Şimdi Ara

Renault Trafic hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
38.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Renault Trafic minibüs tarzı bir araç almayı düşünüyorum. Ticari değil hususi olarak kullanacağız. yani çok olmasa da biraz konforlu bir araç düşünüyoruz. Annem ressam olduğu için onun tabloları da sergi zamanları taşınabilir bazı tabloların boyu 160 cm civarı olabiliyor. 5+1 tarzı bana uygun diye düşünüyorum. Bu renault trafic'i çok övdüler ama bu araçların konforu ve 1.9 motorluların yakıtı nasıldır bilmiyorum. Sizin başka bu tarzda tavsiyeniz varsa onları da alabilirim. Bunun hakkında bilgi almak istiyorum. En fazla 18-19 bin lira civarı bir ücret verebilirim. 2003 model altı düşünmüyorum. Mesela ben bir tane buldum internette ama siz ne diyorsunuz bu ilandaki araç için, alınır mı alınmaz mı? Bir de bunların vergileri ne oluyor? Çok soru sordum biliyorum Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

    http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2445756



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 12 Mart 2010; 13:21:28 >







  • Arkadaşımda var hem iş hem hususi olarak kullanıyolar,yakıtı mükemmel diyebilirim,1 depoyla 900-1000 km yapıyor araç ancak konfor arıyosanız başka bişeyler bakın,araca sık sık biniyorum,sürekli tahtaya oturmuş gibi hissettiriyor,sanki arkamızdan sürekli dürtüyolarmış gibi,manevrası da sıfır,kamyon çevirir gibi,hiç esnek ve atak bir araç değil herhalde aracın tek övülcek yanı çok az yakması bir de Reno olması(parça,servis muhabbeti).
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Peki siz ne tavsiye edersiniz acaba VW Transporter haricinde? Ford Transit'in 2007 modelleri nasıldır?
  • traffic kullandım.150kmh da bile araç stabil ve rahat.Kullanımı bana çok güzel geldi.Yani bir meganedan daha rahat ve yumuşak.Manevrası güzel.Yakıt iyi.Performans güzel sonuçta turbo mevcut.Ben beğendim aracı.Bana göre çoğu taksiden rahat ama şöför koltuğunda oturuyorsan
  • Benimde yakın bir tanıdığım aldı 20 gün önce sıfır.Şoför mahali iyi ama yanda oturursanız biraz rahatsız edebilir.Yakıt kmde 25 kuruş civarı yaktığını söylüyor tanıdığım ama araç daha 1,000 km'de.
  • Yok ben şoför koltuğundayım da yanımda ve arkamda oturacak olanları da düşünmeliyim. Bir kişi överken bir kişi kötüledi şu ana kadar. Yukarıdaki arkadaş manevrası sıfır dedi siz iyi dediniz. Arkadaş atak değil dedi siz atak dediniz. İki ayrı arabadan mı bahsediyorsunuz anlamadım ki.

    Ayrıca benim almayı düşündüğüm araç 2006 model civarı son çıkanlarla arasında ne gibi farklar var? Ben pek bir fark göremedim açıkçası arka bagaj kapağı ve cd çalar dışında. Ayrıca diğer sorularımın cevaplarını ve ilandaki arabanın alınıp alınmayacağı hakkında yorumları da merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 12 Mart 2010; 18:46:05 >
  • bence kötü bi araç değil

    kullanmadım ama yolcu olarak birkaç kez binmişliğim var..hantal gibi gelmedi bana


    ayrıca istanbulda yıllardır ford egemenliği altında bulunan dolmuş sektöründe sayıları artıyor
  • ben 2009 modelini kullandım yaklaşık 400km yapmışımdır şehir içi ve şehir dışı kullandım.Manevra görüşümü açayım.Kullandığım yer 110.000nüfuslu bir ilçe en geniş caddesi tek gidiş tek geliş.İlçenin merkezi öyle sıkışık dar ve kalabalık ki heran bi aradan ya bir motor ya bir bisikler ya da bir insan çıkabilir.Trafik düzeni saygısı 0'a limit almış bir yer.Her yerde durmam gerek yoksa her an bir motorlu altına girebilir.Dur kalk trafiği istanbulu bile aratabilecek bir yer.Sokaklar dar ve her yer araba kaynıyor böyle bir trafikte manevrası bana yetiyor ve artıyor bile.Uzun yolda performasnı denedim.yaklaşık 10 kişi ile 150 km hıza çıkış sürem 1 dk sürmeyebilir.Frenleri etkili 4 teker disk ABS.Direksiyonu çok yumuşak ve debriyajı da öyle.Kolçak oluşu ve vitesin joystik tarzında oluşu çok rahatlatıyor.
  • @ototube size özel ileti gönderdim.
  • belkı starex düşünülebiri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.