Şimdi Ara

Rage Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
24.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konsol grafiklerini bilmiyorum ama pc grafiklerinin abartılacak bir tarafı yok bence...Kayalıklar karakterler dışında çoğu şeyde grafikler çok sıradan.
    Hatta bazı objelerin neredeyse HL1 kaplamaları var.Ayrıca çok sorunlu bir oyun olmasıda başka eksisi...Bana göre pc grafikleri için 9.5 çok yüksek, en fazla 8-8.5 arası eder diye düşünüyorum.
  • hani deriz ya bazı oyunlara 5 sene öncesinden kalmış diye. bunda da kaplamalara yakından bakınca değil 5 sene 10 sene öncesinden kalmış diyorum, iddia ediyorum 10 sene önce bile daha iyi kaplamalar bulunurdu oyunlarda. ama aynı kaplamalara uzaktan bakınca 5 sene sonrasının gibi harika görünüyor. oyunu oynarken hiç duvara taşa burnunuzu sokup kaplama incelemeden devam etmek en doğru seçim olur, detaylı incelemediğiniz takdirde oyun muazzam bir görsellik sunuyor.
  • Bir şeyler eksik sanki oyunda...
  • Verin nitroyu basın gaza gerisini fazla düşünmeyin:) Güzel inceleme elinize sağlık
  • saçma ve gerçekten berbat bir oyun silahlar buharlaşıyor v.s o fallout havasını hiç bir şekilde vermiyor
  • İncelemeyi yapan arkadaşın incelemelerini ben çok beğeniyorum. Yine güzel bir inceleme.Teşekkürler.
  • BSC Misafiri
    14.10.2011 21:25:48

    misafir oldugun için yadırgamıyorum.. .yapay zeka ,düşman çeşitliligi , guzel grafıkler,düşmanların vuruluş animasyonları.. saklanmaları... vuruldugu bolgeye gore darbe almaları... bunlar her oyunda çıkmaz karşına... silahları ve bazen kendını muhendıs gıbı hıssedıyorsun... lisans alıyorsun... objelerı topluyorsun .. turret yapıyorsun.. orumcek yapıyorsun.. hele o orumcegı sal :D o halledıyor işini ..senın vurmana gerek kalmıyor :D

    - lerını sayıyım..

    objelerın yanına gidince göze çarpan uzaktan hoş duran kaplamalar...
    -ana karakterın konuşamaması ..
    - araba sürmek gayet onemlı bır rol oynasada oyunda suruşun çok basıt olması.. ve arabadakı otomatık nişanlama sistemı ..
    -sılahların yok olması...
    oyuna verılen puan yerınde olmuş.. teşekkurler
  • Oyundaki tabanca nerede Bioshock unkiyle aynı..
  • ben bir zaman söylemiştim fazla hayallere kapılmayalım oyunu görmeden diye. ama ID den kötü oyun mu çıkarmış dediler (bazılarınız) .

    demek ki neymiş bir firma efsane bile olsa bir sonraki çıkaracağı oyun mutlaka iyi çıkacak diye bir varsayım bizleri yanıltabilirmiş.

    gördünüz.Ha kötü mü bence hiç de değil ama oyun çıkmadan önceki beklentiler neydi bir hatırlayalım.
  • İncelemeyi yüzümüze kapatır gibi bitirmeseymişsiniz iyiymiş

    İncelemeden anladığım kadarıyla hikaye modu co-op oynanamıyor. Bu benim için hayal kırıklığı oldu. Oyunun ufak kardeşi diyebileceğimiz Borderlands bile bu seçeneğe sahipti hemde 4 kişi imkanıyla. Yine de alınıp oynanabilecek bir oyun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    ben bir zaman söylemiştim fazla hayallere kapılmayalım oyunu görmeden diye. ama ID den kötü oyun mu çıkarmış dediler (bazılarınız) .

    demek ki neymiş bir firma efsane bile olsa bir sonraki çıkaracağı oyun mutlaka iyi çıkacak diye bir varsayım bizleri yanıltabilirmiş.

    gördünüz.Ha kötü mü bence hiç de değil ama oyun çıkmadan önceki beklentiler neydi bir hatırlayalım.

    Bu konuda haklısın,o firmadan kötü oyun çıkmaz diyenlerdenim kaldıki ben hala kötü olmadığını düşünüyorum,tabi hikayeyi saymazsak.. firmanın rage 2 yapmak istiyoruz demesinden anlamamız gerekiyordu, bu oyun bir nevi demo olmuş,oyunu oynarken pek hikayeyi umursamıyorsunuz,resmen etrafı göstermek için o görevler oyuna yerleştirilmiş.




  • 3bin liraya laptop aldım nfsu2 oynayamıyorum deli oluyorum böyle oyunları gördükce
  • bf3 ü pc de oyna sakın ps3 de oynama
    RAGE i ps3 de oyna sakın pc de oynama
    ps de oynadığım en güzel oyundu ....grafikler IGN den 10 alan bi RAGE bi de UNC2 dir.başka söze gerek yok.
  • bu tür oyunlar ne olursa olsun hangi puanı alırsa alsın salt görev tabanlı oyunların asla bi heyecanı olmaz çünkü bi süre sonra görevlerin birbirini tekrar ettiğini farkedince işte o oyun sizin için o zaman bitiyor.isterse 10/10 puan alsın ana karekterin bir görevi yoksa bir süre sonra heyecan gidiyor zaten bu tür oyunları tam anlamıyla bitirmek birazda hamallık gerektiriyor.(sırf bitti diyebilmek için bitirmek)
  • Borderlans a çok benziyor:)
  • Geriye sadece buglar kalmış bence.
  • Grafik olarak geow3'e verilen puan neden? bu oyuna verilmedi ,
    Daha mı? kötü grafik olarak ,
    Her iki oyunu da konsolda oynadım şunu açıkca söylemeliyim ki geow3'ün grafikleri harika ve kesinlikle 9.5 puanı hak ediyor,
    Rage ise grafik olarak geow3'den daha iyi....
    video anlatım tarzı ise çok hoşuma gitti eğlenceli ve samimi olmuş.
  • RED LORD CHE
    15.10.2011 22:39:25

    bende rage oynuyorum.. harıka grafıklerı var ama.. objelerın yanına git bi bak istersen :D okadarda değil :D
  • Bu arada fps oyunlarına yatkın olanlar normal zorluk seviyesinde oynamanızı tavsiye etmiyorum şahsen silah kullanmadan yumruk dipçik çoğu görevi bitirebiliyorsunuz. Silah kullanımı gerektiren bölümlerdede bandaj kullanmana gerek kalmıyor hatta patlayan araba, bomba gibi materyalleride fantezi olsun diye kullanırsınız. Oyunu bu şekilde harcamayın biraz zorlanarak oynamanın keyfine varın. Oyun esnasında zorluk seviyesini değiştirebiliyorsunuz.

    Bu arada SEVGİLİ ARKADAŞLAR oyunda hatırı sayılır bi ilerleme kaydetmeden oyun hakkında birşeyler eksik, olmamış, balon gibi olumsuz eleştirilerde bulunmanızı haksız buluyorum. Eminim aranızda böyleleri var. Oyunun atmosferine havasına girmeniz gerekir. Bu tür oyunlarda önyargılı davranmadan önce bu yapımlardaki ses, grafik, fizik gibi etmenler arasındaki ironiyi farketmeniz gerekir. Bir arkadaşında dediği gibi oyunu yapanların kafasını yaşamalısınız. Bunu yapmak içinde kasmaya gerek yok yanlızca oyun oynayın B)




  • RAGE uzaktan bakınca muhteşem ama zoom yapınca bir o kadar berbat kaplamalara sahip bir oyun. Yani grafik anlamındaki özeti bu oyunun. HDD'niz yoksa zaten kaplamaların geç yüklenmesi de cabası. GeOW3 ile felan bırak aynı grafikleri yarışamaz bile. Ama ışıklandırma ve AA çok iyi bunlar oynatıyor zaten oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.