Şimdi Ara

Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
12.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firma özür dilemek ya da açıklama yapmak yerine, adım lekeleniyor diye avukatları aracılıyla oraya buraya gidip konu sildirtiyorsa, yönetimindeki adamlar ya da insan ilişkileri, reklam sorumlusu vs hiç biri işten anlamıyor demektir.


    Ortada olan bir krizi fırsata çevirmek yerine daha fazla kötü reklam yapıyorlar.


    Forumlara ihtar hep gelir, yanlış hatırlamıyorsam çok eskiden de g.old bilgisayar engelliydi forumda gold yazınca sansürlü çıkardı yazdığımızda. Ne oldu 2019 da iflas kararı aldı bitti gitti.


    Sosyal medya ile ilgilenecek bir müşteri temsilcisi atayıp, adam gibi insanlarla iletişime geçip şikayetlerini dinleyecekleri yere, müşteri ile savaşmayı seçen firmalar yok olmaya mahkumdur maalesef. Reeder'da bir süre böyle gider, sonra yavaş yavaş biter.



    Kutunun üzerinde özelliklerde diğer kameralar aksesuardır diye yazmıyorsa eğer, çakma çin malı telefon mantığı ile satılan telefonlardan zerre farkı kalmıyor. Hadi onlar garantisiz ürünler. Bu ise yurt içinde satılan resmi bir ürün ve alenen kullanıcıları kandırmaya giriyor bu olay.


    Başka markalarda da 3 kamera oluyor biri foto çekmiyor mesela. Ama o çekmeyen kamera aslında yardımcı kamera oluyor yine de dolu arkası. Ya da kıytırık macro kamerası oluyor ama yine de oluyor bir şeyler içinde Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi 





  • Vay arkadaş bunu bu kadar kolay nasıl yapabiliyorlar? Düpedüz dolandırıcılık bu 😡

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı markalar,özellikle düşük fiyat-düşük kalite mantığıyla çalışanların,anakarta doğrudan bağlı tek kamera modülü oluyor.Diğer düşüğünde düşüğü kalitesizlikteki kameralar ise kamera adası içerisine gömülü.Cihaz sökülürken kamera adasını çıkarmak için anakarta bağlı kablosunu da söküyorsun ya işte o kablo ile o düşük kalite kameralar anakarta bağlantı sağlıyor.Makro ve geniş açı çekebiliyorsa kameralar görevini yerine getiriyordur.Bokey için yazılımsal olarak tek kamera da iş görüyor.Sadece bu marka için değil,dediğim gibi Çin'in ucuzunda ucuzunu mâl etme mottosuyla montaj işine giren çoğu firma böyle.Haaa tek kamera modülüyle çoklu kamera görünümü veren de var mıdır,bilemem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılmaz cidden.

    tabi şunu da söylemek gerek. bu çoklu kamera olayı zaten yenilik yapıyomuş gibi görünmek için çıakrtıldı. önce çift kamera, sonra 3 kamera, sonra 4-5-6.

    Sony firması batacakken bu çoklu kameralar sayesinde fazladan kamera satarak ciddi gelir sağladı. açık konuşalım yani telefotu ve geniş açı gibi kameralara kim elzem şekilde ihtiyaç duyuyor ki? varlıkları işe yaramıyo değil ama yoklukları hissedilmez açıkçası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Sony firması batma eşiğinde değildi ki varlığını Apple markası ile sürekli yükseltiyordu zaten. Apple harici diğer markalar için üretilen lenslerden örneğin 5 dolar alıyorsa Apple dan 15 dolar alıyordu çoklu kamera olayının virali de zaten ana kameranın yetersizliğinden mütevellit yapılmış bir adım ki ilk çıkan çoklu kameralara bakıldığında daha bir kaç markanın kameraları maalesef yetersizdi denilebilir.

    Günümüzde ben bir içerik üreticisi olarak 2. kameraya ihtiyaç duyuyorum özellikle portre destekli lenslere. Kimi noktada geniş açı kimi zaman odaklama ve portre konusu çok lazım oluyor. Sıradan bir vatandaş için de gereklidir en azından geniş açılı lensler. Şu an da iPhone 7 kullanmaktayım ve ana kamerası bir yere kadar idare ediyor maalesef ben yokluğunu hissediyorum geniş açı lensinin.

  • Telefon çıkalı yıllar olmuş. Birilerinin aklına yeni gelmesi garip. Belki ucuz olduğu için önemsenmedi belki alanlar farkında olduğu için üzerinde durmadı. Ancak önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Kendi sitelerinde ve satış kanallarında 4 kamera bilgisi olduğuna vurgu yapılarak pazarlanmış olduğunu görüyorum. Bu durum tüketiciyi aldatmaya dönük bir satış stratejisi olduğu izlenimi bıraktı bende. Firmanın gelecek şikayetlere önem vermesi elzemdir. Koca telefon satan markalar yanlışlarını örtpas edemiyor ve neticesinde çıkıp özür dilemek zorunda kalıyorlar. Firmanın tüketiciye kurmaya çalışacağı baskılar geri tepecektir daha fazla tepkiye sebep olacaktır.

  • Şimdiye kadar hiçmi tamir edilmemiş hiçmi açılmamış bu telefon neden şimdi gündeme geldi acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hazretihulks H kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz yetiyorsa yurtdışı 14 pro bakının hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çakma telefondan hallice


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, yani forumun bir taraf olmadığı sadece yasalara uyduğu, ortaya çıkmış oldu. Forum taraf olsa o konu günlerce en üstte kalmazdı ve bu konu da ilk günden silinirdi. Umarim yasal baska bir sorun yoktur konuda onu da bahane etmezler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mR.aLKaN kullanıcısına yanıt

    Ben bir kac hafta önce instagramda gezerken bir tamirci postuna denk geldim, ilk kez orada gördüm, forumda da daha once bahsedildi mi bilmiyorum, ama artık Youtube kanallarında vs en azından haftalık teknoloji gündemlerinde 1 kere de olsa bahsedilmeli bu durumdan, yavaş yavaş yapılmalı ve bu markanın hedef kitlesi olan kesime kadar ulaşmalı bu durum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 22 Haziran 2023; 16:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

    Maalesef bu tür unsurla uğraşamayacağım kadar yoğun bir hayatım mevcut. Ek olarak şu an güncel pasaport ücretleri ve bulgaristan gibi noktalardan ürünleri alabilmem için taksit imkanım olmayacak bu da nakit paramı anında yok etmem olur. Şu an böyle bir lüksüm de bulunmuyor açıkçası zaten fppro ekibi de yurt dışı ürünleri tamir etmeye başlayarak yükseldiler Apple şirketinde garanti almak varken yurt dışına o kadar parayı basmak mantıksız bir hareket elbette 5-10 bin küsür lira ucuza geliyor ama o telefona kasko sigorta ve garanti yaptırmadıktan sonra o parayı çöpe atmak aynı durum maalesef yine de önerin için teşekkür ederim. "Bütçemin yetmediğinden değil şu an bana ek gelir pasif gelirler sağlayacak noktaları yatırmayı daha uygun görüyorum."

  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt

    Yakup bey ben sizden önce geçmiş zamanda ucuz fiyatlı telefonları incelerken bu markanın bu şekilde satışlar yaptığını anlatan videolara denk geldim. Videolardan birisinde telefonu geniş açılı kamerası var diye alındığı ama özelliğin çalışmadığını kamera çözünürlüğünün az olduğundan tamire götürüp lensin temizlenmesi için vermiş kişi ve lens içerisindeki tozu silmek için açtıklarında 1 tane kamera olduğu görülmüştü. O videoda ki ürün bile daha hiç vidası dahil ellenmemişken kamera hava alıyormuş.. umarım bu çabanız sonuç alır ve artık birilerinin sesi olursunuz. Teşekkürler Yakup bey !

  • Teknoloji forumusunuz siz beyler.Kullanıcıyı koruyacaksınız,dolandırıcıları değil !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Hiç tercih emediğim bir marka, fakat biz kullanmıyoruz diye sessiz kalacal halimiz yok. Bir dönem teknoloji marketlerindeki satış temsilcileri sürekli bu markayı önerip şansını deniyordu. Akıllı telefon teknolojisinden anlamayan biriyseniz orada anlatılanlar, yerli vurgusu ve fiyat konusu nedeniyle aldanmanız mümkün. Reeder'a bunun hesabını çok sert şekilde sormaları lazım, 100.000'lerce takipçisi olan YouTube teknoloji kanalları bu iddiaları dile getirmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir konu donanımsal olmasa da, operatör telefonlarının yazılımsal güncelleme almadığının geçmişteki örnekleriyle bilinmesine rağmen, yazılımsal güncelleme sözü veren Turkcell de T serisi cihazlarını güncelleme alacak diye pazarlayıp, güncelleme yayınlamamıştı ve şuan o telefonlar atıl durumda yazılımsal eskime nedeniyle. (2016 üretimi) Hatta büyük tepki gelince Turkcell Forumu kapatılmıştı bu olayın devamında. Ellerinde kalan cihazları da yok fiyatına satışa koydular, unutuldu gitti.


    Gerçekçi olarak bakıldığında firmalar ne dolandırıcılık yaparlarsa yapsınlar hiçbir ceza, hiçbir yaptırımla karşılaşmaksızın hatta devletten teşvik destek vs alarak yollarına devam ediyorlar. Bu olay da unutulur gider.

  • ben çevremde hiç reeder telefon kullanan görmedim. demekki alan varmış hatta alıp pişman olan bile varmış. ilginç Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi  Bu arada Anker Soundcore Rave Partycast bluetooth hoparlörler görünüş olarak bir woofer iki tweeter ama alt kısımdaki tweeter sadece görsel olarak var, hemen hemen bu telefondaki olayın aynısı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 23 Haziran 2023; 8:51:50 >
  • Bu skandal neeen bu kadar az konuşuluyor, ve firma neden açıklama yapmıyor. Trident bile bu kadarını yapmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

    Konuların belirli bir gün boyunca öne çıkarılma süresi var, sonradan öne çıkarılanlarda kalmıyor ve gündemden düşüyor.

    Siz de aynı konuyu açın öne çıkaralım, gündemde tutalım. Gerekirse kopyala yapıştır yapın. Uzun süre sürekli konuşulmadıkça firmanın tınlama ihtimali yok. Sadece korkutmaya çalışıyorlar...

  • Adamlar sanırım İnstagram'daki videoyu mahkeme kararı ile sansürletmişler.


    VPN ile girdiğim zaman;


    Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi


    VPN olmadan Türkiye konumundan girdiğim zaman;


    Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi



    Link: https://www.instagram.com/reel/CsEziA7AXAv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA



    "Adamlar mahkeme kararı ile nasıl engelletecek, suçluyu mu savunacak hakim?" diyen bir kişi vardı, hala dediğinin arkasında mısın? Reeder Telefonlardaki Kamera Sayısı Çelişkisi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 14 Temmuz 2023; 18:14:18 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.