Şimdi Ara

RC Heli tavsiyesi;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz araştırma sonrasında syma s107 de karar kıldım. Ancak 4 kanallılar daha iyiymis okuduğum kadarıyla.en ucuz bir tane buldum.

    urun.gittigidiyor.com/MJX-R-C-T04-Shuttle-Uzaktan-Kumandali-Helikopter_W0QQidZZ34113230

    Sizce bu fiyata alinir mi bu heli 'bir de yedek parçaları bulunur mu.problem çıkarsa s107 alacagim.evde kullanacağım icin işimi görür sanırım.



  • Linkteki helikopter 3 kanallı bir helikopterdir. Bazı yerlerde Yukarı-Aşağı(1.kanal) Sağa-Sola(2.kanal) İleri-Geri(3. kanal) toplamda 6 fonksiyon diye yazarak ürünleri 6 kanallı diye satmaya çalışıyorlar...
    Kanal sayısından önce ürünün kalitesine bakmanızı tavsiye ederim çünkü kalitesiz ürünler insanları bu hobiden soğutuyor malesef...
    Syma S107 iyi bir karar 6 kanallı heli kullanıp da evde Syma S107 kullananlar var pişman olmazsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalberk90 -- 23 Aralık 2010; 2:11:38 >
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim.bi kac haftaya alacagim s107 yi.
  • Bu konuyuda okumanızı tavsiye ederim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_41043378/tm.htm
  • Okumuştum o konuyu.Benim istedim ucuz,yedek parçası
    bulunabilen,evde kullanacağım bir heli.6 kanala kadar gitmek gibi bir niyetim yok. Teşekkür ederim yine de.
  • RC helilere ben de hevesliyim :D nereden temin edebilirim acaba, website ya da shop ismi önerebilir misiniz?
  • Sahibinden de syma s107 60 lira.üc kanallı heli.ben sadece evde kardeşimle beraber uçuracağım.o yüzden bunu seçtim.fiyatı da makul.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaviourknight

    Sahibinden de syma s107 60 lira.üc kanallı heli.ben sadece evde kardeşimle beraber uçuracağım.o yüzden bunu seçtim.fiyatı da makul.


    peki teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata_4


    quote:

    Orijinalden alıntı: chaviourknight

    Sahibinden de syma s107 60 lira.üc kanallı heli.ben sadece evde kardeşimle beraber uçuracağım.o yüzden bunu seçtim.fiyatı da makul.


    peki teşekkürler



    Yurtiçi firmaları ve açıklamaları için:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurtici-model-alisveris-siteleri/

    Yurtdışı firmaları için:
    http://www.heliteknik.com/forum/yurt-disi-model-alisveris-siteleri/

    Ayrıca herhangi bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaviourknight
    Biraz araştırma sonrasında syma s107 de karar kıldım. Ancak 4 kanallılar daha iyiymis okuduğum kadarıyla.en ucuz bir tane buldum.

    urun.gittigidiyor.com/MJX-R-C-T04-Shuttle-Uzaktan-Kumandali-Helikopter_W0QQidZZ34113230

    Sizce bu fiyata alinir mi bu heli 'bir de yedek parçaları bulunur mu.problem çıkarsa s107 alacagim.evde kullanacağım icin işimi görür sanırım.

    Eger ciddiyim diyosan lama v4 al kardesim =\
  • Benden çok kardeşim kullanacak evde.s107 nin videolarini izledim.iyi sayılır uçuşu.hem fazla para da vermek istemiyorum.teşekkürler.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaviourknight

    Benden çok kardeşim kullanacak evde.s107 nin videolarini izledim.iyi sayılır uçuşu.hem fazla para da vermek istemiyorum.teşekkürler.:)

    Keyfın bılır.
    Ama bence oyuncak gıbı arkadasımda var ...
    Sıkıldı 1 ay sonra
    Bilgine iyi forumlar...
  • Benim de 6 kanallı kullanıp evde Syma S107 kullanan çok tanıdığım var, hiçbiri sıkılmamış olsa gerek ki hala ev içinde bununla eğleniyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalberk90

    Benim de 6 kanallı kullanıp evde Syma S107 kullanan çok tanıdığım var, hiçbiri sıkılmamış olsa gerek ki hala ev içinde bununla eğleniyorlar.

    Bende denedim sıkıldım LAMA V4 den sonra
  • lama v4 var bende çok stabil önerebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G.rex
    lama v4 var bende çok stabil önerebilirim

    +1 kesinlikle muke mmel....
  • Evde kullanacaksanız ve bu işe yeni başlıyorsanız en doğru seçim SYMA S107 dir.

    Lama v4 başlangıç için özellikle evde kullanmak için kesinlikle yanlış karar... Daha dün swatson isimli üyenin yazdığı yorumu kopyalıyorum.

    "teşekkürler ama kırımsız uçuş çok zor gibi alışamadım henüz evde yerden kalktığı anda sağa sola doğru süratle gidiyor kontrolü ele alamadan düşüyor kara aracı alsam daha iyi olacak sanırım."

    Ne yazık ki yanlış ve kalitesiz model tavsiyeleri nedeniyle çok kişi bu hobiden vazgeçiyor. Kesinlikle 200 lira etmeyen bir helikopter. Evde kullanmak için çok büyük. Evde kullanmak için en güzel seçenek Syma S107 dir. Bu işi ciddi düşünüyorum diyen biri de lama v4 ile uğraşmaz. Simulatorde çalışır ve Trex model alır

    Bu da bugün yapılan bir yorum...

    Bir anlık heves yaptım hemen giyinip 180km yol gittim fuara sırf LAMA V4 Special Edition almak için 250tl ödedim aldım eve geldim ama fikrimi sorarsan çok pişmanım evde kullanmak için emin ol fazlasıyla büyük bugün SYMA S107 buldum her ne kadar oyuncak deselerde ev için üretilmiş bir model en azından metal ve ufacık her yere girip çıkıyor LAMA V4 ü evde anca yukarıya kaldırıp olduğu yerde hareket ettirebilirsin oda hatayla bir yere yaklaşıp çarparsa kanatlara veda etme riskiyle pes etmedim 6 set kanat harcadım sırf yerden kaldırıp masanın üzerine indiricem diye.
    Ben bir an heves ettim düşüncesiz davrandım pişman oldum seninde aynı duruma düşmemen için iyice düşünmeni öneriyorum.




  • hocam ben de bu işe yeni başladım ve lama v4 ile başladım hiç problem yaşamadım ayrıca saraydada yaşamıyorum... s107 motorunu calıstır kendi uçuyo lama v4 ü o kullanamayan arkadaşlar önce kumanda ayarı yaptılarmı acaba onuda çok merak ediyorum açıkcası. Sonuç olarak herkesin zevki farklıdır bana göre lama v4 gayet kullanışlı 2. kat balkondan salıyorum aşağıya oh verdiği eğlencenin haddi hesabı yok ha bide şöyle birsey geldi başıma ucuç süresi kısa oldugu için 2 tane batarya almıştım biri bitince diğerini takarım diye öle yaptım ve motoru yaktım 12 dolara ebayden toparladım yedek parça sıkıntısı yok kalitesiz ürün demiş arkadas ama acaba kaç kere sürdü kullandı merak ettim




  • Düşüncelerini / deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Lama v4 tabi ki daha iyidir ama 3-4 kat fiyat farkı var arada. O kadar para vermem açıkçası.s107 yi kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.kaç metre yüksekliğe çıkabiliyor ve kumandanin menzil mesafesi ne kadar.belki komşulara ziyarete giderim heliyle.:) kardeşim de bigün al diyor, ertesi gün baska şey istiyor.:)
  • Bir de arkadaşlar s107 in kutusundan çıkan pil kaç mAh.130 , 150 ve 180 mAh yazıyor bazı satıcıların ilanlarında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.