Şimdi Ara

Ps4 Dijital Ortaklık basliginin ayristirilmasi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Destekliyorum

  • PS5 için yeni başlık açılmasını destekliyorum

  • Zaten günde 10-15 tane ilan ancak dolaşıyor konuda. Cross gen sec satanlar ne yapacak iki konuya da mı ilan verecek ? Ayrı konu açılınca da havadan sanırım ps5 hesapları gelecek konuya. Ps5 sahibi olarak desteklemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nicolae kullanıcısına yanıt

    Cross gen satan adam iki yere de verir ilanını olur biter. Tek hak satıyorsa sattığı hakka ait konuya yazacak. Bu kadar basit bir şey, siz desteklemeyin gerek yok.

  • Daha erken bence. Konularda arama butonu var ayrıca onu kullanmak çok zor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, ps4 teki kardeşliği biliyorum sadece. Belki 1000. Kere soruluyor, vurmayın, ama bi sorayım dedim.

    Bir hesabın ps4 ve ps5 te kullanımı / kardeşliği nasıl değişti?

    Bir oyunun kaç hakkı oluyor şimdi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

    bir ps5 pri, bir ps4 pri, bir sec (ps5-ps4 fark etmez ikisi de olabilir) oluyor.


    Toplamda 3 hak yani hocam

  • azos A kullanıcısına yanıt
    Aslında iyiymiş hocam, fiyata da yansıyor mu peki, 3 e bölümüne gibi yada %35'%35,%30 gibi falan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps5 sahibi olduğum ve şu an için anlamsız olduğunu düşündüğüm durum, ileride sadece ps5 e exculusive oyunların çoğaldığı dönemde (Örn: Demon's Souls...) açılması gerekli olacak konu. Ayrı konu açılırsa da şu an için bir karmaşaya sebebiyet vereceği kesin.. kardeşim burası ps4 konusu git ps5 ilanlarına yaz ve bu olayın tersinin yaşanacağını tartışma döneceğini düşünüyorum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmalı diye düşünüyorum. Ben ps5 oynuyorum. Sec için ikisine de yazarız olur biter. Hem mezarcılarla da uğraşmamış oluruz. Oyun 700 tlden çıkıyor 250 pri hak koyunca beğeniye çöküyorlar. Bunlar beleş mezar bulsa girer. Beyefendiler her şeyi en ucuz ve en kolay şekilde oynamalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

    Ben de anlamadım. The last of us 2 ps5 pri hakkı 70 ten koydum 4-5 gündür beğeniyor çöküyorlar pahalı bulup, aynı oyunu adam sec hak 60 a koyuyor anında satılıyor. Bedava koysak pahalı bulacak yamyamlar dolmuş o konu.

  • Yahu o kadar saçma o kadar gereksiz bir konu ki tartışmaya bile gerek yok. karşı çıkmaya, ifade etmeye bildiğim kelimeler yetersiz kalıyor.


    Ps5 diye bir cihaz çıktı, buna uygun envayi çeşit donanımlar üretildi. Bir sürü firmanın yok şarj standı, yok joystcik koruyucusu yok kablosu, yok dikey stand fanlı stand bilmem ne bir sürü şey üretti adamlar. Yahu biz daha forumda konu açamıyoruz be. Ayıp ya ayıp ayıp. Nasıl bir teknoloji forumu burası ?


    Konuyu kategoriyi açacaksın kardeşim bu kadar basit. Adamlar bu cihazı ürettiyse sen de forumunda buna yer vereceksin. Koskoca Sony firması cihaz üretti biz hala konu açılsın açılmasın muhabbeti yapıyoruz. Açılacak ya bunun ötesi berisi yok ki. Ps4 için de konu açılmasaydı o zaman ps3 kardeşliğinden devam etseydik 10 yıl boyunca. Şu anda hala ps3 hat satış takas konusu altında ps3 ve ps4 haklarının satıldığı konuda kalsaydık. Ana konu adı ps3 olarak. Ps5 çıktı artık çıktı çıktı. Kafanız almıyor mu bunu?


    Bundan 1 sene sonra kaç tane ps5 ilanı olacak? Her gün yüz adet ilan girilse bunun yarısı ps4 yarısı ps5 olacak. Millet mecbur mu ilgilenmediği konsolun ilanlarını görmeye ?


    Hayır ben şu anda ps5e özel çıkan oyunları deneyimlemek istiyorum. Buna hakkım yok mu ? Ps4'e doydum ve yeni aldığım konsolun heyecanı içerieisnde her gün ilan takip ediyorum. Peki tersinden düşünelim sadece ps4'ü olan insanlar mecbur mu kendisini ilgilendirmeyen ps5 konusunu görmeye ?

    Diyorlar ki, 1 oyun için 3 hak satılıyor hepsi aynı konuda olsun. Hayır efendim olmasın ne saçma bir mantık bu böyle. Ps5 hakkı ps5 kategorisine ps4 hakkı ps4 kategorisine eklensin. Ps3 zaten orada duruyor neden kimse girip bakmıyor? Açmasaydınız o zaman ps4 takas kardeşlik konusu, ps3 içinden hem ps3 hem ps4 hem ps5 hepsini yazsaydık.



    Bakınız, şu anda ps3 kardeşlik satış takas konusu grubu nerededir? Ayda 1 tane mesaj geliyor. Son mesaj geçen ay. Ondan önceki mesaj 2 ay önce. Ondan önceki 3 ay önce.

    E ne oldu şimdi? Ps4 çıktı, onun devri kapandı. Ps5 çıktı şimdi neyin devri kapanacak? Şimdi değil ama 2-3 yıl sonra ne olacak?

    Ya 15 milyon tane satılan bir cihaz için konu açılsın açılmasın konusunu yaşıyoruz ya yazıklar olsun





  • Evet konu yine ps5 hak bende ps4 pri satışa çıkaranlarla dolu. Ps5 hak bulabilirsen bul..

  • Moderatör doğru kararı verdi sonunda :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red dead redamption 2 Tom clanys breakpoint uncharted kayıp miras world War Z days yine call of duty ww2 UFC 3 grand turismo sport hesap tr ben açtım tüm haklar verilcek 150 tl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.