Şimdi Ara

Resim ve Videolarım Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annemin Samsung'un M20 model telefonu vardı, yavaşladığı ve hafızası küçük olduğu için format atma kararı verdim. Telefona takılı 32gb kapasiteli bir hafıza kartı var. Samsungun dosya yöneticisine girerek fotoğrafların videoların tamamını keserek hafıza kartına yapıştırdım (Dosya yöneticisi kameradan çekilen uygulamalardan gelen dosyaları ayrı gruplandırdığı için tek tek hafıza kartına klasör açarak göndermiştim gönderirken hiç bir sıkıntı yoktu önceki attıklarım yerinde duruyordu.).

    Aradan bir kaç dakika geçti merak ettim hafıza kartına girdim baktım, ne attığım dosyalar kalmış ne oluşturduğum dosyalar hepsi yok olmuştu. (Hafıza kartını önceden de sadece bu telefonda kullanıyorduk ve arada bir format atıp içine koyuyordum dosyaları o dosyalarda sorun yoktu sadece benim yeni attıklarım kaybolmuştu. Bu arada bu işlemleri yapmadan önce 32gb olan hafıza kartının yarıdan fazlası doluydu ama yeterli boş yer vardı.)

    Dolayısıyla telefondan keserek gönderdiğim için telefonda da hafıza kartında da hiç bir dosya kalmadı çözüm ararken "EaseUS MobiSaver-Data Recovery" isimli bu uygulamayı indirdim kurtarttım ama sadece çok önceden oluşturulan veya sildiğimiz dosyaları buldu.

    Bu durumda yapabileceğimiz herhangi bir kurtarma işlemi var mıdır?


    Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim iyi forumlar 









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.