Şimdi Ara

QN90A55 Işık Patlaması Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar televizyonu alalı 1 yıldan fazla oluyor ama kullanmaya yeni başladım çeyiz için almıştım. Ekranda film izlerken yada arka plan siyah alttan bir renk çıktımı her tarafa ışık yayılıyor benim bildiğim mini led olduğu için bu kadar ışık yayılması olmaması lazım bende mi problem var yoksa herkesde yanı mı acaba ?


    1. Resim ==> Kanal değiştirirken çıkan alt menünün etrafındaki ışık patlamasını görebiliyorsunuz. Televizyonun en altında olmasına rağmen neredeyse ortasına kadar ışık patlaması oluyor.


    QN90A55 Işık Patlaması Yardım


    2. Resim ==> Bu resimde ilk televizyon açılırkenki resim böyle bir şekilde açılıyor.


    QN90A55 Işık Patlaması Yardım







  • Merhaba.Her ne kadar zone dimming yapabilsede panel Samsung micro dimmingin yaziliminda iyi bir modele sahip ildugunu ben hic gormedim.Blooming hep olmakta ancak bu goruntu gozu fazlasi ile rahatsiz eder,ediyordur.İyi sekilde bunu baarabilen Sony.O da gitti.Servise gitsenizde size normal diyecekler.Sonucta konvansiyonel led panellerin kaderi asagi yukari bu.Bu gibi probler olmasin isteyenin tek secenegi oled paneller.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panel ips sanırım.normal yani.alirken sorsaydınız keske

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • froster2006 kullanıcısına yanıt

    Oyun falan oynarken çok problem olmuyor ama siyah yerlerde genelde problem çıkıyor ve gerçekten bazen moral bozucu olabiliyor. Sanırım çok yapabileceğim bişey yok bu şekilde devam edeceğim

  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Uzun zaman önce almıştım ben alırken OLED'lerde karasal yayında problem oluyor yanıyor deniliyordu. O zamanda piyadasaki en iyi televizyon buydu aslında o yüzden bunu tercih ettim zamanında 20 bine almıştım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.