Şimdi Ara

Quantic Dream CEO'su Microsoft'un Farklı Özelliklere Sahip İki Konsol Çıkarmasından Pek Hoşnut Değil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • filojistoN kullanıcısına yanıt

    Ne o hergün oyun geliştiriyorsun galiba. Yazdığım herşey şuan zaten mevcut var olan şeyler neyine şok geçirdin. Oyun yapmak tabiki kolay değil ama sen bir şirketsen işin buysa ve yüzlerce , binlerce insan çalışıyorsa zahmetli de olsa imkansız değil. İşin bu senin ya işin oyun yapmak. Yapmak isteyen yapıyor onlar oyun değil patlıcan mı çıkarıyor piyasaya. Komik olmayın.

  • Androge0s kullanıcısına yanıt
    Kısıtlamayacak bende onu anlatıyorum. Gpu farkı zaten çözünürlük ve fps ile kapatılır. 6 gb ram farkı da dokulardan kısılacak, biraz daha iyi sıkıştırılacak ve xss’de de çalışacak.

    Bir sürü AAA oyun nintendo switch’in çağ dışı donanımında çalışabiliyor. Xss de hayli hayli çalışır.

    Tabi bazı geliştiriciler ekstra iş çıkacak diye istemiyorlar. Bir zahmet uğraşsınlar yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Anlamadığın nokta şurası kardeşim Oyunlarda devasa sıçrayış olmayacak.Verdiğin örnekler hepsi senin kendi algın çerçevesinde gelişen şeyler.Yapımcı bizim anlatmak istediğimizi aynen ifade etmiş.Bir Oyunu en yüksek donanıma göre tasarlarsan onun aşasındaki donanımlar o oyunu çalıştırmakta zorlanır.Bunun çözünürlükle veya fps yle bir alakası yok.Oyundaki çevre detayları kaplama kalitesi renk paleti açık dünyanin genişliği vs gibi şeyler belirler.Bahsettiğin 4K veya 60fps yeni nesille hiçbir bağlantısı yok.Oyunlar yapılırken konsollar kaldıracak şekilde yapılılıyor.Piyasadaki bir çok pc parçaları zaten mevcut konsolların donanımından da daha iyi oluyor genelde.Nintendo Switch örneğini vermişsin o ps4 ve Xbox One döneminin konsolu ondan birçok oyun geldi.Bunlar yeni donanım ps4 Xbox One dan kat kat yüksek donanım Xbox Series S bu yüksek donanımla yapılacak oyunlara engel oldu.Adam diyorki Xbox Series S olmasaydı çok daha kaliteli Oyunlar üretebilirdik ama şimdi önümüzde S var onunda kaldırabileceği seviyede ayarlamak durumundayız yani buda Oyunlardan birşeyleri kısıcaklar anlamına geliyor.Zaten görürsünüz ilerde diğer 3. parti yapımcıların bir çoğu S destek vermeyecek bence Sadece kendi 3. parti firmaları kullanır o konsolu ben Rocstar Gamesin bu konsolla uğraşacağını hiç zannetmiyorum adam diyecek elimizde Series x ve Ps5 varken bu konsol bize neden engel olucakmış diyip birçok firma Oyunda çıkarmayacak ilerde bakın görürsünüz bence öyle olucak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • David cage: Ben eringeç bir insanım.O kadar eringecim ki oyun dünyasında interaktif animasyon filmleri millete oyun diye yedirdim insanlarda bunlara hayran kalarak oyun oynadıklarını sandılar.Gameplay mekaniği denilen şeyler oyunlarımda neredeyse yok bile.O yüzden zaten sonynin exc'i olmak varken para kaygılarım yüzünden artık multiplatform düşünmeye başladım ama gel görki eringeçliğim yüzünden birden fazla platforma oyun yapmak benim için elzem.Ps4 ps5 xbox ox xbox sx switch pc platformlarına oyun çıkaranlar hiç sesini çıkarmazken ben eringeçliğim yüzünden xbox konsollarını eleştiriyorum.Aynı demeci ps4 ps4 pro için yapmadım.Niye yapmadım bende bilmiyorum.Neyse yeni inter... oyunumu yapmaya başlayımda paraları cukkalayım.

  • Şöyle düşünün. One x çıktığında one s ve one vardı. Yeni oyunlar çıktığında x’te 4k oynattı, öbürlerinde bilmem kaç p. Bu durumda x kısıtlandı mı?
    Aynı durum burada da var. Biri 4k, biri 1 ya da 2 k açacak. Büyütmeye gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.