Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2'nin İkinci Videosu Geldi! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi kim beklicek ilkbahara kadar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • RDR'yi 3 kez bitirdim, John Marston Reyis ölüm olsa arkasından gidilecek bir Reyisti ama bu RDR 2'deki adam pek saracak gibi durmuyor, sanki ruh yok gibi geldi bana.
  • Gta V'teki gibi birden fazla karanterle oynama mekaniği olursa pek tutmaz.İlk oyunun efsane olmasının sebeplerinden biri de oyuncunun karakterle kendini bağdaştırabilmesi.Bu da tek ve sağlam bir karakter yaratmakla mümkün olur.Gta V'in ilk trailerında Michael dışında bir karakter gözükmüyordu.Sonraki trailerlarda ortaya çıkardılar.Umarım böyle bir sürprizle karşılaşmayız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo

    Ulan harbiden sizi sayıyla veriyorlar. Normalde yazmam bu hesaba ama şöyle 2010 yılındaki RDR ana konusuna bir bakın bakalım kim oyun hakkında ne yazmış? Siz yokken biz buralarda oyunu oynayıp değerlendiriyorduk. Gerçekten bu kadar düşürmeyin kendinizi ya. Gören de oyunu yerin dibine soktuk zanneder. İlk çıkan trailerına göre grafikler downgrade yemiş. Her yerinden belli bu. Boşa konuşmaya gerek yok. Ama bu demek değil ki grafikler berbat,leş,yetersiz falan. Biraz okuduğunuzu anlayın derim artık. Yıl olmuş 2017, internet kullanarak forumlarda yorum yazıyorsunuz ama düşünce yapınızı değiştirmiyorsunuz. Gerçekten üzülüyorum.


    Hayır tamamiyle ilk video ile aynı grafikler,Bakış açısından tutunda,Bir hava değişimine kadar verilen görüntü çok değişik gözükebilir..Ayrıyeten niye ilk video inanılmaz bir görselliktemiydi, İlk RDR'nin 2-3 katı daha iyi grafikleri vardı sadece..Buda öyle..İlk oyun zaten çok iyi gözüküyordu,Bu oyun uçar bilee..Ayrıca Piyasadaki en grafikli açık dünya oyunlarının bir tanesini yapmışlar daha ne olsun..Bana göre Horizon 1, RDR 2...Ki RDR çok daha göz dolduran bir açık dünya sunacaktır.. Ortada bir Downgrade görmüyorum ben..




  • Birinci oyun PS4 e gelsin artık!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.