Şimdi Ara

Ram ve ssd takmak garantiyi bozar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
53.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bu konu tamamen markaya ve aldığınız yere bağlı. İstanbul Bilişim'den aldığınız bir ürünün altına bakın açılabilecek her noktada etiket var. Bu yüzden X firma izin veriyor olabilir ama İstanbul Bilişim gibi yerlerin ürünleri kendi ithalatları olduğu için marka garantisinde değil kendi garantisinde. Bu yüzden HP disk ve RAM değişikliğine izin verirken İstanbul Bilişim'den alınma bilgisayarınızda yaparsanız ürün garanti kapsamı dışında kalır.

    HP ve Lenovo RAM ve HDD değişimlerinde garanti kapsamı dışına çıkarmıyor ürünü. Hatta HP ürünü bir arızadan dolayı servise gönderirken diski sökün başka bilgisayara takıp yedeklerinizi alın öyle gönderin diyor. Tabi bu işlemi yaparken siz bir zarar verirseniz garanti kapsamında tutmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarghasmTR -- 11 Haziran 2016; 11:08:46 >
  • Hortlatıyorum, Bizzat deneyimledim asusta vidayı döndürmeniz garanti bozuyor. Kadının açıklaması vidalar özel basınçlı makinayla takılıyormuş bu sebepten açılıp açılmadığı anlaşılıyormuş bilginize.

  • Necatgt N kullanıcısına yanıt

    rog strix g513 aldım bende 8GB ram var ve maksimum 64gb destekliyor, şimdi 8 ile ne yapabilirim şaştım kaldım.takviye yapmam lazım ama garanti dışı kalması çok saçma bir işlem

  • Konuyu hortlatıyordum, Asus expertcenter x500ma bilgisayar kasası aldım. HBde RAM ve SSD eklemesi yapsam Garanti bozulur mu diye iki satıcıya sordum, ikisi de bir sorun olmayacağını söyledi. 08505222787 numaralı telefon ile servisi aradım onlarda, garanti'nin bozulmaması için parçalara herhangi bir hasar vermeyerek ekleme veya çıkartma yapabilirsiniz dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.