Şimdi Ara

PSM3: God of War 4'te Online Co-op Mod Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kratos olduyse planescape e gore Carceri yani Tartarus'dadir. Tabi Erebos da da olabilir o kayikciya kalmis. neyse.
    bence carceri den sigil'e oradan da tekrar arborea yani yunan mitinin gectigi outer plane'e gecse inanilmaz olurdu. hatta zor yoldan outer planeler uzerinden seyahat edip bize inanilmaz manzaralar gosterseler cok guzel olurdu. hatta ucundan iskandinav bile gosterseler ysgard falan sonucta glorium ve slyvania komsu. mesafe coooook uzak da olsa.
    evet evet ben olsam boyle yapardim.
  • Gebermeden Önce Yönetilmesi Gereken Karakterlerden biride şüphesiz Kratostur..
  • Saçmalamasınlar yawww.Ne co-op'u.Kratos'un klasına ve şanına leke sürer.Adam kimleri devirdi.İyişallah saçmalayıp her yönüyle benim gözümde uncharted'dan sonra 2. sırada gelen bu egzotik ve eşi benzeri yok denecek az kadar olan oyuna bunlar yapılmamalı.Beklemedeyiz.Kratozzzzz reyizzzzzz.Al şunların paçasını aşşagı.
  • aslında gow3 te mantıklı birşey var, oyunun sonunda kratos kendini öldürdükten sonra kanları sürüklenmiş halde aşağıya düşüyorya...bence bunu kratosun ölmesini istemeyen biri yapmış olabilir... kratos kendisini öldürmek istedi neden kendisini yaşatmaya çalışsınki?
  • Bence en az 3 senedir geliştiriliyor. GTA 5 ve The Last of us örneklerindeki gibi.
  • bir çıksa varya siler süpürür ortalığı bomba gibi patlar.
  • bende ps4 oyunu olur gibime geliyo(cıkıs oyunu olarak büyük hamle olur)
    bu arada yeni gow oyunu vitayada gelebilir,gelmelidir
  • quote:

    Biraz mitolojinin içindeyseniz hayal gücünüzü kullandığınızda, bu iddianın gerçekleştirilebilir olması çok basit aslında santa monica studios tarafından.Şöyle ki deimos iddiası olmasa bile oyunda hala gözükmeyen çok fazla karakter var. Tanrı olarak apollo (oyunda helios wardı onu apolloyla karıştırmayın) artemis, dionysus, demether ve hestia karşımıza çıkmamıştı. Kahraman olarak belerefon,odyssey,orphiyus ve jason u hala oyunda görmedik.

    YAZIMIN BUNDAN SONRASI SPOILER OLUR.!!!!!!

    Bilindiği gibi en son dünyaya kaosu getirmiş ve öldürmediğimiz karakter kalmamıştı.Tahminimce çıkış yolunu dünyaya istikrarı tekrar getirecek şekilde çözecekler.Titanların etkisi kalmamış olympuslular da nerdeyse yok edilmişti. işte yukarıda bahsettiğim karakterlerin yardımıyla dünyaya tekrar düzeni getirme konusu işlenebilir.Bu arada önümüzdeki düşmanda tartarusa ilk büyük savaşta hapsedilmiş olan TYPHOON (canavarların atası) olabilir.Yine zeus tarafından daha sonra hapsedilmiş olan heraktoitler(50 başlı 100 kollu devler),ve cyclopslar(ilk 3 cyclops kardeşleri heraktoitler gibi gaia ve uranusun oğulları kronosun kardeşidir ve zeusa yıldırımları vermişlerdir) olabilir.

    Mitolojiye olan ilgini sevdim fakat atladığın baya nokta var.Mesala henüz tanrı olarak Eros,Asklepios,Hypnos.Tanrıça olarak ise Selene henüz karşımıza çıkmadı.Ayrıyetten Theia henüz oyunda görülmedi ve Morpheus'unda oyunda görüldüğünü hatırlamıyorum.Daha çok var hatta gorgonlardan Stheno'da henüz oyunda görülmedi.Yaratık olarak bakarsak Phorcys ve Keto'nun görüldüğünüde hatırlamıyorum.




  • Ben pek sanmam gow 4 te coop olacağını.
  • @Crynet

    Sen nasıl bir fanboysun? Seni şikayet ediyorum yöneticilere her zaman saçma sapan yorumlar yapıyorsun bıktık. Daha PS3'ün bile yokki Uncharted 3'e laf atıyorsun.

    Yazık sana
  • GoW4'de Tartarus'dan çıkmaya çalışan bir Kratos güzel olur. Hele ki Typhoon da varsa oyunda başka birşey istemem. Multi falan önemli değil.
  • @Mert4ever
    Enazından Senin Gib Ps3 Fanlığı yapmıyorum :)

    Şikayet Edebilirsin Sorun Olmaz burası Özgürüm bi ülke Yorum Yapmakta Özgür ben Kendi Yorumumu Yaptım Senin Gibi Fanlık Yapmadım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 28 Aralık 2011; 21:04:54 >
  • GOW gibi bir oyuna bence co-op pek iyi durmaz
  • @Crynet

    Kimin fanboy olduğu belli, adam ilk kbaşta XBOX'ı savunuyordu şimdi PC savunuyor seninki dönek türden bir fanboyluk yani.
  • cocacola10 mitoloji konusunda kitap hazırlıyorum o sebeple ilgimi taktir ettiğin için teşekkür ederim. Ancak yazdıkların için bir düzeltme yapayım. Bilinen tek yazılı kaynak olan mitolojinin incili sayabileceğimiz teoklia ya göre Eros,Asklepios,Hypnos selene ve theia titandır. Tanrı diye adlandırma ise olympuslular zamanında ortaya çıkar. yazımda zaten titanlar yok olmadı ancak oyunda senaryo gereği etkileri kalmadı demiştim.Theia ztn kronosun ve rehia nın kardeşi 12 büyük titandan biridir. Eros özellikle çevirilerde çok yanlış olarak geçer bazen afroditin oğlu olarak bile lanse edilir. Ancak tıpkı chairon (bilinen şekliyle yeraltı dünyasında ölüleri styx nehrini geçmelerini sağlayan kayıkçı) gibi erebus(yer altı karanlığı) ve nyx(yerüstü karanlık, gece) in çocuğudur. ve ilk titanlardandır.Selene (Ay) oyundaki heliosun kardeşidir. ama 2 side titandır. morpheus ise zaten hypnosun çocuğudur..Hypnos rüyaları yaratır. Morpheus ise hayalleri yaratır. 2 side titandır.Ayrıca god of war chains of olympus oyununda morpheus wardır.(karakter olarak değil varlık olarak)




  • bide çıkmıcak diyolardır. yok öldü falan
    kardeşi ile seriye devam.
    çok büyük heycanla bekliyorum.. my of forover. ''kratos''
  • co-op yapıp oyunun atmosferinin içine etmesinler.

    Bu adam 1. oyundan beri yanlız kahraman(ana hikayeyi diyorum 1-2-3 yani psp deki ghost of sparda'dan bahsetmiyorum).Birilerinin yardımını alarak boss öldürecekse kratos'un kratos'luğu kalmaz.
  • co-op mu !?! bu delilik bu öyle co-opla oynanabilecek bir oyun değil efsanenin ağzına etcekler
  • GOD OF WAR 4 ÇIKARSA KRATOS KİMİNLE SAVAŞACAK BU ÇOK ÖNEMLİ BİŞEY
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.