Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
16
Favori
58.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MuhamedKılıç NWIA2 M kullanıcısına yanıt

    Hocam böyle yaşanmaz , Durumunuza gerçekten üzüldüm 5 aydır filan sosyal hayatınız resmen bitmiş ben psikolojik olarak çökerdim . Düzgün bir doktor bulabildiniz mi bu zaman icerisinde?

  • ramowarr kullanıcısına yanıt
    suann bakıyorum ama işallah bulacam zaten psikolojik olarak ve sosyal hayat bitti diyebilirim
  • MuhamedKılıç NWIA2 M kullanıcısına yanıt

    siteden bir arkadasımızda makat darlıgı olmustu amerıkan hastanesınde Tunç YALTI ya amelıyat olmustu memnundu ozelden konustugumuzda.... isterseniz bir araştırın....

  • captain_07 C kullanıcısına yanıt
    bende araştıryorum ilker sücülü görüşecem şimdilik ilk anal fistül haletmem lazım bügün bezmialemde 2:30 renduvum var bakacam ne diyecek
  • 4. evre hemoroid hastasıydım.
    Şu ramazan isimli cerrah görünümlü mahalle kasabına gitmeyinde kime giderseniz gidin.
    Milletin orasından burasından parçalar kesip flep adı altında kıçınıza yama yapıyor, sağlam yerinizide mahvediyor benden söylemesi.
    Ben de bir saftiriklik edip buna muayene olmaya gitmiştim, hayatımın kabusunu yaşattı bana yaptığı sözde muayeneyle.
    Allahtan ameliyat olmamaya karar verdim buna şükürler olsun son anda kurtuldum bu kararımla.
    Geçen sene başka bir özel hastanede ameliyat oldum, şükürler olsun şu an çok iyiyim.
  • Merhaba


    Dostlar bu dr hakkında cok şikayet var oysaki Youtube sayfasında cok insan güzel yorumlar yapmış nedir kimdir beni biraz bilgilendirir misiniz

  • mertoo93 M kullanıcısına yanıt
    hic birine inanma hepsi kedndi adamlarına yazdırıyor bende yorunlara bakarak gitim yatalak kaldık özelikle ayhan çağılcı uzak dur
  • Bu sayfada 5 ay önce hem Ramazan denen dolandirici o.c ve diger hastalari dolandiran Ayhan Cagilci ve kardesi ayni zamanda asistani Bulent in hastalari nasil kandirdigini benden ve diger ameliyat olan hastalardan nasil fazla aldiklarini bunlardan hasta haklari sayesinde ben ve diger hasta yatan bir arkadasin nasil fazla alinan paramizi geri alabildigizi (savcilik tehtidiyle) ayrintili yazmistim ama o zaman da bu sayfada bir kisi guya bu doktora ameliyat olmus ve iyi olmus ( sanki biz Trabzona gidip bu doktara gidip ameliyat olmamisiz gibi sanki sadece bu arkadas taniyor gibi )her kim bu Ayhan hakkinda bir negatif yorum yapiyor yasadiklarini anlatiyor hemen bu arkadas mantar gibi ortaya cikip millete laf yetistiriyor yok ben gittim iyi oldum ve bunun gibi benzeri seyler yazip milletin kafasini bulandiriyor merak eden benim 5 ay önceki paylastigim yazima ve bu gunlerde Ayhan hakkinda diger kullanicilar tarafindan yapilan paylasimlarin altina yapilan yorumlara baksinlar bu kullanicinin kim oldugunu görurler ben buraya ismini yazip polemige girmiyorum simdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 19:46:49 >




  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Ayhan Cagilcinin asistani ve yardimcisi kardesi olan Bulent Cagilci kardesim Yakup bey kim? Kendisi ve kardesi Akceabat özel 7M hastesindeydiler ve hatta 7M hastanesinin kurucu ortaklarindanmis Ayhan ve simdi burdan ayrilmislar Ayhan simdi kendisi yeni muayanehanesini acmis ama ameliyatlarini simdi nerde yapiyor bilmiyorum ama beni 7M hastanesinde yapmisti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 20:13:1 >
  • MuhamedKılıç NWIA2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sana nacizane tavsiyem bak bu kardesin ilk önce Ramazan Tarik denen profesyonel dolandiriciya fleb ameliyati 2 ay sonra diger dolandirici Trabzonda ki Ayhana benzer ameliyat oldum ve bir suru param ve sagligim gitti en son ucaga atlayip Bursa ya Levent Tezcana gittim hic birinden de bir
    fayda görmedim sana tavsiyem google da veya youtube da fissur,fistul ve hemeroid hakkinda bir sey aradiginda karsina hep bu tur dolandirici doktorlar cikar hep ilk önce mesela Ramazan cikar google da ve youtube da aradiginda niye cunku en serefsizi cunku bir tane olumsuz yorum bulamazsin mesela Ramazanin youtube da ki videolarinin altinda cunku bir tane olumsuz yoruma izin vermez siler direk. Ben neler neler yazdim bu alcaga ama siliyor direkt. Videolarin altina yapilan olum yorumlarin cogu sahtedir.Ayni zaman da ameliyat sonrasi iyilemediysen whatsapp dan engeller. O dedigin Ilker Sucullunun asistaniylada konustum adam 50 bin 100 bin tl asagi ameliyati yok euro olarak söyluyor ucreti.Adam senden bir suru tektik istiyor 3D endoanal ultrasonografi dahil bir suru film istiyor yani senin parani bu gereksiz filmlerle falan zaten sögusluyor. Sen en iyisi bunlardan uzak dur bu adamlar artik böyle bir ulkede isi ticarete cevirmisler bence ismi hic duyulmamis bir doktora git cunku iyi doktorlarin reklama ihtiyaci olmaz bunlardan ve bu sayfada su doktoru bu doktoru öven insanlardan ameliyat oldum iyilestim diyen insanlardan uzak dur derim. Benim agzim yandi senin ki yanmasin daha fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 20:52:16 >




  • En son unuttugum bir sey var onu da söyleyim. Ramazan denen dolandirici ameliyattan sonra bana "epikriz" kagidi yazip vermisti ve orda yapilan islemler söyle yaziyordu.
    Parsiyel lis + anal fleb ameliyati.
    En son bir kac ay önce Bursa da Dr.Levent Tezcana 3D Endoanal ultrasonagrafi filmi cekindim ve sonuc olarak Ramazan sahtekarinin lis falan yapmadigi ortaya cikti bide apse görunuyordu yani adam tam profesyonel dolandirici.
    Digeri de Ayhan sözum ona Ramazanin yaptigi acilan flebi cikaracakti bide fistul ameliyati yapti guya Trabzonda ki Ayhan sadece flebi cikarmis apseyi falan da Allaha havale etmis herhalde.
    Valla ne diyecegimi bilmiyorum ben Turkiye de hic bir doktora falan guvenmem artik paranin köpegi olmus cogu insanliklarini kaybetmis.
    Bunlari anlattigimda hadi canim sende bu kadar da olmaz diyenleri duysaniz sasarsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 3 Mayıs 2024; 23:12:2 >
  • Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımı bulamadım kardeşi için Yakup demişsem yanlış demişim bulent evet telefonumda hala kayıtlı numarası. Ben dediğim gibi tavsiye üzerine kendisine muayeneye gittim apar topar acil ameliyata almaya çalıştılar tırstım kaçtım hastaneden, hiç kimseye ameliyat olmadım ve kendi kendime iyileştim iki yıldan fazladır hiçbir sorunum yok. Ama bana orayı tavsiye eden arkadaş, yani bu konuyu açan arkadaşla birebir yuzyuze görüştük kendisi yalan söyleyecek birisi değil o da benim gibi devlet memuru ve Ramazan hocaya ameliyat olup gerçekten kötü günler geçirmiş ve Ayhan hoca onu iyileştirmiş. Hem Ayhan hocadan hem arkadaşımızdan detayları almıştım o zaman. Adam fayda gördüğü doktoru gelmiş burda paylaşmış kimileri de ramazan hocadan fayda görmüş. Kimin kimden fayda göreceğini bilemiyoruz. Ayhan hocayı savunduğumdan değil hal ve hareketleri tuhaf geldi, kıçımda açık yara olduğu halde hiçbir doktor ameliyat demezken o bir anda direkt acil ameliyat demesi filan beni işkillendirdi zaten Trabzon bölgesinde genel cerrahi dalında araştırıldiginda cerrahi müdahaleye aşırı düşkün bir doktor olarak tanınması beni korkuttu ve sadece fiziksel muayene yaptırdım bir daha yanından geçmedim. Konu sahibi arkadaş ondan gerçekten fayda gördü ben gözlerimle gördüm ikimiz de devlet memuruyuz yalan söylediğini asla düşünmüyorum ki bundan bir menfaati de yok. Adam kasaplarin eline düşmüş birinden zarar görmüş diğerinden fayda görmüş olay budur ikede bir laf sokup durmayın kimse babamızın oğlu değil siz de düşüncelerinizi yazın insanlar kime isterse ona ameliyat olsun ben bu şekilde ölürüm ama yine kıçımı kestirmem kafasındayim mesela.




  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Madem ustune aliniyorsun yazilanlari laf sokma ikide bir diyorsun halbu ki konunun senle bir alakasi bile olmadigi halde..ben bu sayfada yorum yazan baska bir yorumcuyu kast etmistim sadece senin Ayhanin asistaninin ismini yanlis yazdigini görunce duzeltme yaparak isminin kardesi Bulent oldugu yazdim ama madem sen kendi kendine laf sokma falan diyerek sayfanin ahlak polisligine soyundun o zaman cevabini veriyim dostum. Ben kicimi kestirmem diyorsun o zaman burda insanlari yanlis yönlendirip hasta insanlarin vebaline girmeyin lafim sana degildi diger Ayhana amelyat olan yorumcuyaydi ama neyse.. o zaman birakta kicini kestirenler gidip Ayhana Ramazana ameliyat olanlar basindan geceni yasadiklarin rahat bir sekilde anlatsin o zaman, burda millet ameliyat olduklari doktor hakkinda yasadiklari tecrubelerini anlatiyor degil mi?Birakta ciksin arkadasin kimse kendisi anlatsin degil mi? Arkadasinin basin musavirimisin sen? Konuyla ne alakan var senin ? Ramazana ameliyat mi oldun? Hayir. Ayhana ameliyat mi oldun?Hayir.Bozuk saat misali Ayhan 20 ameliyatta birini iyilestirmis oda senin arkadasina mi denk gelmis onu mu anlatip duruyorsun herkese bu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tveksamswe -- 4 Mayıs 2024; 8:21:22 >




  • Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    Hastalık senin psikolojini ve anlama kabiliyetini de bozmuş belli ki. Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Yazdığım şeyleri iyi analiz edersen ikimizin de temelde aynı şeylerden bahsediyor olduğumuzu görürsün. Kime ameliyat olursan ol inşallah bir an önce iyileşirsin. Psikolojik destek almayı da unutma. Konuyu polemik mesajlarına boğmamak için lütfen iyi dileklerimi kabul et ve bu mesaja cevap verme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 4 Mayıs 2024; 8:40:1 >
  • Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    ben ayhan hocaya gitim istanbuldan trabzona aralık ayında makat darlığım vardı ona defalarca sordum bana kesin teadivi lazım param yok calişan biriyim bana yalacağı medikal ve botoks kesin tedavi yönetmi
    defalarca soyledim makatım daha kötü oldu aylardan mayıs işimi herseyimi kaybetim halen makatım eskisinde daha berbart oturamıyorum halen ve fistül oldu muyaneneye gidince bişey yok temiz dedi dr foto cekti enfeksiyon yeni olmadığını botoksla olduğunu soyledi kendilerine yazdıım ama bana cevap vermediler parayı aldıktan sonra kimsenin umrunda değilsiniz 6 ay oldu halen yatalağımm oturmak nedir unutum 8 kilo verdim allaha havaele ediyorum onu ve kardesini
  • Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    ayhan hocada beni mahveti 6 aydır yatalağımm yaptığı medikal oparasyon enfeksiyon yaptı suan fistül oldu işim gücüm herseyim bitti psikolojim alt üst oldu kendilerine yazdım ama bir cevap bile vermediler bana
  • Tveksamswe T kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: Tveksamswe

    Bu sayfada 5 ay önce hem Ramazan denen dolandirici o.c ve diger hastalari dolandiran Ayhan Cagilci ve kardesi ayni zamanda asistani Bulent in hastalari nasil kandirdigini benden ve diger ameliyat olan hastalardan nasil fazla aldiklarini bunlardan hasta haklari sayesinde ben ve diger hasta yatan bir arkadasin nasil fazla alinan paramizi geri alabildigizi (savcilik tehtidiyle) ayrintili yazmistim ama o zaman da bu sayfada bir kisi guya bu doktora ameliyat olmus ve iyi olmus ( sanki biz Trabzona gidip bu doktara gidip ameliyat olmamisiz gibi sanki sadece bu arkadas taniyor gibi )her kim bu Ayhan hakkinda bir negatif yorum yapiyor yasadiklarini anlatiyor hemen bu arkadas mantar gibi ortaya cikip millete laf yetistiriyor yok ben gittim iyi oldum ve bunun gibi benzeri seyler yazip milletin kafasini bulandiriyor merak eden benim 5 ay önceki paylastigim yazima ve bu gunlerde Ayhan hakkinda diger kullanicilar tarafindan yapilan paylasimlarin altina yapilan yorumlara baksinlar bu kullanicinin kim oldugunu görurler ben buraya ismini yazip polemige girmiyorum simdi.
    ayhan cağılçıyaotığı botoks ve dilatsyon bende fistül yaptı botoks gecici ve makat darlığını daha kötü yapan bir tedavi bana kesin tedavi dediğiniz üzerind basa basa sordum size ama kesin dediniz aradan 5 ay gecti sizde biliyordunuz bunun gecici bir cözüm ve daha kötü olacağımı ama bile bile yaptınız.suan makat yerim halen dar lavaboya artık hic cıkamıyorum eskiden sadece dardı şimdi hem dar hem fistül oluştu istanbulda o kadar dr varken size güverek geldim.artık işi gücü buraktım 5 ay oldu sosyal hayat iş hayatım herseyim bitti tüm günümü evde geciyor ve günde 1 saat yürüyüşle geciyor 7 kilo verdim size o kadar güvenerek geldim kardesinize yazdım ama hersey hastanın parasını aldıktan sonra ne hali varsa görsün ben suan sadece iyleşmeyi bekliyorum ama iyleşimce hukuk olarak peşinizi bırakmayacağım ha bu dünyada hukuk olarak hakımı sizden alırmıyım bilmem ama öbür dünyada iki yakam sizde birde sizin kardesinizdezde hakımı size helal etmiyorum




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.