Şimdi Ara

PS3 Slim olası güç ünitesi arızası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Hatırlayanlar bilir aylar önce ps3 slimimle ilgili yaşadığım bir problemi yanıp sönen kırmızı ışık arızası diye bir başlık altında paylaşmıştım. Anlaşılan o ki ps3 slim açısından şansım çok yaver olmasa gerek ki ilk arızadan sonra değişim yaptırdığım ps3 bu kez ikinci bir sorunla karşı karşıya.

    Bu seferki sorun oyun oynarken 5-10 veya 15 dk sonrasında makinanın kendini kapatması. Makina kendini kapattığından sonra güç tuşunun üzerinde herhangi bir ışık yanmıyor veya yanıp sönmüyor. ps3'ü tekrar açmanıın tek yolu güç kablosunu çıkartıp tekrar takmak. Ama bu işlemi yapıktan sonra tekrar bir süre sonra cihaz kendini kapatıyor.

    İlk kez bugün heavy rain oynarken başıma geldi bu problem. Elimde bulunan bütün oyunları denedip ve hep aynı problem.

    Yabancı forumlardan araştırdım. Aşırı olmasada yaygın bir problem olarak gözüküyor ve genel kanı güç ünitesi arızası olduğu yönünde. Aşağıdaki videodan nasıl bir problem olduğunu izleyebilirsiniz.

    Yarın tekrar ps3'üm ile bilrilkte aldığım mağazaya gideceğim. Umarım tekrar ilk seferki gibi kısa bir değişim ile yeni bir ps3 slim alabilirim.



    edit: Ps3 ü yaklaşık 45 dk dinlendirdim ve sonra gow collection oynamaya başladım. Henüz 30 dk oldu ve bir sorun yok şu an. Problem heavy rain' den de kaynaklı olabilir. Biraz daha deneme yapıp gelişmeleri yazacağım ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 25 Ağustos 2010; 23:06:08 >







  • geçmiş olsun inşallah sorununu en kısa zamanda düzeltirsin ve inşallah bizimde başımıza gelmesin böyle şeyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 25 Ağustos 2010; 22:18:16 >
  • @Sevinckan_216 Aslında mesajı alıntı yapmasaydın görüntü açısından daha güzel olurdu.Zaten mesajı kime yazdığın anlaşılıyor.Bide alıntı yapmana gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfg_1453

    @Sevinckan_216 Aslında mesajı alıntı yapmasaydın görüntü açısından daha güzel olurdu.Zaten mesajı kime yazdığın anlaşılıyor.Bide alıntı yapmana gerek yok.

    düzelttim
  • Teşekkür ederim dostum geçmiş olsun dilekleri için

    Ps3 ü yaklaşık 45 dk dinlendirdim ve sonra gow collection oynamaya başladım. Henüz 30 dk oldu ve bir sorun yok şu an. Problem heavy rain' den de kaynaklı olabilir. Biraz daha deneme yapıp gelişmeleri yazacağım ...
  • geçmiş olsın hocam gidin söyleyın bana saglam makına vern diye bi sonrakınde de problem cıkmasın
  • Arkadaşlar ps3' ü dinlendirdikten sonra elimdeki diğer bütün oyunlarla aralıksız 4 saate kadar oyun oynadım ama problem tekrarlanmadı...Ama ne zaman ki heavy rain' i taktım tekrar aynı sorun ile karşılaştım. Anladığım kadarı ile problem oyundan kaynaklanıyor ama bir oyunun ps3 ü elektirikten kesmesi aklıma pek yatmaı benim. Sizce böyle bir şey ne kadar olasılık dahilindedir ?
  • @ Oppsional Dostum teşekkür ederim iyi dileklerin için...

    Bugün elimdeki heavy rain' i bir başkası ile değiştirdim. Eve gelip oynamaya başladıktan 5dk sonra tekrar ps3 kendini kapattı. Yani sorun heavy rain' de değil.

    Aslinda tamamen heavy rain' de değil diyemiyorum çünkü ps3 kendini kapattıktan sonra bir süre dinlendirip istediğim oyunu sorunsuzca oynayabiliyorum fakat heavy rain de ve ondan sonra oynamak istediğim herhangi bir oyunda cihaz tekrar kendini kapatıyor.

    Yarın yine değişim veya servis yolu gözüktü bana...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 26 Ağustos 2010; 21:21:57 >
  • Şanslıyım ki herhangi bir problem olmadan 2.kez ps3 değişimi yaptırdım. Gelişmiş müşteri hizmetleri ilkesi sağ olsun...
  • ps3 nerden aldın
  • ingiltere
  • ingilterede yaşıyorsun demek bende diyorum la bu ikinci kez nası değiştirmiş türkiye de olsan hayatta değiştirmezlerdi 1. de bile sorun yaparlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.