Şimdi Ara

PS4 Co-Op Oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
77
Favori
56.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel konu olmuş.

    Biz eşimle en çok drive club ve lara croft un izometrik görünüşlü olan temple of the osiris i oynamıştık.

    Rayman legends çok methediliyor, o da aklımda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just Dance 16 oynuyoruz. Akıtılan onca terden sonra kamera vasıtasıyla kaydedilen mini kliplerle karnımıza ağrılar giriyor halimize gülmekten.
    Dövüş oyunlarından street fighterı ve mortal kombatı oynuyoruz. Buradaki esas mesele, bilerek yenildiğini farkettirmeden yenilmek. O zaman hatunlar çok mutlu oluyorlar.

    Driveclub splitscreen oluyor mu?@renzokuken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mialonde -- 10 Nisan 2017; 12:54:27 >
  • Mialonde kullanıcısına yanıt
    Justdance için hem psmove hemde pscamera mı gerekiyor peki? Ayrıca xbox'daki kinect kadar hassas değil bilidiğim kadarıyla pscamera. Siz nasıl oynuyorsunuz?
  • DarkneXX kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece ps kamera ile oynuyoruz. Bunun haricinde ps move ya da mobil telefona yüklenen bir app ile de oynanıyor. Hareketleri tanımada herhangi bir sıkıntısı yok yalnız bazen hareketleri yapmazken de yüksek puan verdiği oluyor
  • ben de şöyle bir yöntem bulmuştum ve çok keyifli oldu.Until Dawn'da kadın karakterleri eşim oynadı, erkek karakterleri de kendim oynayıp, co-op havası verdim ve çok güzel oldu.
  • En son kardeşim, eşi ve ben son çıkan power rangers oyununu bitirdik. Şu an fiyati indirimde olabilir. 4 kişiye kadar aynı cihazda co op desteği var.



    Bunun dışında resident evil revelations 2 co op oynanıyor diye biliyorum. Arkadaşla daha iyi gider muhtemelen. Ailenation ve helldivers i de co op oynayabilirsiniz.



    Bu nesil en çok eksikliğini hissettiğim oyun bomberman oldu. Psn de buna benzer Basement crawl diye bir oyun var ama hakkındaki yorumlar baya kötüydü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı bir taktik olmuş. Hikayesiyle ön plana çıkan oyunlar böyle oynanabilir sanırım aslında. Zaten izlemesi bile zevkli oluyor öyle durumlarda. Telltale oyunları (walking dead, wolf amoung us, game of thrones vs vs), single'ıyla öne çıkan oyunlar bir kişi izler diğeri oynar. Misal eşim ben uncharted oynarken izlemişti o da sevmişti baya oyunu. Ama tabi birlikte oynamayı daha çok seviyor.
  • Çok değerli konu elinize sağlık. Biz hala Sonic & All Star Racing Transformed oynuyoruz. PS3'de vardı ama PS4'de yok maalesef. Yine de biz bilgisayara indirdik TV'ye bağlayıp oynuyoruz. PS1'de Crash Team Racing vardı hatırlayanlar bilir ona alternatif bir oyun diyebilirim (CTR hala gönlümün efendisi). 32 farklı bölüm var ve gerçekten çok eğlendiriyor. Şiddetle tavsiye edilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byzon B kullanıcısına yanıt
    PS3'te biz de Little big planet racing oynardık söylediğin oyunlara benzer olabilecek ama PS4'te yok aynı şekilde o da. Benim PS4'teki co-op favorim Overcooked hala. Eğer denemediysen şiddetle tavsiye ederim. Başka oyunlar da ekledim listeye onlara da bakabilirsin
  • Şu aralar eşimle oynayacak oyun bulamıyorum açıkcası var mı başka tavsiyesi olan acaba? En son guns, gore and cannoli'yi bitirdik ve açıkcası niye şimdiye kadar oynamamışız dedik. Son zamanlarda çıkan oyunlar genelde tek kişilik ya da online multiplayer oluyor açıkcası.
  • arkadaslar iki kisilik zeka tarzi oyun var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listeye belki Borderlands The Handsome Collection , Rocket League ve Helldivers da eklenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 21 Eylül 2017; 1:1:32 >
  • Crimsonland deneyebilirsiniz ücretsiz demosu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 21 Eylül 2017; 10:22:39 >
  • DarkneXX kullanıcısına yanıt
    guns, gore and cannoli ve Overcooked oyunlari keyifli olucak gibi en kısa zamanda alip deniyecem. konu rehber nitelihinde olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @xD 3d 5d Zeka tarzı derken bulmaca vs kastediyorsan anca platform bulmaca türünde bulabilirsin sanırım (little big planet vs gibi) aşırı zeka gerektirdiği söylenemez onunda.

    @Anarşo Dediğin oyunları ekledim dostum. Borderlands FPS olması lazım sanırım. Eşimin açıkcası fps oynayabileceğini sanmıyorum konsolun kontrolcüsüyle.

    @dejin32 Crimsonland'i küçükken bilgisayarda çok oynardım. PS4 için de eskiyi yad etmek güzel oldu. Demo hemen bitti ama oyunu alabilirim bakalım başka oyun bulamazsam. Sağol yine de

    Açıkcası böyle beraber oynanabilecek oyunlar anca indie yapımlardan geliyor. Büyük firmalar pek bulaşmıyor buna malesef. Aklına gelen ya da yeni oyun deneyen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 21 Eylül 2017; 17:56:9 >




  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Açıkcası buna benzer pek bir türkçe kaynak bulamadım hep yabancı vardı. Ben de eşimle oynayıp denedikçe ekliyorum. Overcooked alacaksan holiday bundle olarak almanı tavsiye ederim. Sık sık indirime de giriyor. İndirimde yakalarsan kaçırma derim
  • DarkneXX kullanıcısına yanıt
    Bende pc de oynamıştım çok zevkli oyun. Ps store de indirimli 6liraya görünce hemen almıştım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.. Bu konu ölmesin :>



    PS 1 sahibiyken Crash bandicoot ve Crash Team Racing favori oyunlarımdı. Öğrencilikte para lazım olunca satmıştım. en çokda CTR ye doyamadığım için üzülmüştüm kardeşimle deli gibi oynardık. uzun yıllar hep devamının gelmesini bekledim ama bitürlü gelmedi. günün birinde gelirse ve bu yazıyı okuyan olursa bana ulaşmasını rica ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monopoly türkce altyazı varmı acaba ?
  • unravel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.