Şimdi Ara

QNB Finansbank yeni otomatik fatura ödemesine 50 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
14
Favori
33.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herhangi bir kayıt açmadım. Yüklenmemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imam139

    Puan gelmemiş. Müşteri hizmetlerine yazdım talep olusturun diye talep olusturamiyorum dedi. İlgili ekip icin+90 850 222 0900 noyu verdiler. Aradım kayıt açtılar incelediler. Mesaj mail ile bilgilendirme yapılanlar faydalanir dediler. Kampanya şartlarında yazmıyor dedim. Haklısınız ama veremiyoruz dediler. Yasal yollara basvuracagim dedim. Başvurun dediler. Daha yapabileceğim bir şey var mı
    Verilen numarayı arayip tekrar kayıt actirayim mi
    bana da aynı şey söylendi. üçkağıtçılık yapıyorlar
  • Banada yüklenmemişti
    Fakat kampanyaya katılmadan müşteri hizmetlerini arayıp teyit almıştım
    Görüşmenin dinlenmesini talep ettim
    İtirazım kabul edildi
    Puanı yüklemişler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Puan yatanlar Mayıs ayında mı ödendi faturanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamura yatıyorlar banada yükleme yapmadılar kayıt açın dinleyin dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese farklı muamele edilmis. musteri hizmeti sizi dinliyoruza yonlendirdi uzmana durumu izah ettim. baktı evet kampanya dahilinde talimat vermissiniz tahsilat olmus hicbir sorun yok yatmamasi anormal bilgi işleme aktarıyorum incelesinler dediler. mail falan gelmemişti. forumdan gormustum ilk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yatırdılar puanı zorla aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yol izlediniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanyasar

    Nasıl bir yol izlediniz?
    https://www.qnbfinansbank.com/bize-ulasin/bize-ulasin/sizi-dinliyoruz?id=3
    buradan ekran görüntüleri ile kayıt açın
  • Ben de az önce eşimin kartı için dstk@finansbank.com adresine ekran görüntüleri ile birlikte, sitem dolu uzun bir mail yazdım. Yaptıkları bankacılık kanununa göre suçtur aslında, yanlış bilgi vererek müşteriye yanıltmaya çalışmaktır bu. Amma velakin bu tür işlere her kim bakıyorsa, tam tersini düşünüyor gibi, yani biz yanlış bilgi vererek bankayı kandırmaya çalışıyoruz. Mailimizi attık, şimdi onlar düşünsün.
  • Ben de kampanyayı forumda gördükten sonra kredi kartıma yeni talimat verdim Mayıs ayında ve fatura Mayıs’ta ödendi. Haziran sonunda yatmayınca burda arkadaşların yazığı destek numarasını aradım. İlk başta öyle bir kampanya yok ıvır zıvır. Puan yatıramıyoruz gibi cümleler. Biraz üsteleyince ekran görüntüsüden bahsedince birkaç yere aktardılar. İncelemek için 10 dk kadar beklettiler. Nihayetinde kayıt açtılar 2 gün içerisinde puan yüklemesi yapılacaktır kusura bakmayın dediler. 24 saat sonra kredi kartına 50 lira değerinde parapuan yattı. Öncelikle haber veren ve destek hattına yönlendiren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Puanı yatmayanlar da mutlaka tekrar arasınlar. Forumu da örnek gösterebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya detayları çok açık.15 temmuzdan önce 1 kez ödenmiş olması gerekli ve 15 mayıs -15 haziran arasında sadece cep şubeden yapılan yeni fatura için verilmiş otomatik ödeme talimatları geçerli olacaktır diyor.Kayıt açılma zorunluluğu yok yazmıyor öyle birşey.Temmuz ayının 12'sinde ödenecek bir faturam var kredi kartıma bağlamıştım ve bu ay sonunda puan yatacaktır.Şimdiye kadar sorun yaşamadım bakalım bende ne olacak ? Bazı arkadaşlar sorunlar yaşamış ben de müşteri hizmetlerini aradım,müşteri temsilcisi sorun yok ay sonunda yatması gerekli vs vs bişeyler söyledi,puanlar yatmazssa tekrar bizi arayın yardımcı oluruz ,yetkili birime iletiriz falan dedi,kısaca ay sonunda belli olur,sorun yaşayacağımı sanmıyorum bakalım.
  • Nakit karttaki puana nasıl bakılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Qnb finansbank web sayfasından internet şubesine girerek , banka kartı parapuan gözlem bölümünde görebilirsiniz puan hareketlerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 5 Temmuz 2019; 0:14:38 >
  • 30 mayisda fatura odendi vadesiz hesapdan. Hatta haziran sonunda yine odeme oldu. Ancak banada puan yatmadı. Aradim müşteri hizmetlerini. Sürekli biryerlere aktardilar. En son aktarilan birim size yukleme yapamiyoruz dedi. Sms mail bilgilendirilen müşteri muhabbeti yaptı. Bende elimde ekran görüntüleri var. Sartlarda böyle bisey yok dedim. Yazsaydiniz sartlara dedim. Üzgünüm diyor gorevli bayan. Yapabilecegim bisey yok diyor. Ustune yattı koskoca qnb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben müşteri hizmetlerini aramıştım yatmayınca. Kayıt açtılar. Bugün kontrol ettiğimde 3 Temmuz’da yattığını gördüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.qnbfinansbank.com/kampanyalar/diger-kampanyalar/simdiki-faturalar-cok-degerli

    24 Haziran-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında QNB Finansbank vadesiz hesabınızdan vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için; 1. talimatınıza 15 TL, 2. talimatınıza 20 TL, 3. talimatınıza 25 TL, sonraki 3 talimatınız için de talimat başına 10'ar TL olmak üzere, toplamda 90TL’ye varan ParaPuan hediye!

    Kampanya 24 Haziran-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında vadesiz hesabınızdan verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
    Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için; 1. talimatınıza 15 TL, 2. talimatınıza 20 TL, 3. talimatınıza 25 TL, sonraki 3 talimatınız için de talimat başına 10'ar TL olmak üzere, toplamda 90TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
    Bankamızdan yeni HGS(Hızlı Geçiş Sistemi) etiket/kartı alarak bakiye yükleme talimatı veren müşteriler kampanya kapsamına dahil edilecektir. Aynı plaka üzerine alınan 1. alımdan sonraki yeni etiket alımları yeni talimat olarak sayılmayacaktır.
    Ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Eylül 2019 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 29 Şubat 2020 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan puan tutarı vadesiz hesabınıza borç olarak kaydedilecektir.
    Verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği aydan sonraki ay CardFinans Nakit kartına yüklenecektir. CardFinans Nakit kartı yok ise ParaPuan yüklenemeyecektir.
    Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.
    Şubelerimizden, Çağrı Merkezimizden, Bireysel Cep/ İnternet Şubemizden ve ATM'lerimizden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
    Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 90 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
    Kampanya süresi içerisinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
    ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.





  • Fix Card ödeme talimatı için faiz alıyor mu arkadaşlar?
  • ben de buradan görüp talimat vermiştim. Puan yüklenmeyince 3 gün önce açtığım kayda bugün döndüler. Sadece cep şubeden bildirim alanlara özel olduğunu söyleyip puanı yüklemediler.

    zaten finansbank gibi puan konusunda cimri bir bankanın 1 faturaya 50 lira vermesine inanmamıştım.

    ben de tepki olarak 1 ay önce elime ulaşan ancak hiç kullanmadığım miles & smiles'i iptal ettirdim.
  • Cep şubesi canlı destek bölümünde hafta içi yükleneceğini söylediler ancak bana pek inandırıcı gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.