Şimdi Ara

Quantum Break, DirectX 11 ile Daha İyi Bir Performans Veriyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox fanları da ayrı bir şey. Kalkmış Gears of War 4 e neslin en iyi grafikli oyunu diyor. Son çıkan gameplay videosunu izledikten sonra Xbox 360 a da mı çıkarmışlar dedim ama Xbone ın verdiği grafiklermiş. Şaka gibi.
  • @Borgess

    Gercekler acidir hemde cok aci. Birde entel ayaklari cekiyor. Yazik zavallima.
  • Hem Driveclub hem de Forza Horizon 3 oynamış biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bu nesilde ki en iyi grafikli araba yarışı "Driveclub" çünkü açık dünya yok ve yarış pistleri olabildiğince sade ve pek etkileyici bir izlenime sahip değil adamlarda abanmışlar grafiğe.Forza Horizon 3 ise bir tık aşağıda diyebilirim hemde harika bir açık dünya ve atmosferiyle.O yüzden Forza Horizon 3'ten daha fazla keyif aldığımı belirteyim.Bu arada en gerçekçi araba sesleri de Forza Horizon 3'te.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Store versiyonu zaten almadım ama oyunu oynamayan herkese tavsiye ederim taş gibi aksiyon oyunu, puanlarına aldırış etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @Borgess

    Gercekler acidir hemde cok aci.


    Bilinen şeyi niye tekrar yazıyorsun? O dediğin laftaki acının senin bağışıklık sisteminde yaptığı hazımsızlıkları bilmeyen var diyorsan tabii bir kaç kere daha yaz. Ama bilenleri alıntılayıp yapma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 2 Ekim 2016; 17:15:27 >
  • birazda ps4 oyun haberi verin bıktık artık xbox xbox

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o değilde su ps4 cüler nerde oyunları ne zaman cıkıyor hacım onu söyleyn yıl bitiyor :D
    BU ATADA UC4 DEMİLER PİŞİRİP PİŞİRİP PS4 PRO PS5 CIKARACAKLAR SAYGILARIMLA YENI OYUNLAR 2020 AŞA olmaz saygılarımla bence ps4 cüler bu ara susmalı sonucta Quantum break hikaye oynanıs olayı güzel steamde bile olumlu cevap verilmiş burdakiler zaten ps4 cü bu oyun onlarda olsa böyle çirkin sözler söylerlermı yooo kral gibi tutarlar anladılar onlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • neden bir şeyin taraftarlığını yapmak zorundasınız ki. İki tarafında diğer taraftan çok üstün yerleri var. Saygı duyun karşı tarafa. Bence taraftarlık yapanlar parası ikisine yetmediği için içinde ukte kalıp aldığı cihazı savunmak zorunda hissedenler. Eminim zengin olsa hepsinden alır sadece savunduğu cihazı oynamaz :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • DX12 kütüphanesi aslen 11'den daha üst seviye işler için elverişli de zaman ihtiyacı var. Tanıtılırken her şey aniden süper olacakmış gibi tanıttılar o yüzden şimdi havası çabuk söndü. Klasik Microsoft tanıtım işleri işte, şişirilmiş reklamlarla geliyor, potansiyeline hemen ulaşamayınca havası sönüyor çabuk sönüyor. Scorpio için de sükseli bir tanıtım yaptılar, bir kaç yapımcı ve programlamacıdan övgülü sözlerle tanıtıldı konsol. Kesinlikle uncompress 4K'dan gram taviz verilmeyecek şeklinde duyuruldu, bunlar iddialı ve sevindirici şeyler. Ama tıpkı DX12 olayı gibi potansiyeli kullanılamazsa havası çabuk söner, çok alay edilir, Micro gibi bir firma şu tanıtım politikalarını daha gerçekçi yapsa böyle olmaz aslında. Hiç bir geniş ölçekli yerleşik yazılım türü ilk çıktığında tas tamam olmaz zaten, donanım uyumu için donanım üreticisine zaman vereceksin, yazılımları geliştirmek için üçüncü parti yazılımcılara zaman vereceksin, zaman şart yani. Sonrasında potansiyel açığa çıkar, DX12 mutlaka büyür ama ne zaman büyür bilmiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Xbox exclusive'lerde yardırıyor.
    Quantum Break, Forza 6, Forza Horizon 3, Gears Of War 4, Recore.

    Playstation tayfa ise 2018'i bekliyor, Gran Turismo Sport çıkacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metal-Gear

    DX12 kütüphanesi aslen 11'den daha üst seviye işler için elverişli de zaman ihtiyacı var. Tanıtılırken her şey aniden süper olacakmış gibi tanıttılar o yüzden şimdi havası çabuk söndü. Klasik Microsoft tanıtım işleri işte, şişirilmiş reklamlarla geliyor, potansiyeline hemen ulaşamayınca havası sönüyor çabuk sönüyor. Scorpio için de sükseli bir tanıtım yaptılar, bir kaç yapımcı ve programlamacıdan övgülü sözlerle tanıtıldı konsol. Kesinlikle uncompress 4K'dan gram taviz verilmeyecek şeklinde duyuruldu, bunlar iddialı ve sevindirici şeyler. Ama tıpkı DX12 olayı gibi potansiyeli kullanılamazsa havası çabuk söner, çok alay edilir, Micro gibi bir firma şu tanıtım politikalarını daha gerçekçi yapsa böyle olmaz aslında. Hiç bir geniş ölçekli yerleşik yazılım türü ilk çıktığında tas tamam olmaz zaten, donanım uyumu için donanım üreticisine zaman vereceksin, yazılımları geliştirmek için üçüncü parti yazılımcılara zaman vereceksin, zaman şart yani. Sonrasında potansiyel açığa çıkar, DX12 mutlaka büyür ama ne zaman büyür bilmiyorum.


    No Man's Sky bişi hatırlattımı sony reklamlarla ondan sonra 30 tl oyunu 150 tl puf puflattı sadece xbox kalma ilk önce kendine konslunuza bakın PS4 PRO VR buda aynısı oyun sadece gamepad ve klavye fare işlemi böyle geldi böyle gider VR BALON

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Halleluja

    Xbox exclusive'lerde yardırıyor.
    Quantum Break, Forza 6, Forza Horizon 3, Gears Of War 4, Recore.

    Playstation tayfa ise 2018'i bekliyor, Gran Turismo Sport çıkacak. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s17.gif" alt="" border="0" align="middle">

    SİNİR olduğun nokta xbox haberlerın atında trolluyorlar banlanana xbox cılar ilginc nerde o talha nerde ersin saygılarımla zaten yakında burdan kacarım böyle devam ederse

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xunap X kullanıcısına yanıt
    Aynen no mans sky iğrenç bir oyun, çıkmadan patladı üstelik benim gözümde. Problem ne ben onu anlamadım? Ben ne yazmışım sen ne anlamışsın, heralde sen şu ban yiyen sıkıntılı bebesin şu yazıyla kekemelik yapmaya çalışan. Gene üyelik açmış gelmiş, ossuruktan nem kapmaya devam. Hadi bakalım, bu arada böyle devam ederse ben buralardan giderim demişsin, gardaş sen git diye millet dua ediyor senin haberin yok. Sen git diye site seni sürekli banlıyor, site zaten seni alenen kovuyor buradan.

    Sen daha kime artislik yapıyorsun? Topluluktan dışlanmışsın zaten, bi de sanki sevilen sayılan biriymiş gibi buralardan gidecem demesi yok mu. :D Az ve öz güldürdün beni harbiden.
  • Yahu sen ciddi ciddi ortalaması 60 civarı olan Quantum Break, Recore gibi oyunların yardırdığına inanıyor musun, yoksa inanıyormuş gibi yapıp troll taklidi yapıp komiklik çabalarına mı girdin? Gözünüzü seveyim şuraya yazıyorsanız, azıcık mantık dairesi çerçevesinde yazın, insanların zekaları ile dalga geçmeyin.
  • sonucta oyun yapıyor ve satıyor steam bak yorumlara Qunatum break için nasıl yorum alıyorun 59 tl güzel bi fiyat ama SİZ PS4 CÜLER her xbox haberi altına trolluyun ban yememeniz tuhaf bi taraf olduğu belli xbox oyun cıkartıyor millet oynuyor bi sıkıntı yok grafikler anlı sanlımı yok değil ama oyun cıkıyor su anda sony yaptığı oyunlar 2017 den sonra oynama imkanı kim öle kım kala bunu inka edemezsin bunuda inkar edemezsiniz remeterd oyunları bu da bi gercek ps4 pro ve ps5 uc4 kakalıcaklar yenı oyun ve tarif yok ?
    ADAMLAR dediği ister xbox oyna ister pc oyna grafik farkı ne kadar var fazla yok bu doğru bunuda biz inkar edemeyiz SONY SU AN VR ODAKLANDI VE ona oyun cıkarcak BENİM GÖRÜŞÜM BALON ps4 pro alacaksın 1850 tl VR 2000 tl vereceksın ütüne PS MOVE YENI cıkadan olcak kesın 250 tl desen vay babam vay 4k TV bassetmiyorum bile
    VR HEM PS4 PRO HEM VALVE CIKARDIĞI VR balon dediğim gibi OYUN gamepad ve klavye ve fare oynanır gerisi boş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Xbox exclusive'lerde yardırıyor.
    Quantum Break, Forza 6, Forza Horizon 3, Gears Of War 4, Recore.


    İlk okuldaki İngilizce öğretmenin aradı, yıllarca daha exclusive'in anlamını öğretemediği için özür diledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borgess

    quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Xbox exclusive'lerde yardırıyor.
    Quantum Break, Forza 6, Forza Horizon 3, Gears Of War 4, Recore.


    İlk okuldaki İngilizce öğretmenin aradı, yıllarca daha exclusive'in anlamını öğretemediği için özür diledi.

    Oo sen hala buralardamısın.

    Nasıl gidiyor Gran Turismo Sport.

    Ekle Live'dan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Oo sen hala buralardamısın.

    Nasıl gidiyor Gran Turismo Sport.

    Ekle Live'dan.


    PS4'üm var yalanını bırakmışız galiba. Senin adına büyük gelişme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 2 Ekim 2016; 21:12:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metal-Gear

    DX12 kütüphanesi aslen 11'den daha üst seviye işler için elverişli de zaman ihtiyacı var. Tanıtılırken her şey aniden süper olacakmış gibi tanıttılar o yüzden şimdi havası çabuk söndü. Klasik Microsoft tanıtım işleri işte, şişirilmiş reklamlarla geliyor, potansiyeline hemen ulaşamayınca havası sönüyor çabuk sönüyor. Scorpio için de sükseli bir tanıtım yaptılar, bir kaç yapımcı ve programlamacıdan övgülü sözlerle tanıtıldı konsol. Kesinlikle uncompress 4K'dan gram taviz verilmeyecek şeklinde duyuruldu, bunlar iddialı ve sevindirici şeyler. Ama tıpkı DX12 olayı gibi potansiyeli kullanılamazsa havası çabuk söner, çok alay edilir, Micro gibi bir firma şu tanıtım politikalarını daha gerçekçi yapsa böyle olmaz aslında. Hiç bir geniş ölçekli yerleşik yazılım türü ilk çıktığında tas tamam olmaz zaten, donanım uyumu için donanım üreticisine zaman vereceksin, yazılımları geliştirmek için üçüncü parti yazılımcılara zaman vereceksin, zaman şart yani. Sonrasında potansiyel açığa çıkar, DX12 mutlaka büyür ama ne zaman büyür bilmiyorum.

    Dostum dedilerinde cok haklisin dx 12 bence cok abarttilar umarim iyilesirde herkes oynar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: xunap

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Halleluja

    Xbox exclusive'lerde yardırıyor.
    Quantum Break, Forza 6, Forza Horizon 3, Gears Of War 4, Recore.

    Playstation tayfa ise 2018'i bekliyor, Gran Turismo Sport çıkacak. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s17.gif" alt="" border="0" align="middle"></blockquote>
    SİNİR olduğun nokta xbox haberlerın atında trolluyorlar banlanana xbox cılar ilginc nerde o talha nerde ersin saygılarımla zaten yakında burdan kacarım böyle devam ederse


    sen zaten boyunun ölçüsünü alıp kendi kendini banlatmadın mı? Sonra fake üyelikler açıp yine sınırsızı yedin, şimdi bu üyeliğine de bye bye de mximus.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.