Şimdi Ara

PSU Yandı, başka sorunlar oluşmuş mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bilgisayarımdan kokular ve dumanlar yükselmesiyle birlikte evdeki şarteller attı. ve baktımki gözle görülcek ve burnumuzunda rahatlıkla fark edebileceği türden ufak çaplı hasarla beraber PSU mun yandığını gördüm, bütün parçalarımı söktüm ve kesinlikle psu dedim zaten belliydi yanıklardan. diğer parçalarımda gözle görebileceğim yada yanık kokusu alabileceğim birşey yoktu, umuyorumki yokturda. Sizden öğrenmek istediğim diğer parçalarımın zarar görmüş olma durumu var mıdır ? ve ayruca yeni bir PSU alıcam kaç W gerekmektedir ?

    Bilgisayar özelliklerim şu şekilde
    1050W Recon PSU vardı,
    i7 4790k cpu
    ati hd6870 gpu
    noctua nhd15 cpu cooler
    MSI Z97-G55 SLI motherboard
    full tower kasa ve 6 tane de fan mevcut

    ilerde cf yada sli yapma durumum var ona göre de öneri verirseniz sevinirim. tek tercihim seasonic markası olacaktır. diğerlerinin sesini çekmek istemiyorum.







  • Parçaları kontrol etmen lazım bunun bi garantisi yok buyuk ihtimal bir sey yoktur ama bi bak. Normalde 600 650 watt bi psu yeter ama sli yapacakmisin 750 wattdan asagi bakma derim daha fazla olursa iyi olur. Kaliteli bi psu al cooler master thermaltake gibi yada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada olmustu psu yandiysa diger parcalar icin kendini feda etmis gibi oluyor.Zarar gelmis olmasi cok dusuk bir olasilik ama arkadasin dedigi gibi yinede baska bir pc de tek tek kontrol etmek garantiye alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.