Şimdi Ara

Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Dikkat çekici oyun serileri ile beraber karşımıza çıkan Remedy Entertainment kanadında yeni bir gelişme yaşanıyor. Ortaya çıkan detaylara göre belli bir dönem masada bulunan ve çok oyunculu bir yapıya sahip olan kod adı Kestrel projesi tamamen iptal edilmiş durumda.
     
    Kestrel erken konsept aşamasındaydı
     
    '' 
     
    Kasım 2023 tarihinde konsept aşamasına giren Kestrel, işbirliği odaklı çok oyunculu bir yapıya sahip olacaktı. Erken konsept aşamasında bulunan bu yapım küçük bir ekibe teslim edildi. Proje Remedy Entertainment tarafından geliştiriliyor ve Tencent ile ortaklaşa finanse ediliyordu. Ayrıca Tencent ile ortaklaşa yayınlanması planlanıyordu.
     
    Remedy Entertainment CEO'su Tero Virtala yaptığı basın açıklamasında oyun hakkında şunları söylüyor: “Kod adı Kestrel ilk dönemde umut vadeden bir yapıya sahipti. Ancak proje erken konsept aşamasındaydı. Diğer projelerimiz sorunsuz bir şekilde ilerlerken bu proje biraz geri planda kaldı. Bu süre zarfında diğer projelere odaklanmak bize daha fazla yarar sağladı. Dolayısıyla bu şekilde de ilerleyeceğiz.“







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.