Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Grafik Ayarları nasıl değişir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Steam kış indirimlerinden RDR2 aldım ama oyunun grafik ayarlarını değiştiremiyorum. Kendisinin belirlediği ayarların dışına çıkmama izin vermiyor. Bu sorunu çözebilen ya da aynı sorunu yaşayan birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

    Teşekkürler



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Red Dead Redemption 2 Grafik Ayarlarını Değiştirme

    Red Dead Redemption 2'nin grafik ayarlarını değiştirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsan, karşılaşabileceğin bazı yaygın hatalar ve bunları çözme yöntemleri aşağıda yer almaktadır:

    • RDR2 Grafik Ayarları Değişmiyor:

    Oyun ayarlarını değiştirdikten sonra bile grafiklerde bir değişiklik görmüyorsan, oyunun "okuma/yazma" erişimine sahip olduğundan emin olman gerekir. Oyun dosyalarının bulunduğu klasörün özelliklerini kontrol et ve "Salt Okunur" seçeneğinin işaretli olmadığından emin ol.

    • Red Dead Redemption 2 Grafik Ayarları Sıfırlanıyor:

    Değiştirdiğin grafik ayarları oyundan çıktıktan sonra sıfırlanıyorsa, oyun ayarlarını değiştirdikten sonra oyunu kaydettiğinden emin ol. Ayarları değiştirdikten sonra "Kaydet ve Çık" seçeneğini kullanarak oyunu kapatman gerekir.

    • RDR2 Ayarlar Sıfırlanıyor:

    Sadece grafik ayarlarının değil, tüm oyun ayarlarının sıfırlandığını fark ediyorsan, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmen gerekir. Steam'deysen, oyun kitaplığında Red Dead Redemption 2'ye sağ tıkla ve "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneklerini takip et.

    Bu adımları uyguladıktan sonra grafik ayarlarını değiştirmeye çalışmalısın. Yine de sorun yaşıyorsan, daha fazla yardım için Rockstar Games destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekran kartı ve işletim sistemi nedir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @dreamboi aynı sorun su an bende var ve çözemedım çözdüysen yardımcı olabılır mısın maıl adresım yasinpkts18@gmail.com buraya maıl de atabılırsın burdan gormezsem delırmek uzereyım sorunu çözemedım
  • maalesef çözemedim ve oyunu iade ettim
  • Grafik ayarlarında VRAM yani ekran kartının hafızasında aşım varsa, oyun hiçbir ayarı değiştirmeye izin vermiyor. Eğer grafik ayarlarını hafıza yeticek şekilde düşüremiyorsanız manuel olarak belgelerimdeki system.xml editleyin. İnternette bulabilirsiniz nasıl değiştireceğinizi. Daha sonrasında isdediğiniz ayarları değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.