Şimdi Ara

Redfall ve Starfield, 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    5000e yakın oyunu olan konsolda oyun yok demek nasıl bir akıl tutulmasıdır. Bu arada asıl hesabınla gel yeğenim o zaman kim leş görürüz

    Redfall ve Starfield, 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2020 de çıkış oyunları yoktu, 2021 de halo çöpünü çıkardılar, 2022 yi de boş geçiyorlar. Bu xboxtan adam olmaz, bunları savunandan hiç olmaz.
  • Persona mıdır elgoblin midir nedir bunlar hep aynı troller. Adminlerin beslediği troller bunlar. Bsc misafir olarak yazıp olay cıkarıp hit yapmaya çalışıyorlar. Prim vermeyin sunlara. Ertelensin, game pass ile beleş çökeceğiz sonunda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bro89

    Ne fanboyu la benim hayatımda hic ps im olmadı bile. 20 yıldan fazladır pc ciydim ?? şimdi de gamepass avantajindan series s tercih ettim. Ps im halen yok. Herkesi kendiniz gibi fanboy sanmayın. Horizon forbidden west var. Oynamadım ama izlediğim incelediğim kadarıyla güzel oyun. Kena var ratchet var returnal var vs. Mesele iyi kötü oyun meselesi değil adamlar çıkarmış mi çıkarmış.

    Xbox sahibiyim diye gamepass övüp ps gömmem lazım sizin mantığa göre. Aklınızı seveyim ??


    Hocam doğru tercih yapmışsınız bence. Series X'te var PS5'te var elimde. Horizon FW Playstation ile gelmişti hatta. Acayip sıkıcı bir oyun. Bilmiyorum belki Elden Ring'ten sonra çok basit ve yavan geldi bana ama 1-2 saat zor dayandım. Kena PC'de de var güzel oyun. Ratchet çok güzel ve kaliteli bir oyun. Returnal'da yoklukta oynanır. Öyle çok abartılacak bir yanını göremedim ben. Grafkleri de PS4 ayarında öyle next gen filan değil. Demon's Souls güzel birde. Game Passteki oyunlarla zaten bi kaç sene idare edersin en kötü. 26 Mayısta Sniper Elite 5'te day 1 eklenecek. Game pass fazlasıyla idare eder.




  • Bu adamlar gibi rpg yapan olmadığı için piyasada ne yapsalar kabul ediyorum. Adamların her oyunu kendini yıllarca oynattı. Çok bug olmasın yeter. İçerik olarak hiçbir zaman şüphem olmadı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ne cahilliktir. yok misafir hesabıymış yok gerçek hesapmış ne yapacaksın gidip o kişinin yerini öğrenip dövücekmisin yada öldürücekmisin bu ne nefrettir nasıl bir gen bozulması yaşıyor bu gençlik herkesin beyni yıkanmış gibi robot gibi. kendine ait olmayan şeyler için birbirini üzmek kırmaktan zevk almak nedir.
    çok güzel bir söz vardir.

    odun yanar kül olur.
    insan yanar kul olur diye.
  • Xbox bu nesilde patladı. Yapımcılar şimdiden Series S'i yetersiz ilan etmeye başlamış. Ram ve gücü yetmiyormuş. Bu durum oyunları ve geliştirme süreci her şeyi kötü etkiliyor
  • İşten ve çocuktan zaman bulduğumda sindire sindire oynadığım forza horizon 5 bitmek üzere. Yazın gezmekten pek oynamıyorum zaten, oynarsam da gamepasste bulunanlardan bir tane seçerim. Sonbaharda elden ring alır oynarım, hiç acelem yok. Sonrasında henüz daha hiç oynamadığım Avengers ve oynamadığım battlefield oyunlarından oynarım. EA play de bir şeyler ekler elbet. Starfield ilk çıktığında vaktim olursa bakarım.

    Konuya genel olarak baktığımda, MS firması bir oyun şirketine playstation sahipleri daha fazla mesaj atmış. Sanırım MS biraz yaktı bunları son zamanlarda. Bu ne kin ne hırs, bu kadar oyunu nasıl oynayıp nasıl bitiriyorsunuz aklım almıyor. Günde 4-5 saat çalıştığım bir işim var, 1 tane çocuğum var ve eşimle vakit geçirmeyi seviyorum. Öyle extra yaptığım bir şey de eyok. Kalan vakitte biraz oynuyorum. Benim dışımda Xbox sahibi yaklaşık 7 arkadaşım var çoğu fifa, nba, gta falan takılıyor, pek kimsenin umrunda değil yani. Ya biz işi bilmiyoruz ya siz yaşamıyorsunuz Redfall ve Starfield, 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi 





  • Bir bu birde bannerlord tam sürüm bekle babam bekle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bro89

    Ulan arkadaş koca sene xbox tarafında oyun yok ya. Halo berbat forza 5 iyiydi sadece. Baska oyun yok koca sene. Gamepass avantajindan dolayi ps almadım xbox aldim. Bunda da oyun yok arkadaş.


    2018'de one x almıştım ancak makinaya düzgün yıllarca yeni bir oyun çıkartmadılar. Bu zaman aralığında Ps tarafı ise coştukça coştu. Ben de bu nesilde ps5'e geçtim. Zira bu nesilde de durumun pek değişmeyeceği anlaşıldı. One x'im hala duruyor gamapassi ise indie oyunlar için tutuyorum o kadar. Bu arada yeni ps plus sistemi ile sony tarafında önemli bir açık da kapanmış olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu haber sayesinde Konsol savaşı çıkmış işe bak :D Bende PS Fanboyum ama Halo ya çöp diyenler bulmuşlar bir iki kötü yön aha gömücek yeri bulduk göm de göm. Oyun o kadar kötü değil hal bu ki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.