Şimdi Ara

PS5 Sistem Yazılımı Güncellemesi 21.01-30.10.00 Yayınlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chief-Turk kullanıcısına yanıt

    Tamam...

  • Chief-Turk kullanıcısına yanıt

    Tamam...

  • Ben sony nin yerinde olsam 619 tl degil de 999 tl yapardim.Onu da savunanlar olur. Biz cmos diyoruz.Adamlar ps5 diyor. Arada Rtx kasteden de var. parasi olan zaten ps5 alir. Bos yapip niye alinir-alinmaz i konusmak yerine kaliteyi konusun biraz. Sosyal medya gelisti, hacker lar bile artik konsollari simdiden cozmeye basladi. Bir update edin kendinizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation güncelleme haberinin altında biz de mi cmos diyelim? Ya da hackerların konsolları çözmesini mi konuşalım?
    Ya gerçekten inanılmaz bir kafa ya. Playstation güncelleme haberinin altına adam “biz cmos diyoruz, adamlar ps5 diyor” yazmış. Pes gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu blue9 kendi haber üretip kendi inanan bir insan. Ben bunlara hayalperest fanboy diyorum hayal görüyorlar olmayan şeylere kendilerini inandırıp kendilerini rahatlatıyorlar çok takılmaniza gerek yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Rtx3000 alinca Microsoft a online oyun oynamak ve ps3 oyunlarini da stream ile oynamak icin her ay ps plus, ps now parasini vermiyorsun. 

    Rtx3000 alinca PC de emulator sayesinde eski Oyunlarini da oynayabiliyorken Sony birak ps3 oyunlarini Cmos krizi de varken Rtx3000 alinca dijital oyunlarini oynayamayacaksin demiyor Microsoft. 

    Rtx3000 alinca kotu portlu ps oyunlarini daha iyi oynuyorsun. 

    rtx3000 alinca PS5 oyunlarindan daha uyguna oyun ve steam avantajlarindan yararlaniyorsun. Daha sayayim mi. 


    Bu saydigim seylerin hicbirini PS5 de yapamazken , arkadas gibi insanlar " neden PS5 aliniyor " diye sorabilir. 


    O kadar uzun uzun yazmissin da kisaca 

    Teknoloji hevesi olan insanlar herseyi alir de gec niye bu kadar ornek verip absurtlestiriyorsun 



    Alıntıları Göster

    Tam olarak bu kafadan bahsediyorum işte. PS5 ve Xbox Series X'e özel oyun henüz çıkmadı diye gereksiz görülmesinin anlamsızlığından bahsediyorum, adam 10-20 küsür yıllık oyunlar PC'de oynanabiliyor diye PC'nin konsoldan üstünlüğünü belirtiyor. Dostum sen bizimle dalga mı geçiyorsun? :D RTX serisi PS3 dönemi oyunları oynansın diye mi, emülatorler çalıştırılsın diye mi 2 yılda nesil atladı?


    Online oyun için para alınmasına ben de karşıyım orada haklısın ama bu üyelikler her ay oyunlar veriyorlar. Her ne kadar zorla para alsalar da bir şekilde karşılığını veriş oluyorlar. "Çöp oyunlar veriyorlar" diyeceksin muhtemelen, hayır sadece çöp vermiyorlar. Açıklardım da belli ki uzun yazıları sevmiyorsun :)


    Zaten fiyat sorunu ülkemize özel, ülkemizde ki oyun fiyatlarını konuşacaksak o bambaşka bir konu, onu ayrıca konuşmak gerekir. Kaldı ki PS Store'da da Xbox Store'da da kampanyalar oluyor ve kardeşlik sistemi vs var, siz bakmıyorsuz diye yok olmuyor bunlar :D


    Konumuz kimin teknolojiye ne kadar hevesli olduğu değil, konumuz PC'cilerin PC oyunculuğunu ilahi seviyede üstün görmesi :D Bütün PC donanımlarını RGB ışıklar kapladı kim neyi absürtleştiriyor tartışmayalım istersen? :D


    PC Master Race'ciler oyun sektörünü kocaman bir FPS sayacına çevirdiler ve ne yaptıklarının farkında bile değiller :(





  • gift için geldim :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.