Şimdi Ara

Redmi Note 10 Pro "planlı açılış zamanı" Çözüldü !!! !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz da ki onlarca sorunları daha önce ki konu da yazmıştım ama bir kişi bile cevap yazamamış, başlıkta yazan sorun ise çok sık olmaya başladı, cihaz da rahatsız etme özelliği kapalı olduğu halde, resimler de yer alan menüde ki "planlı açılış zamanı" kafasına göre aktif hale geliyor ve ekran da "rahatsız etme modu açıldı" diye uyarı geliyor mecburen manuel olarak kapatıyorum, bunun çözümü var mıdır diye sormak istedim. servise de zaten ulaşılmıyor, distribütör'e de kulaşmak imkansız zahmet edip müşteri ile de görüşmüyorlar, bu kadar rezil bir yazılım ve satış sonrası destek veren başka bir marka görmedim.



    Redmi Note 10 Pro "planlı açılış zamanı" Çözüldü !!! !!!


    Redmi Note 10 Pro "planlı açılış zamanı" Çözüldü !!! !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 6 Ekim 2023; 20:10:43 >







  • Hocam imkanın varsa hiç uğraşma sat ve başka markaya yönel. Sana bootloader açıp başka rom yazılımlarını yükle derdim ama bir kullanıcı neden bunlarla uğraşmak zorunda kalsın ki? Xiaomi yazılım konusunda çok rezil bir firma oldu.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Kardeşim merhaba, Snapdragon'lu f/p cihaz diye aldım açıkçası mecbur kaldım biraz da, Android cihazlar da Samsung şuana kadar en iyi yazılım desteği veren firma ancak onun da saçma sapan modelleme ve fiyatlaması var, 12K 'ya geçen sene aldığım A73 bu sene 20K oldu o kadar edecek bir cihaz mı değil tabi ki, S serisine de biraz ekleyip Apple almak daha mantıklı oluyor, Samsung amoled ya da süper amoled ekran koyup işlemciyi gidip exynos yapıyor bu da tam çöp, şimdiler de de adaptör de çıkmıyor kutularda bir de bununla uğraşıyorsun yani, 2023 ikinci ya da üçüncü çeyrekte çıkan çoğu modelinde Snapdragon yok yani o yüzden şuan Xiaomi donanımsal olarak daha alınası gibi ama yazılım ve servis rezalet, özetle Android cihaz piyasası rezil durumda alınacak düzgün cihaz yok gibi.


    Sorunu şu ayarı kapatarak çözdüm;



    Redmi Note 10 Pro &amp;quot;planlı açılış zamanı&amp;quot; Çözüldü !!! !!!




  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Şükür sorun çözülmüş ama işlemci konusuna şöyle değineyim, Exynos daha tam anlamıyla rakiplerinin seviyesine gelmese bile Mediatek firmasının Dimensity işlemcileri efsane olmuşlar. Snapdragon'dan geri kalır yanları olmadığı gibi orta segment için daha çok işlemci seçeneği sunuyor Snapdragon'a göre.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Snapdragon haricindeki diğer işlemcili cihazlarin bazılarını kullandım güncel olarak, bunlar yavaş kalıyor özellikle A51 256gb olan model de mesela sözde 8gb ram cihaz ama ram plus ekranında seçili aktif ram 4gb olarak geliyor, ram'i 8gb yapınca şarj su gibi gidiyor ve ısınıyor cihaz, maliyet yüzünden Exynos cakıp gönderiyorlar cihazları almam yani bu ve Mediatek platformlarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.