Şimdi Ara

Replika jant (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Replika jantın kalitelisi olmaz. Ölümcül sonuçlar doğurur sac jantla gez üstüne kapak tak daha güvenli sırf şekil görünsün diye ne arabanızı ne canınızı nede başkalarını tehlikeye atmayın.
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplar için önemini anladım
  • Hocam bende de A3 var 18 janta gececegim. Replika alacagima en kotu 2.el orjinal jant bakiyorum. O.z racing veya Bbs in 2.el cok temiz kullanilmis jantlari var. En kotu boyatirim sifir gibi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cms gibi kaliteli markalarin jantlarini kullanirsaniz priblem yasamazsiniz zaten cogunun gobegi degisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli mali cms ve kormetal alın pişman olmazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika diyerek masumlaştırmayın şu çakma jantları.
    Alayı Çin malı riskli jantlar.
    Ne zaman kırılacağı belli değil, hiç kırılmayabilir de. Ama risk var.

    Ben hiçbir zaman hiçbir aracıma dandik marka jant takmadım, takmam da.
    Gider orijinal ikinci elini bulurum, o bile daha güvenli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 ay önce arkadaşımın aracında kullandığı replika jant düz yolda (çevre yolu) kırıldı. Normalde süratli gitmesini seven biri ama o gün yağmur dolayısıyla yavaş gidiyormuş. O günden sonra aracımdaki replika jantları çıkardım, orjinal ikinci el jant aldım.
  • Bence de replikadan uzan durun. Bu iş sağlıklı ve düzgün olsun istiyorsanız biraz paraya kıyıp Audi'nin A3'e uygun orjinal büyük ölçüdeki jantlarına bakın. Araba jant değişiminden sonra bir miktar yükselecektir ve görüntü biraz gözünüzü tırmalayacaktır. Bu durum için de aracınızın model ve motoruna göre Eibach'ın ürettiği, aracınıza özel pro-kit 3 cm lik helezon yaylarından alın, kafanız rahat ve kaliteli bir şekilde yolunuza devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modifix06

    Arkadaşlar benim 2005 yaris aracım var orjinal jant ariyorum , marka tavsiyeniz varmıdır 14 inç saglam ve hafif olsun istiyorum. Şuan arabada kara jantlar var
    14 inç sağlam ve hafif iyi bir marka bulamazsın, hadi boyutunu büyüttün diyelim oz racing falan 4-5 bin liralardan başlıyor sadece janta 5 bin verir misiniz? daha bunun lastiği de var.
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    Biz zaten cin mali jantlari ovmuyoruz cms nin neresi kalitesiz bi soylermisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cms felan taksam , sacdan daha hafif olmaz mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın böyle birşey yapma orjinal jant satılıp replika almak aptallıktır , replikaların alayında balans sıkıntısı var , balans tutmaz benden demesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modifix06

    Cms felan taksam , sacdan daha hafif olmaz mı
    hocam şimdi şöyle bir durum var, Türkiyede bbs jant çok zor bulursunuz o piyasada olanların herkesin takıp gezdiği jantların %99'u replika jant hadi orijinal buldunuz diyelim onlarında fiyatları OZ jantlar gibi tanesi 1500 liraya gelir yani onlarda pahalı.
    Düşük bütçeli en hafif jant teneke janttır, hatta örnek veriyorum yaris'in opsiyon jantları bile tenekeden daha ağırdır. Gözünüze hoş gözükmüyorsa toyotanın opsiyon jantlarını araştırın çıkma falan bulursanız temiz alın.
  • Replika jantlarda balans sorunu yüksek oranla çıkıyor. Ve bu balans düzelmiyor. Balans ayarı yapılamıyor yani. Bu durumda o jant çöp demek.
    Rft lasitk kullanılacaksa kesinlikle replika kullanılmaması gerekşyor zaten. Rft lastiklerin kendi jantları bile diğer janstlardan ağırdır, lastik kenarındaki baskıya direnebilmesi için.
    Orjinal satıp ta replika asla almayınız. Orjinal 2. El jant baksanız daha iyi olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polestar191

    Biz zaten cin mali jantlari ovmuyoruz cms nin neresi kalitesiz bi soylermisin
    Merhaba,

    CMS replika jant değil ki, Otomobil üreticilerine OEM üretim yapan ve bunun yanında kendi tasarımlarını üreten bir marka.
    Tabii ki de kalitesiz değil.

    Replika jant, ünlü markaların tasarımlarının kopyaları anlamına gelir bende.
    BBS, OZ, Enkei gibi markaların tasarımlarını kopyalayan jantlar.
    Piyasada en çok bulunanı da BMW'ler için replika M jantları.
  • Anladım hocam bir ara jantlarımı tartıcam lastik değişimde çoğu kaynak kara jantların daha ağır oldugunu söylüyor aleminyüm alaşımlı jantlara göre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tesadüfen okudum, normalde sırf görünümü güzel olsun diye janta para vermem; ancak aracımın ilk sahibi jantları değiştirmiş. Orijinal jantlarda kışlık lastikler var, oem jantlarda ise yazlıklar var. Dün lastik patlamıştı, baktım oem jantlarda TSE belgesi var ancak Çin malı.

    Ben 2 takım jant var diye memnundum zira lastik değişiminde jantlar lastikten sökülmediği için daha güvenli oluyor. Ancak jantların OEM olduğunu öğrenmem ve burada yazılanlar kafamı kurcaladı. Orijinal jantlara geçip, bu jantları satmak mı daha güvenli olur yoksa böyle kullanmak mı? Araç da hafif bir araç değil, 1650 kg ve jantlar 18".
  • 2004 model a3 aldığımda jantlarını ben de beğenmemiştim onları 400 TL'ye sattım, 2013 model a3'ten sökülmüş orijinal jantları kullanıcısından yanlış hatırlamıyorsam 700-800 TL gibi bir rakama almıştım. Olması gereken budur eğer bulamasaydım en azından kormetal tarzı yerli bir ürün alırdım.
  • sizin aracın markasının bolca orjinal çıkması mevcut. 19" değilse her ölçü bulunur. sizin gibi düşünüp kaliteli alman malı jantları söküp replika alıyorlar. sahibinden üzerinden bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.