Şimdi Ara

Quantum Break Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ersin ile Talhanın olmaması iyice canımı sıkıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • La daha oynamamış adamlar çıkmış oyuna çöp diyor
  • henüz bitirmedim ama gameplay ve hikayesi baya başarılı şimdilik. dizi izlemeyi de seven biri olarak bi bölüm oyun bi bölüm dizi güzel geldi. hem hikaye işlenme bakımından hem bölüm aralarında dinlenme bakımıntdan.

    oyunun tek kusuru pc'de olan teknik sorunlar ve grain efekti. 60 fps olduğu yerde bile fare ile tekliyor oyun. oyun motoru ile alakalı sanırım. xbox kolu ile oynayınca rahat. pc'de oynamama rağmen mecburen xbox kolla oynuyorum. 980 ile yer yer fps 25-30 a düşüyor high/ultra karışık ayarda. gamepad ile sıkıntı değil bu ama fare ile oynanırsa baya sinir eder.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun güzelmi öenrirmisiniz?
  • Oyun ilk 30 dakikası baya sıkıcı sonradan açılıyor ve hikaye o kadar iyi ki oyun her ne kadar orta derece olsa da oyunu bitirip hikayenin sonunu gormek istiyorsunuz ve bir bakmışsınız 8-9 saat sonunda oyun bitmiş. O yüzden ne çok iyi bir oyun ne de çok kotü bir oyun.

    Dizi olarak ise şahane bir başyapıt olmuş.

    Oyun olarak 7/10

    Dizi olarak 10/10
  • bitirdim şimdi. hikaye giderek açılıyor ve gayet başarılı. oyunculuk çok iyi. dizi izlemeyi seven biri olarak oyun dizi karması olması farklı ve güzel bi deneyim oldu. daha önceki mesajımda belirttiğim gibi teknik konular oyunu baya gölgelemiş. o da son dk pc'ye duyurulunca böyle oldu heralde. 3-5 ay gecikmeli çıksaydı da düzgün çıksaydı. çünkü diğer noktalarda gerçekten çok başarılı oyun. yazık etmişler. arkham knight gibi. o da seriyi zirveye taşıyacak kalitede bir yapım diğer konularda ama port kurbanı oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.