Şimdi Ara

qnap nas server dosya taşıma ve oluşturma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar qnap ts 228 serisi nas server kullanıyorum ve her ne olduysa bugün indirdiğim film dosyalarına altyazı ekleyeyim diye pc den qnap a altyazı dosyası kopyalamaya çalıştığımda "Beklenmeyen bir hata dosyayı taşımanızı engelliyor. ......... hata kodu: 0x80070032"
    şeklinde bir hata veriyor. Klasör oluşturmak istediğimde de yine aynı hatayı alıyorum. Kendi arayüzündeki dosya uygulaması ile dosya taşıma işlemi yapabildim fakat pc üzerinden ağ da gözüken nas servera direk dosya gönderemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.



  • Güncelleme veya admin dışı bir erişim ile ilgili bir sorun olabilir mi ?
  • hocam çok sağol cevap için aynen dediğin gibi güncellemedenmiş. translate yardımı ile yabancı forumlarda buldum sorunu. Güncellemede yüklenen yeni sürüm sorunluymuş bir önceki sürüme dönünce sorun ortadan kalktı. Bunun dışında sürekli dosya sistemi temiz değil uyarısı alıyorum şimdi onu çözmeye çalışıyorum. Diskleri tarıyorum ama bir hata görünmüyor. Şöyle bir sayfa buldum hocam senin ingilizce varsa bir bakar mısın sorun neymiş.https://wiki.qnap.com/wiki/Filesystem_not_clean



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tillo_ -- 13 Eylül 2018; 21:38:27 >
  • Yerinizde olsam dosyalarımı sağlama aldıktan sonra qnap ı sıfırlardım sorunlar çözüldükçe devam edecek gibi.

    Dosya sistemini kendi içerisideki taratmadan sonra yeniden başlatmanızı iztiyor , eğer bu sorunu çözmez ise SafeShutdown QFix uygulaması ile firmware güncellemesini deneyin diyor.
  • Çok sağol hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.