Şimdi Ara

PS5 Bugün 18:00'da Amazon Türkiye'de Satışa Sunulacak (Güncelleme: Yarın da Satılacak) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 neslinde 50ye yakın AAA oyun oynamışımdır. Çoğu da ya çıktığı dönem yada çıkıştan 1 ay sonra. Toplam harcamam 300 lirayı geçmemiştir. Ps5te de benzer bir topluluk olursa o da aynı şekilde devam eder.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLOU2 de 409 liraya çıkmıştı. Aldığım fiyata sattım. Burda önemli olan bence topluluğun oluşması. Fiyat da öneöli ama 400 e alınabiliyorsa 600e de alınabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni

    acelesi yok bu ay konsol vergisinin süresi doluyor bi ihtimal %50 den %20 e inerse o zaman bakarım</blockquote>

    Güldürdün hocam.. Sen bu ülkede hangi verginin indiğini gördün?


    pek görmedim ama dış borcu satamadanda kapatamazlar piyasanın canlanması lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Takip aynı gün stok tükenecek kötü ekonomi var herkes şikayetçi ama neden stoklar boş nasıl oluyorsa artık
  • Vergi kalkarsa tabikide yeni fiyatlandırma olacak alanlar enayimi diyorsun bu onların kendi sorunu isterse 20bin versin ama herkes enayi degil 500dolarlık cihaza 9bin verilmez bir türlü anlayamadınız ortada oyunda yok niye alsın millet 3katı fiyata kardeşim
  • Hayantında ilk defa konsol alacak ve ps5 ile serüvene başlıyacak olanlar çok şanslı oyun açısından

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Taktik şu: 200 tane getir ama bunları partilere böl.Her satışta da 10 tane falan koy.Böylece sitene 1 defada trafik yapacağına 20 kere aynı kalabalığı sitene çekmiş olursun gerçi amazonun buna ihtiyacı da yoktur ama reklam reklamdır :D Kapabilenlere hayırlı olsun.Umarım oynamak için alıyorsunuzdur : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 26 Aralık 2020; 12:24:35 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RaiTrQ

    Ben bu konsol vergisinin ineceğini sanmıyorum. Ne yani şimdi alanlar 8300 den alıcak 5 gün sonra vergi %20 ye inecek 7000 lira mı olucak konsollar, ee şu an alanlar enayi mi olucak 5 gün beklemediler diye 5 günde bu kadar fiyat değişimi yapamazlar. Ya herkes bekler ki vergi düşecek diye bu konsol satılmaz ya da millet saldırır stok kalmaz. Burada 2. Seçenek olacak çünkü ülke de bir şey asla ucuzlamıyor. O yüzden beklemeyin alacaksanız alın.


    Size şunu anlatayım: 1 ay öncesine kadar 20 bin lira öğrenim kredisi borcunu (üniv. okurken aldığınız geri ödemeli kredidir) ödeyen insanlar varken ocak sonuna kadar aynı borcun faizleri siliniyor. O insan o kadar parayı ve faizini ödedi.Aynı şekilde trafik cezaları, vergi cezaları bunları ödemeyenler de ödemedikleri vadeler yanlarına kar kaldı.Belki faizini ödemediler sadece ama siz veya sizin gibi insanlar zamanında bu vergiyi ödemek için o anki harcamalarından kıstılar veya sağdan soldan buldular buluşturdular.Yani demek istediğim bu ekonomik hayatın genelinde olan durumlar.Enayi gözüyle bakmayınız...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Şu an almak mantıksız oyun yok bir şey yok napıcan alıp fiyatı zaten tam bir saçmalık. En iyisi 2021 sonu beklemek adam alıllo bi oyunlar gelsinde sonra alınır fiyatı daha mantıklı seviyede olur. Hatta 2022 beklemek daha iyi bile olur
  • Ps5 slim bekliyorum bu kasayı hiç beğenmedim
  • Vergiler düşecek diye kimse beklemesin elektronik üstüne yapılan hiçbir vergi asla düşürülmedi bu böyle biline hahahah :))
  • Hala tüketim toplumunda yaşadığının farkında olmayanlar var :) Vergi düşecek sürümden kazanacak görürsünüz.
  • Ön yargı olacak ama kısa sürede tükendiğine göre fırsatçılar 10 binciler 15 bin ciler işbaşında gibime geliyor. Sözde uyanıklar ya uyanık çok ya !
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Hocam vergi düşse bile fiyat kısa vadede düşmez.3 4 sene sonra belki fiyatlar düşücek.Ps5 Perakende satış fiyatını belirlediler birkere bunun aşaşına düşmesi için arada baya zaman geçmesi gerek.Ps5 bir üst versyonu falan çıkması gerek yani.Vergiler düşünce fiyatta otomatikman düşücek algısı var öyle net birşeyi yok adamlar bu zamanda kolay kolay fiyat düşürmez birkere belirlendi o fiyat.
  • Bazıları yorum da vergi %20 indiğinde 7000 tl olcak şimdi alanlar enayimi gibisinden enayiler kim biliyon mu 12.000 karaborsadan alanlar konsol satısa cıkmada önceleri zaten %50 verginin 20 ye inceği konusuluyordu ocak 1 e kadar uzamıstı ben 1 ocaktan sonra düşünüyorum stoklar olunca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Hocam vergi düşse bile fiyat kısa vadede düşmez.3 4 sene sonra belki fiyatlar düşücek.Ps5 Perakende satış fiyatını belirlediler birkere bunun aşaşına düşmesi için arada baya zaman geçmesi gerek.Ps5 bir üst versyonu falan çıkması gerek yani.Vergiler düşünce fiyatta otomatikman düşücek algısı var öyle net birşeyi yok adamlar bu zamanda kolay kolay fiyat düşürmez birkere belirlendi o fiyat.

    Hocam 0,000001 kur artınca ertesi güne zam bindirmeyi iyi biliyorlar. Doğru burası Türkiye.

    Zaten şu ortamda bile konsol ülkede yok satıyor. Vergi düşeceğini sanmıyorum bende zira nede olsa satıyor abi. 25 bin lira olsaydı yine satacaktı bu ülkede. Tepki vermeyi bilmiyoruz. Hülooo diyoruz. Bunu da sadece internette söylüyoruz. Teoride kalıyor. Satıyor abi. Satıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani belli kesim alıyor işte.Memurlar iyi maaşı olan insanlar taksitle krediyle bir şekilde alıyor.Benim arkadaş hiçbiryerde çalışmıyor yaşi 28 Annesi Babası Emekli 2 Tane kira gelirleri var naptı gitti 12 Ay taksitle ihtiyaç kredisi çekti ödüyorlar işte insanların birçoğu böyle alıyor kimse kaklıpta tring 8.000 vermiyor yani bu hayat böyle olmuş yapacak birşey yok.Türkiye dışa bağımlı bir Ülke dôviz yükseldimi maliyetler artıyor
    Elektrikten tut Doğalgaz kiralar aklına ne gelirse zam geliyor bunları karşılamak için mecvuren firmalarda fiyatları yükseltiyor.Bu tarz şeylere kafamı takmıyorum artık birşeyi çok istiyorsan alıcaksın veya almıyacaksın.Tek eğlencem bu olduğu için aldım bende 6 Taksitle aldım birazda birikmişim vardı aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.