Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider'ın Xbox 360 Sürümünden İlk Görüntüler! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MGS V gibi bu da yeni nesil bir oyun değil hem eski nesil hem yeni nesile çıktığı için arada haliyle uçurum bir fark olamaz sonuçta eski nesildede çalışabilecek şekilde yapılıyor bu tarz oyunlar mesela MGS V'de çevre genelde boş hep dağlık çöllük yerler bundada öyle. Sanki yeni nesil değilde eski neslin HD sürümü gibi gözüküyor oyun. Sadece yeni nesile çıkmış ya da çıkacak oyunlarda görürsünüz asıl nesil farkını mesela Quantum Break, Uncharted 4 gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aslında 360 versiyonu o kadar da iyi efektlere sahip değil ve one versiyonunda daha fazla poligon.texture,çevre detayları,gölgelendirme,efektler,grafikler çok daha iyi AA one versiyonda açıkça kullanıldığı belli oluyor.Bence 360 versiyonu için iyi efektleri olabilir.Ama asla one versiyonu kadar grafiklere yakın bile değil hatta 360 versiyonunda detay,AA az kullanılmış ve çevre detayı az hem one versiyonunu Crystal Dynamics geliştiriyor.Ve oyun one versiyonunda çok daha iyi grafik ve çözünürlüğe sahip 360 ile dağlar kadar fark var.
  • leşşş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GT_55

    Şu eski nesilede çıkan oyunu,grafik olarak uncharted'e rakip gösteren xbox severlere selamlarımı gönderiyorum. :)


    aleyküm selam

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yine Old gen bir oyun ile karşı karşıyayız. Eski nesil oyunu cross gen yapmışlar
  • Mgs 5 ya da bu oyunun yeni nesillik bir durumu yokki zaten en basindan beri eski nesilden devsirme ikiside gta 5 gibi. Gercek yeni nesil oyunlar mesela secondson, order 1886, witcher 3, uncharted 4, ac unity gibi oyunlar bunlari eski nesile yapamazsin mesela gercek yeni nesilin gucunu gosteren oyunlar bunlar ama mgs v olsun bu rotb olsun zaten basindan beri yeni nesil oyun gibi gorunmuyorlardiki zaten eski nesilede ciktigi icin oyun yeni nesilde cilalanmis ama ozunde ps3 x360 oyun mekaniklerine sahipler.
  • Kardeşim bu oyun istediğini yapsın hiç bir zaman yeni nesil bir oyun olamayacak..Gerçek yeni nesil oyunlar bana göre infamous second son,uncharted 4,Order 1886,Witcher 3,yeni forza horizon,Driveclub,Ryse son of rome,Quantum Break,AC unity falandır..Bu saydığım bazı oyunlar bile tam yeni nesil sayılmaz ama kendilerini bir adım ileriye taşıyorlar..Zaten yeni nesilin sadece grafiklerine bakmak çok mantıksızdır.Örneğin detaylar işte burda eski nesil çuvallar.Çünkü oyun yapımcısını çok kısıtlar bu olay.Şuan eski nesile çıkan bir oyunla yeni nesile çıkan uncharted 4'ü karşılaştırmak mantıksızlıktır...Bu oyunları grafikleriyle değilde hikaye,atmosferleriyle karşılaştırmak lazım...Ben şuan uncharted 4 ü çok daha fazla beklemekteyim nedeni ise şuan ps4 üm var.Ve bu oyunda zaten ps4'e gelecekmiş...
  • 360 da cikacaksa super

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.