Şimdi Ara

Resident Evil 2 Remake Resmi Olarak Duyuruldu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar , resident evil severler.
    Ara ara aklima bazi seyler geldikce bu konuya yazmayi dusunuyorum cunki bu konunun aslinda oyun cikana kadar durgun olmamasi her daim fikirlerin yurutulup isteklerin siralanmasi lazim cunki cok uzun zamandir bu ani bekliyorduk.

    Benim cekinlerimden bazilari sunlar.

    Re serisi artik iki koldan gidiyor. 1. si yan oyunlar yada remasterdler digeride ana oyun. Hal boyle olunca yan oyunlara fazla butce ve eleman ayirmadan ucuzyollu re serisinden paralarini guzel kazaniyorlar. Ornek Resident evil revelation 2. Kotu oyun degildi ama bir AAA oyunda degildi.
    Resident evil remake ve Zero zamaninda Nintendoya yapilirken tum firma ile abanip o sekilde cikardilar yani remake ama oyle kucuk bir gurup ile olusturulan bir oyun degildi. Korkum su ki re 2 remake de kucuk bir gurupla kucuk bir butce ile yapilip (cok kotu durmaz ama tam istenende olmaz) beklentilerin altinda kalmasi.

    2. cekincem kamera acilari. Simdi sunu kabul edelim. Korku oyunlarinda gerilim hissini veren oyunlarda tempo yuzde 80 eger bir seyden kacmiyorsaniz YAVAStir. Bunu yavas olan kamera acilari tamamlar. Yani kisaca devamli kosan ve serbest kamera acili yani bizim ikinci analogla yon verdigimiz kamera acisi bu oyuna gitmez dokusunu bozar (unchated , geow kamera acilari buna ornek., aksiyonoyunlarinda iyi oluyor ama korku oyunlarinda hic sanmiyorum)
    Soruma geliyorum.
    Kamera acilarini nasil istiytorsunuz.
    Resident evil remake de ki gibi SABIT mi
    En son UNtil Dawn da ki gibi pilot kamera mi (sen yonlendirmiyorsun o seni takip ediyor ama hareketli) Gow kamera acisida buna az biraz ornek olabilir.
    Yoksa bize birakilan ikinci analogla kontrol ettigimiz bir sistem mi ?

    Cevaplarinizi gerekceleri ile yazarsaniz sevinirim




  • Eger ayni mekanlari az biraz da ekleme ile getirirlerse oyun hali ile max 7-8 saat surecektir. O yuzden olabildigince mekan genisletmeye calisacaklardir. Benim akilma resident evil 3 de RPD ye gidiyorduk baslarinda hatirladiniz mi ? hah iste RE 2 de de RPD nin o buyuk kapisindan re3 mekanlarina bizi goturebilirler. Sokak ve sehir atmosferi isteyenlerinde gonlunu almis olurlar.
  • 2 ne zaman çıkacak acaba haberin üzerinden baya geçti ben hunharca 3 ü bekliyorum vallahi :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.