Şimdi Ara

Razer Blackwidow Chroma ve Naga Epic Chrome Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tunahan bey Naga Epic incelemesinde oyuncuların DPI arttırıp sensivityi azalltığın söylediniz fakat CS:GO profesyonel oyuncuları DPİ azaltıp sensivityi arttıyor ve daha iyi sonuç verdiğini söylüyor.
  • Tunahan Safdır 'ın Sömürtgan ve Gergin ve stresli yüzünü izlemek zorunda değiliz biz !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkiye den alınmaz, hatta razer alınmaz gereksiz pahalı,

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • valla razer pahalıdır ama kullanmayan insanlar gelip de atıp tutmasın arkadaş. kalitesine yaklaşabilen başka bir marka yok. kendim g105 (bilen bilir efsanedir) ve ttesports mouse kullanıyorum bana yetiyor ama param olsaydı kesinlikle razer alırdım. gerek malzeme kalitesi gerek kullanım deneyimi (bilen bilir), verdiği keyif ve kalite üst düzeyde. deneyim etmeyen bilemez, tofaş kullanan ne bilir mercedesi gibi tabi ki biraz da kişisel tercihe kalıyor. imkanı olan biri neden mercedes yerine tofaşa biner orasını bilemem :) eşek ne anlar hoşaftan ;D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Klavyeyi kullanıyorum.Artık diğer klavyeler çok yavan geliyor.Razer işini gerçekten çok iyi yapıyor.Klavyeyi 510 TL ye almıştım.Damlasına kadar hakediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Olayla alakası olmayan herkes razer kalite yeağğ diye yardırmış herhalde BW 2014 ve Chroma'da çakma çin malı kailh switch kullandığını bilmiyorlar.

    Bu klavyeye 600 verene kadar gerçek alman yapımı cherry mx switchli corsair k70 rgb alınır, parayı sokakta mı topluyorlarda bunu alıyorlar hala anlamadım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jokerbow

    Şöyle bir şeye değindiniz videoda. Standart oyuncular için mouse fiyatı fazla gelebilir ama günde 6-7 saat oyun oynayan insanlar için bu fiyat verilebilir şeklinde. Buna bir eleştiri getirmek istiyorum. Oyuncu olarak nitelendirdiğimiz insanlar için günde 6-7 saat oynamak gayet normal bir süre ve bu sürede oyun oynayan bir çok "standart oyuncu" var ve Türkiye'de gelir ortalaması belli. Bu mousea bir tane fiyat uygun alınabilir diyen bir insan bulacağınızı zannetmiyorum özellikle Türkiye'de. Satın alan oyuncular da fiyatın yüksek olduğunu bilerek alacaklardır. Bu şekilde bi politika izleyerek çok pahalıya satılan ürünlerin fiyatlarını normalleştiriyorsunuz ve bu şekilde incelemeler gördükçe insanlar bu ürünleri böyle yüksek fiyatlara almak zorunda kalıyorlar.Sonuç olarak demek istediğim reklam olarak inceleseniz de bu ürünün fiyatının çok yüksek olduğunu açıkça videoda belirtmeniz gerekirdi.

    alakası yok. parası olan alır olmayan almaz ve ya parayı biriktirip alır. algı operasyonu yapmana gerek yok.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.