinç reyiz hem eğlenceli hem içerik olarak iyi bir sunum yapıyordu . Sadece FIFA değil Red Dead Redemption , Battlefield Bad Company 2 incelemesi de harikaydı . Erdinç reyiz gitti tamam onun gibi yapamazsınız ama deneyin en azından . Bu videoda yaptığınız gibi yapan çok yayın kuruluşu varken sizin Erdinç reyiz zamanına geri dönmeniz gerekir bence . İlla 30 dakikalık bir şey yapalım diyorsanız BioShock Infinite'da olduğu gibi yapın ya da spoiler lı içerik üretin de oyunu bitirenler seyretsin . Bu arada Talha abi senin incelemelerine kötü yapıyorsun demiyorum bu formatta olmasın .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu inceleme konseptini diğer yerlerde de izlemeyi sevmediğim için şahsen burada da sevmedim. Çünkü bir konu hakkında konuşurken bir süre sonra sıkma raddesine getirebiliyor. 2si1'i insanlar çok çeşitli konular işlendiği için rahatlıkla izleyebiliyorlar. Sıkılmadan sürekli bir döngü içerisinde gidiyor. Ya da video haber konsepti. Çok uzun sürmediği için sıkmadan rahatlıkla izleniyor. Oyun Muhabbeti'nde zaten muhabbet zevkli olduğu için rahat izlendiği de malum.

    Ama bu tip incelemelerde ne çok çeşitli bir muhabbet yapılabilir, ne de tek konu olduğu için döngü yapılabilir. Videonun uzun olmasının temel nedeni tabi ki anlatılacak çok şey olması. Ama videonun uzunluğundan öte akıcılıkta sıkıntı yaşanması bir süre sıkabiliyor insanı. Dediğim gibi ben normalde bu tip incelemeleri sevmem. Bsc olduğu için açtım ama ilk 17 dakikasını dün gece geriye kalan süreyi de 1 saatten fazla bir sürede(sıkılıp diğer yerlere bakarak) izledim. Tabi ki bunu seven de çıkabilir(ki konseptin Konsol Üssü döneminden geliyor olması da ilgi çekici bir durum).

    Sorunun temelinde süre olmadığını söylememin nedeni de bazı klasik Bsc tarzı incelemelerin de uzun sürmesi(Gta 5 incelemesi gibi). Ama bu incelemeler uzunluğunun yanı sıra o kadar akıcı incelemelerdi ki sanki 15 dakika geçmiş gibi hissettiriyordu insana. Ayrıca herkesin de gerçekten her incelemeye yarım saat ayıracak vakti de yok maalesef.

    İncelemeleri daha hızlı sunabilmek adına bu tip bir yola gitmenizde hak var kesinlikle ama bu tip incelemeler için de buraya gelen kitlenin varlığı da reddedilemez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • uzun bi aradan sonra uzun bi inceleme olmuş .teşekkürler
  • Olmamış, nerde o 20dklık Hitman incelemesi yada nerde o yarım saatlik Bioshock İnfinite incelemesi
    Eski formatta ve 15-20dklık incelemeler istiyoruz.
  • Yok abi izlenecek gibi değil, bence ilk zamanlarınızdaki gibi grafik, ses, oynanabilirlik olarak kategori kategori oy vermelisiniz. Çoğu kişinin o sistemi özlediğini düşünüyorum.
  • Oyundan çok anlatanları görmek sıkıcı mı? Evet, ama oyundan da çok fazla içerik verilip tadını kaçırmamak lazım. Bu dengeyle beraber oyunun başından sahneler yerine ortalarından bişeyler görmek daha hoş olur kanaatindeyim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 5 Dakika izleyebildim olmamış bu konsept ben bu siteyi bundan 2 yıl önceki incelemelerini gördüğümde takip etmeye başlamıştım o tarz incelemeler olmadıktan sonra buraya girip bakmanında bi mantığı kalmıyor.İnceleme dediğimiz ''Grafiki,ses,oynanış'' gibi kategorilerde değerlendirilip o şekilde ayrıntılı olarak sunulmalı yoksa böyle kamera karşısına geçip konuşmak bana göre inceleme değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0.pRobLem


    quote:

    Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11

    Talha bey bu konsept bana nedense çok sıkıcı geldi bence eski sistemde ki inceleme şekli daha iyi zaten çoğu insanın kısıtlı zamanı var çalışan veya okuyan insanlar en azından benim gibi insanlar bir incelemeye yarım saat ayıramayabilirler bence eski konsepte dönülse çok iyi olur inceleme en fazla 10 dk olmalı bir de bu yeni konseptte 2.ci kişi girince ve sohbet şeklinde inceleme iyice dallanıp budaklanmış.

    Selamlar,

    Ekip olarak incelemeleri daha hızlı ve doyurucu biçimde takipçilerimize ulaştırmanın alternatif yollarını arıyoruz. Yurtdışı ile aynı anda kodlara ulaşamadığımız için haliyle incelemeler de gecikiyor. Limitli zamanımızı verimli kullanmak zorundayız. Değil Türkiye'de, dünyada video inceleme konseptini klasik BSC inceleme anlayışıyla sunan çok az kurum var.

    Yorumunuz için teşekkür ederim. Değerlendirmeye alacağız.

    - Talha Aynacı

    BSC tarihinin en kötü incelemesi olabilir böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi yoksa sizin diğerlerinden farkınız kalmıyor. Hayır bir de kusura bakmayın da bu işten ekmek yiyorsunuz yani asıl işi olmamasına rağmen "Dost Kayaoğlu" adlı youtuber bile kallavi bir inceleme çıkartıyorsa sizin 2 katını çıkarmanız gerekli diye düşünüyorum böyle incelemeler gelecekse hiç gelmesin daha iyi değerlendirmeye aldık teşekkürler.

    -Seyirci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı arkadaşlar gibi ben de yeni konsepti sevemedim. Gün içinde çok yoğunum, oyun dünyasını takip etme konusunda kısıtlı zamanım var. Uyumadan önce merak ettiğim Tomb Raider incelemesini izleyivereyim, oynanışını göreyim dedim ama içim şişti. Başka yerlerde bu konsept var diye BSC'yi çok severdim. Başka yerlerdeki konseptin BSC'ye de gelmesi kötü olmuş ne yazık ki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle incelemeyi sevmedim eski tarzınızdaki inceleme şekliniz daha güzeldi. Saçma sapan olmuş
  • Yapmacıklıkta devrim olmuş, inceleme olmamış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Talha yanındaki eleman çok sırıtmış ve konsepte uymamış . Konsept güzel fakat Ersin ile çekseniz mesela çok daha iyi olur . Ayrıca sanki video sizin elinizdeki metine göre uzun olmuş buda doğallığını kaybettirmiş . Elinizde bir taslak yok ise de siz bu sefer çok uzatmışsınız .

    Kötü olarak algılama şimdi bence konsept güzel hatta hepsini bu şekilde yapmalısınız ancak kurgusunu iyi ayarlamanız ve yanınızdaki kişinin sırıtmıyor olması şart .

    Video çok uzun ben izleyemem diyenlere de hangi dakikada neyi konuştuğunuzun indexini aşağıya eklerseniz , isteyen o dakikalara atlayarak izleyebilir .

    Bir nevi yayın akışı hazırlamış olursunuz .

    Selamlar,

    Ersin Kılıç'ın ayrılışı, yeni inceleme formatımız ve Twitch.tv yayınlarıyla ilgili olarak genel bir açıklama yaptım.

    http://forum.bolumsonucanavari.com/m_111997275/f_//tm.htm#111997275

    - Talha Aynacı




  • TUM reydır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.