Şimdi Ara

Rage 2 Resmi Olarak Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Just Cause veya Mad Max gibi boş ve sıkıcı bir oyun olmaz umarım.Far Cry 3:Blood Dragon gibi cıvıl cıvıl bir oyun olursa tadından yenmez.
  • Avalanche Studios'un yaptığı oyunlar fena değil. Sadece hikaye ve görev dizaynından sürekli sınıfta kalıyorlar. En son Just Cause 3 ve Mad Max'ı oynadım ve keyif aldım. Bu iki oyunun tek kusuru hikayelerinin basitliği ve görevlerin sürekli tekrar etmesiydi. Umarım Rage 2'de yaşanmaz. Bu arada arkaplan da çalan parçayı beğendim. Dinlemek isteyen olursa diye adını paylaşıyorum.

    Andrew w.k - ready to die



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 14 Mayıs 2018; 22:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişik bi oyundu ama neden bitirmeden silmiştim hatırlayamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkine bak bide buna bak. Allah aşkına neyin peşindeler? 1. oyun hem korku bakımından hemde ciddiyet bakımından yüksekti bu ise tamamen eğlence dünyasına dönmüş renkler bide pembe ya.
  • bence ragaquit olacak gibi 1. oyun gzldi eksikeri vardı ama bu?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk Rage öyle aman aman bir oyun değildi. 21 GB boyutu artık günümüzde normal olsa bile 2011 için alışılmadık bir durumdu. Ayrıca Mega Texture adında yenilikçi bir teknoloji kullanıyordu. Bu işlerden çok iyi anlayan biri değilim ama okuduğum kadarıyla tek büyük bir texture olarak çevreyi tasarlıyorlar ve bu sayede aynı kaya parçasını bile görmüyorduk. Çünkü oyunun yaratıcıları bu büyük texture parçası üzerinde çizimlerini gerçekleştiriyordu.

    Oyunun animasyon sistemi harikaydı. Vurduğunuz düşman gerçekten şu an günümüz oyunlarında bile zor gördüğümüz bir animasyon kalitesinde tepki veriyordu. Fakat oyunun konusu aşırı kötüydü. 'Abi seni bin yıl boyunca dondurmuşlar, günümüze geldin ama boşver al şu silahı adam vur' şeklinde başlıyordu ve konunun sonu resmen yazar yazarken sıkılmış ve 'abi bitti ya, işte son' şeklindeydi. Yine de atmosferi güzeldi ve keyifle oynamıştım. O yüzden Rage 2 gelecek haberini duyunca sevindim fakat Avalanche Studios'un yapıyor olması bu sevincimi baltaladı. Just Cause serisi açarsanız oynarsınız ama bana kalırsa bomboş bir oyun. Tamam oyunun amacı zaten öyle bir derinlik sunmak değil ama pek ısınamadım Just Cause serisine. Aynı şekilde Rage'e atmosfer olarak benzeyen Mad Max oyunu da pek başarılı bir oyun değildi. Zaten bir süre sonra sadece şunu topla, bunu topla oyununa dönüşüyordu. Yan görevleri, ana görevleri açmak için zorla yaptırmasını saymıyorum bile.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ya arkadaşlar Türk insanı için gerçekten çok ön yargılıyız heralde. Bu oyunun sadece duyuru fragmanı. Oyunun asıl fragmanı bi çıksın, görelim. Bu neyin heyecanı?


    heyecan ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu haber heralde oyun hakkındaki beklentilerime kabus gibi çöktü diyebilirim.. son çıkan doom oyunundaki stilin aynısını getirtecekler. niye çünkü oyun başarılı oldu. İlk Rage oyunundaki atmosferi yaşama ümidinizi hemen bırakın. Zaten yapımcının ismide, ilk oyun gibi olmayacak diye haykırttırıyor oyunu. Bu tarz ciddiyetin bozulduğu ve daha ergen kitleye yönelik değiştirilen devam oyunları artık cidden canımı sıkmaya başladı. Birde cıvıklaşmış versiyonu tuttumu dahada üzülüyorum, çünkü diğer yapımcılarda buna kaymaya başlıyorlar..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc portu biraz sıkıntılı olsa da ilk oyun güzeldi onun hatırına oynanılır, tabii bide oynanışı görsek fena olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.