Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider ve Far Cry: Primal, Denuvo Koruma Sistemiyle Çıkacak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi şöyle bir şey var her 2 bin 3 bin liralık PC toplayan zengin olmuyor. Adam düzgünce oyun oynamak istiyor bu yüzden zar zor biriktirdiği paralarla alıyor o PC'yi. Ardından da her oyuna 90 TL veremiyor. Çünkü 3 oyun aldığında da fiyatı neredeyse 300 TL oluyor. Oyunun fiyatı yine bizim sömürücü firmalardan iyi. Bir de diyorsunuz ki hemen almak zorunda mı diye. Oyunu bir yıl sonra aldın mesela o oyunun multiplayer serverlerinde giden gitmiş oluyor. Adam kalmıyor veya oynayan da leveli almış başını gitmiş oluyor. Ben burada korsanı tamamen savunuyor değilim. Burada şikayet ettiğim oyun fiyatları. Yurt dışında bile adamlar 60 dolar fazla derken. Bizimkiler şu anki fiyatlara ederi diyor. Bir de ardından fiyatı bu etmiyor diyenlere ederini kime göre belirliyorsun diyor. Peki sen kime göre AAA oyunların fiyatı bu eder diyorsun. Her yerde bu kadar fiyat karmaşası varken kimse ederi bu demesin. Kusura bakmayın ancak fiyatlar hala pahalı. Bizim ülkedeki konsol oyunları fiyatından kimse bahsetmesin bile. Gelmiş geçmiş en büyük sömürü. Hem bakın buradan iyi örnek olur. Konsol oyunlarında şimdilik korsan yok. Bakın ülkemizde fiyatları ne kadar olmuş. Bir oyunu 270 TL'ye satmak nedir? Yani PC'de de korsan biterse ülkemizdeki fiyatları ben düşünemiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    Korsanı övdüğüm yok, benim derdim milletin neden bu kadar bu olaya kafa takması, oyun yapımcıları oyunları nasıl daha iyi optimize ederiz, nasıl daha iyi oyun yaparız şeklinde kafa yorsa daha iyi.



    Kafayı takarız. Çünkü korsanı övemezler, meşrulaştıramazlar. Kötü olan bir şeyi savunamazlar. Buna kılıf uyduramazlar.
  • E napak kotamız bize kalır bizde başkalarına yöneliriz :D
  • Günümüz itibariyle zaten 8.nesil konsollarda kırılan yoktu korsanın son kalesi PC platformuydu onu da halletmiş oldular. Herşeyin orijinali güzel fakat yaptıkları çöp oyunlara 100-150 lira fiyat bastıkları için insanlar korsana yöneliyor onun dışında aradan biraz zaman geçince PC platformu için harika indirimler yakalanabiliyor. Mesela geçen ay steam indiriminden Max Payne 3 aldım 7.50 liraya bu oyun gerçekten bedava.Korsanı bitirmenin yolu uygun fiyat veya uygun seçenek sunmaktan geçiyor . Her DRM koruması gibi elbet Denuvo da bir gün kırılacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hayat şartları her geçen gün zorlaştıkça oyun almakta güçleşiyor korsan oynuyanada saygı göstermek lazım insan sevdiği bir şeye destek olmak istemezmi eskiden ps1 ps2 zamanında 5 tl ye alırdık oyunları kutulu kitapçıklı kosan olduğunu bilrdik ama elimizden başka bişey gelmezdi ama şimdi öyle değil en azından ayda yılda bir bi tane destek olmak istediğim oyun çıkıyor biraz ucuzlayınca felan alıyorum iyi kötü destek olmuş oluyorum sevdiğim bir oyuna yada devam etmesini istediğim bir oyuna buna para ayıramıyacak insanlarda var adam ancak internet faturasını ödüyor ancak kendi ihtiyaçlarını görüyor oyunuda korsan oynamak için bin çile çekiyor virüslü kasan bozulan oyunlarla kim çile çekmek ister ama yok ne yapsın o yüzden fazla büyütmemek lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunları açacak pc niz varsa alın bi zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eninde sonunda bu sistem içinde bir çare bulunacak PC'de Steam gibi bir platform olduğu sürece kopyanın pek bir önemi kalmadı aslında
  • Zaten oyun kırılsaydı şimdiye torrent sitelerinde görürdük. Ayrıca herkese imkanı yeterince orjinal oyun öneririm kesinlikle daha içten..isteyerek...oyunu benimseyerek oynuyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC'deki bütün programları orjinal alsam ve ayda da 2 yeni çıkmış oyun alsam bana maliyetini düşünemiyorum bile. Korsan hırsızlıktır orjinal alın diyenlerin birçoğunun programları korsan kullandığı da ortada. Çıksın oyunlar maksimum 40 TL'den herkes alsın. Bir oyuna 150 TL vermenin hiçbir manası yok ve ucuzlaması için 2 yıl beklenmez.

    Ne zaman yeni çıkmış oyunlar bile indirimdeymiş gibi ucuza satılır o zaman korsan biter. Ucuzlarsa alan kişi sayısı artacağından firmaların pek bir zararının olacağını sanmıyorum ama 180 TL'ye oyunları alan olduğu sürece de firmalar kolay kolay ucuzlatmazlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vallaha oyun fiyatları pahallı fakat biraz sabredince daha uygun fiyatlı hale geliyor.Zamanında oynamadıktan sonra ne anlamı var diyebilirsiniz fakat zamanında oynadığınızda da elinize ne geçiyor onu düşünün bence.Tabi multiplayer özellikli oyunları bir kenara atmak lazım.Ben bundan önceki oyununu da almadım ve bekledim sonra Tombraider game of the year edition sürümünü aldım.Tamamen tüm çıkmış içerikleriyle tam hatırlamıyorum fakat 15TL ye filan gelmişti.Böylelikle hem üreticiye katkı yapıyor hemde orjinal oyuna daha fazla içerikle sahip olmuş oluyorum.Tabi parası olup da almak isteyene sözümüz yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 30 dolar/45 TL ve takaslanabilir yap. drm falan uğraşma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo yaygınlaşırsa PC'de de her oyun 200-250 tl olur hiç mantıklı değil destekleyen arkadaşlar yarın çok ağlar söylemedi demeyin.
  • Tomb Raider Steam'de ön yüklemeye açıldı. Boyutu 17.3 GB.
  • Tomb Raider DenuvoV4 ile gelecek, Just Cause 3 DenuvoV3 ile korunuyor ki bunu bile kıramadılar. V3 kırılsa bile V4'ü kırmak için yine aylarca uğraşacaklar ki ben crack gruplarının yerinde olsam uğraşmam bana ne. :D Bu oyunu aylar boyunca beklemeyin korsan olarak. Oynamak istiyorsanız satın alın bence.

    Zaten korsan kul hakkına giriyor, kullanıyorsanız bile en azından bunu ifşa etmeyin, savunmasını yapmayın. Yapımcı isterse sattığı oyunun fiyatını 1.000 lira yapsın yine de kul hakkını meşrulaştırmaz korsan kullanmak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne dert ettiniz be pc gibi bir platformdan soz ediyorsunuz hersey mumkun alt tarafi 6 - 8 aya sirket pert iflas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan U kullanıcısına yanıt
    Kardeş bak benim ferrarim yok ama yolda bir tane buldum , hemen aldım aracı sürmeye başladım . Fazla fonskiyonlarını kullanmadan sadece sürüyorum aracı . Yaşımın hiç bir önemi yok , şimdi ben bunu yapmasaydım sürücü olamayacak mıydım ? Eğer araç sürmek istiyorsam gereği neyse onu yerine getirip paramla halime uygun bir araç alır onu kullanırım değil mi . Parasını vermediğim elin arabasında gözüm olmaz değil mi çünkü olması gereken budur . Parasını vermeden alırsan ya birisi sana hediye etmiştir ya hibe edilmiştir ya da sen hırsızsındır bunun savunalacak bir yanı yok .

    Ha oyunu oynamasın mı diyorsun ya singleplayer oynuyor diyorsun , adamlar o oyuna emek harcamıyor mu ? MP si olan oyunlardan daha kıymetli SP oyunlar asıl alınması gereken yapım zaten bunlar . Parası yoksa biriktirirsin kardeşim paranı yine yetmiyorsa oyunun ucuzlamasını bekler öyle alır oynarsın . Her şeyi yapacak zekanız varda , paranız olmadığında bir işe girip para kazanacak kafa yok mu şimdi bu insanlarda ... Param yok ne yapayım kadar saçma bir şey olabilir mi git işe gir çalış kardşeim herkesin yaptığı bu . Ben sen o bu şu nasıl alıyoruz oyunları birileri bizlere demet demet para atmıyor bir yerden .

    Ben çalışmazsam parada kazanamam dolayısıyla oyunda alamam . Hiç ağlama zırlamaya gerek yok .

    Haa şey dersen çocuğun yaşı çok küçüktür babası anası çalışıyor ev anca dönüyorsa ona bir şey demem çünkü orada yokluk var . Ancak bu insanında gelip orada burada ben korsan oynuyorum şöyle yapıyorum ediyorum dememesi lazım . Çünkü korsan = hırsızlıktır ki en adi suçlardan birisidir bunu da meşrulaştırmaya çalışmak yine suçtur .

    ALLAH'ın kanunlarını uyguluyor olsak hangi eline çaldıysan o eli kesiyorlar . ALLAH'ın olaya bakış açısı buyken buraya gelip ya çekiyoz torrentten para vermiyoruz diyenler neye güvenerekten bunları söylüyor anlamış değilim . Ya vicdan sahibi değiller ya hırsızlık olduğuna inanmıyorlar ya da öldükten sonra bunu niye yaptın kardeşim diye sormayacaklar sanıyorlar bilemeyeceğim

    Biz burada insanlara hangisinin doğru olduğunu göstermeye çalışıyoruz yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz . Bunu yaparsan karşılığında bu olur bu yanlıştır diyoruz . Yine tekrarlıyorum korsan mı kullanıyor vatandaş bu oyunun kendi vereceği bir hesaptır bizi bağlamaz ancak buraya gelip hırsızlığı övüyorsa onu meşrulaştırmaya çalışıyorsa . Diğer insanları hırsızlığa yönlendiriyorsa orada biz tepki gösteriyoruz işte .

    Evinize hırsız girsin çalsın gitsin sizin emeklerinizi birikimlerinizi ee ne yapsın onda bunlar yoktu diyebilecek var mı aranızda ? Kafayı yersiniz bırakın konuşmayı sizlere her şey çocuk oyuncağı gibi geliyor ( genele söylüyorum ) .




  • Herkes oyun alamıyor bu ülkede anlarım ama, tekel 200lere aylık 400 tl köşeye koyuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasretbitmez

    Herkes oyun alamıyor bu ülkede anlarım ama, tekel 2000lere aylık 400 tl köşeye koyuyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denuvo'nun yapımcıları açıkladılar zaten önemli olan oyunun ''çıkış döneminde'' kırılamaması dediler yani oyun çıktıktan 6 ay sonra crack çıksa bile alan almış olacak çoktan parayı verip.Ayrıca hala korsanı savunan varsa hiç kendini yırtmasın hırsızsınız istediğiniz kadar kılıf bulun vicdan rahatlatın bu sizin hırsız olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.Birşey dijital diye bu onu değersiz yada para vermeden kullanılabilir yapmaz nasıl ki gidip marketten parasını vermeden yoğurt alamıyorsan bunu da alamazsın ha alırsan hırsızsın bu kadar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultralisan

    Korsanı övdüğüm yok, benim derdim milletin neden bu kadar bu olaya kafa takması, oyun yapımcıları oyunları nasıl daha iyi optimize ederiz, nasıl daha iyi oyun yaparız şeklinde kafa yorsa daha iyi.


    Aslında yazdığın cümlenin içinde cavı vermişsin kendi kendine,optimizasyon özürlü oyunlar PC'ye çıkıyor neden?Çünkü parayı konsollardan kazanıyorlar konsollardan port ediyorlar Pc ye e neden?Çünkü Pc'de korsan çok yayın ve adamlar para kazanamıyorlar.Yani korsan bittiği gün bu söylediğin optimizasyon olayıda düzelecek zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.