Şimdi Ara

PS5 için 25'ten Fazla Birinci Parti Oyun Geliştiriliyor, Neredeyse Yarısı Yeni IP (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel haber, gerçekten oyun var, oyun var ps5 aldıktan sonra bunu anladım.

  • Haklısın arkadasım isteyen istediği konsolu alabilir sonuçta eğlenmek stres atmak için oyun oynuyoruz tabikide ps5 xbox series x harika konsollar ikisininde harika oyunları var fakat üstteki yorumlardanda anlayacagınız üzere belirli bir tayfa hemen saldırıya geciyor yok çöp box yok bilmem ne yoksa böyle yorum yapmayız 2side babamızın firması değil 1kuruş vermeden ne üyelik acabilirsin nede oyun oynayabilirsin sonrada gereksiz yere birbirimizi üzüyoruz hiç gerek yok bu mübarek bayram günunde tüm oyuncu kardeşlerimizin vede bsc ekibinin bayramını tebrik ediyorum nice mutlu bayramlara.
  • Vay be! Sony exclusive falan diye coşarlar sürekli ama oturup Fifa oynuyorlar demek. Geçen hava fiyatına indirdim ve beğendim ama şunlar gibi 70-80 dolar hayatta vermem. Yazık daha bunun şoku yetmiyor bir de Plus’a para veriyorlar.

    Bir oyuna bu kadar para gömünce daha güzelmiş hissi veriyor galiba. Fiyatlar uçtukça fanboylar da aynı şekilde uçuyor resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Geçen de söylemiştim ben de bir oyuna 700 lira versem dünyanın en kötü oyunu olsa da çıkar deli gibi överim shhshshss.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

    Geçen de söylemiştim ben de bir oyuna 700 lira versem dünyanın en kötü oyunu olsa da çıkar deli gibi överim shhshshss.

    Hocam siz diğer tarafta Cyberpunk, Ac gibi oyunları almıyor musunuz?

    Ayrıca kimsenin 700 TL verdiğini s sanmıyorum. Çok parası olanlar verir tabi. Eğer oyunun ps4-ps5 versiyonu varsa en fazla 280 TL ye oyunun pri hakkı alınır ve bitirdikten sonra da 230 240 TL ye tekrar satılarak 40 50 TL ye oyun oynanabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

    Geçen de söylemiştim ben de bir oyuna 700 lira versem dünyanın en kötü oyunu olsa da çıkar deli gibi överim shhshshss.
    PS5 için 25'ten Fazla Birinci Parti Oyun Geliştiriliyor, Neredeyse Yarısı Yeni IP

    Bunu da ben ekleyim. Sony lütfedip Horizon ve Days Gone’ı bedava vermese ne yapacaklardı bunlar. Çıkış oyunu 10 yıllık Demons Souls listede bile yok. Series X’in Nier ve Re: Village’da attığı fark ortada performans olarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Raşit'e kadar iyi gidiyordun. Ratchet And Clank'in nesi kötü? Hayatında böyle zevkli bir platform oyunu oynadın mı? La adamlar Pixar stüdyolarından çıkmış animasyon tadında şeker mi şeker bir oyun yapmışlar. Demon Souls niş bir oyun ve Souls oyunlarının kitlesi belli. Herkesin sevebileceğin bir oyun türü değil. Çünkü herkes 50 defa ölmeyi, aynı yerleri tekrar tekrar oynamayı, yüksek lore'u sevmez. Bunların olması bu oyunun kalitesiz olduğu anlamına gelmez zor ve sabır isteyen bir oyun olduğu anlamına gelir. Miles Morales çok kısa bir oyun ve gereksiz pahalı bak bu doğru. Godfall oynamadım ama incelemelerden çıkardığım sonuç vasat bir oyun olduğu. Returnal benzer şekilde.


    Fanboyluk yine yapın da az mantıklı olun fazla zorlamayın. Rekabet iyidir.

  • Şu forumda para muhabbetini duymaktan gına geldi. Çıkan AAA oyunların bir çoğuna 2 taraf da tam para veriyor; TR'deki rezil fiyat politikalarını konuşup durup da karşılaştırma yapılması cidden komedi. Kim gidip TR store'undan alıyor şu oyunları burada? Bırakın şu 620 lira olayını, biraz araştırma yapan herhangi biri zaten o parayı vermeyip yurt dışından alıyor oyunu ki o noktada da iki taraf da genelde benzer paralar veriyor.




    Bu 25 oyun arasında yeni bir Uncharted da vardır inşallah. Ayrıca bu nesilde de 2-3 tane güzel IP çıkarsa halihazırda mevcut GoW, Spider-Man, LoU vs yanına yeme de yanında yat. Sony'nin en güçlü olduğu tarafa yatırım yapmaya devam edeceğini bilmek güzel.

  • Nickini değiş bence. Fanboy manager uygundur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.