Şimdi Ara

Pudge dismember

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba reborn dan once pudgeyle hookladigimiz adam yanimiza gelince shifte bastigimizda direk ulti atardi. Simdi bunu yapamıyorum sebebi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Shift ile veya shiftsiz yapman arasinda hicbir fark yok. Nasil olsa siradaki hareket isirmak ancak onda da su durum var ki eger hookladigindan itibaren yolda gecen surede ultiye basip adami isirma komutu verebilirsen herhangi bir aralik olmadan isirirsin. Eger ki mesela adam agaclarin arasindan fogdan gelecek ise cektigin yere, o zaman bunu yapman cok daha zor cunku dusman fogdayken ustune tiklama sansin yok. Dire safelane dusunelim kulenin hemen altindaki agaclarin arasindasin ve kule altindan birini cekeceksin. Rakibi gorurken isirma komutunu vermis olman ki bunu cekmeye baslatiktan hemen sonra, adam sana ulasmadan yapman gerekiyorken foga girmeden tiklamak zor bir eylem. Farkli bir senaryo olarak midde highground wardinin oldugunu dusunelim. Rakibi goruyorsun ve cekiyorsun. Isirmak icin ornegin 1200 rangelik bi cekme suresi varken agacli alanda adami goremedigin ve isiramayacagin 900 ile birlikte, gorebildigin ve isirabilecegin 300 rangelik sureye sahipsin. Demek istedigim dusmani yol boyunca goruyorsan, shift ile veya shiftsiz isirabilme ihtimalin cok yuksekken dusman foga girdiginde tiklayamadigin icin zamanin cok daha kisitli ve araliksiz isirma ihtimalin zayif. Yasadigin problem bu mu degil mi diye demo acip birkac kez denemen faydana olur, bildigim kadari ile Dismember uzerinde pek de bir degisiklik olmadi.




  • Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Detayli sekilde anlatmıssiniz tesekkur ederim fakat yasadigim sorun bu degil. Merak ettigim niye shifte basinca issirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.