Şimdi Ara

PS3 için PES2011 Master Lig Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında konu ile ilgili bir başlık var ancak o başlık Fifa altında gösterildiğinden buradan devam edelim.

    Öncelikle lag biraz sorunlu. Oyunu 1 haftadır oynuyorum. Genelde iş çıkışı 20:00 - 24:00 arası saatlerde oynuyorum. Bir ağırlık seziyordum ancak oyunun motoru ile ilgili olduğunu düşünmüştüm. Dün gece 12 den sonra bir kaç maç yaptım online sayısı azaldığından maçlar inanılmaz hızlandı, oynamak daha keyifli hale geldi. Bu benim bağlantım ile ilgili olabilir buna bir çözüm üretmem lazım.

    Son 3 gündür turnuvalara girebiliyorum. Turnuva başlar başlamaz doluyorda giremiyordum ama 3 gündür günde 2 turnuvaya (d3 cup ve d3 cup menejer) girebildim. Genelde yeniliyorum yine de para kazandırıyor.

    PES serisinde en sevmediğim şey iki tuşa basılı tutarak yapılan savunma şekli. Adamın karşısına gelirsin, doğru zamanda doğru tuşa basarak savunma yaparsın. Ama tüm PES lerde R2 + X e basıp rakipe yapışan savunma şeklini sevemedim. Rakiplerimde genelde bu savunma şeklini kullanarak çok rahat ediyorlar. Bunu çözecek taktikleri şimdilik bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katsuk123 -- 18 Ekim 2010; 14:41:48 >







  • Kendi mesajımı kendim cevaplıyorum gibi oluyor ama aklıma bişiler geldikçe yazıyorum.

    4 - 2 - 3 - 1 taktiğini kullanıyorum. Az pozisyona giriyorum ancak çok pozisyon vermiyorum bu taktikle.

    Eğer biraz derli toplu kadronuz var ise defansı ilerde kurup orta sahada baskı kurarak rakibe pas alanı yaratmayan bir taktik en iyisi gibi duruyor ancak bunun için en az 1 stoper 1 DMF 1 CMF lazım. Forvet ve sağ sol açıklarda oyuncuyu çıkarmamak üzerine olursa rakip hemen hiç hareket edemiyor. Dünkü maçlarımdan birinde ingiliz bir oyuncu bu şekilde bir kadro kurmuştu aslında iyi oyuncu olmamasına rağmen pas yollarımı kapatarak hiç gol pozisyonu vermedi, çok gol kaçırdı 0-0 bitti maç. İyi bir oyuncu olsa 5-0 yenerdi beni.

    Emena iyi oyuncu herkeste görüyorum.

    Emreyi tavsiye ederim. Özellikle defansif anlamda çok iyi.

    Fellaini iyi CMF denenmeli.

    Arshawin harika ama almak baya zor.




  • Guzel konu umarım bu konuda dagılmaz.... öncelikle burda oyuncu paylasımlarında bulunursak cok faydalı olur..

    Onlıne bağlantı sorunu dediğin gibi yogun oldugu saatlerde inanılmaz oluyor ama turnuvalara girmek hakikaten cok zor 1 saniyede doluyor anlamış degilim.

    Bende taktik olarak 4-2-3-1 oynuyorm iii taktik hızlı kontryada cıkablıosn ancak dızılıste onemlı mesala benım ılerı 3lumde sol kanat ıf forvet sf sag kanatta ıf olarak kullanıyorum...

    Oyunculara gelirsek;

    Emreyi bende cok beyenmiştim iii oyuncu

    russin mı sol bek herkezde bu adam var nerddyse :) sol bek ıcın transfer yapmamıza gerek bırakmadı saolsun

    emana bence super amc guclu aç bi oyuncu :) hala takımımda

    diamenti inanılmazzz bi adam sol forvetımde ucuz ve vazgecemediğim birisi

    forvet niangg (buda iyi seviyorum adamı)

    sag a yenı bırını aldım hatırlamıom yıldız deıl ama ııı yınede hızlı guclu ama arayışlardayım sag forvete bırını)

    muller ı denedım benm taktıge gıtmedı,özili denedim oynatamadım sağda

    baska oyuncu tavsıyesı varmı




  • Bu kadar çok oyuncu aldığına göre para kazanmışsın bayağı. Ben çok fazla vakit ayıramıyorum, işten geldikten sonra 20:00 24:00 arası oynayabiliyorum. Tüm oyuncuları sattım neredeyse, şu an yedek kalecim bile yok. Yedek stoperim yok. Biraz para kasıp stoper almak istiyorum.

    Para sorun olmayacaksa forvet van persi çok iyi. Uzaktan şutları var kafa vuruşları da iyi, çok güçlü değil sallıyor defanslar ama param olursa onu alacağım.

    Benim de forvetim şu an Niang. Belki aynı paraya daha iyisi vardır bilmiyorum ama ilk aldığım 2 oyuncu Emre ve Niang oldu. Niang tek forvet oynuyorum. LFM ve RFM oyunun verdikleri. Bir tane DMF aldım 72 lik bir de yedek DMF aldım Dido ve aldığım yer değiştirerek oynuyorum.

    Defans olduğu gibi oyunun verdikleri. Kalecilerin hepsini satıp 73 lük bir kaleci aldım.

    Oyuncu alırken öncelikle oyuncu kartlarına bakıyorum. Mesela kaleci için 1 on 1 saver arıyorum. Defans için DEF lider arıyorum bulursam alıcam. 70 lik civarı.

    Biraz daha param olursa Emreyi CMF ye çekip, iyi bir AMF almayı planlıyorum. Bir de LFM. Sonrasi artık uzun iş. LFM için Arshawin harika ama o kadar para zor gibi şimdilik.




  • Birde çok garip bir durum var. Mesela bana DMF lazım. Transferden aramayı seçip pozisyon için DMF yazıyorum. Adamları listeliyor. Bakıyorum beğenip alıyorum adam 72 gözüküyor. DMF ye koyuyorum, adam 65 oluyor. Asıl yeri CMF imiş CMF de 72 oynuyormuş. Bu çok kötü olmuş. Adamın asıl yerinin neresi olduğuna dikkat ederek transfer etmek gerekiyor.

    Oyuncu değişikliği ekranında da bir sorun yaşıyorum. DMF deki adamı değiştirmek istiyorum diyelim, A isimli adamı değiştirip yerine B yi sokuyorum. Ancak giren adamı diyelim DMF değilde CMF oynatmak istiyorum. Kare tuşuna basıp rol değiştir diyorum, ama CMF de kaç puanı olduğunu göremiyorum, çünki halen A isimli oyuncunun özellikleri görünüyor. Oyunu başlatıp değişikilik yapıldıktan sonra da online oyun olduğu için yeniden taktik ekranına dönemiyorum ki dönsem bile bu hoş olmaz. Durup durup taktik ekranına girip oyunu durdurmak karşıdaki için hoş olmaz. Bunun değişmesi lazım. Değişikliği yaptığım anda, giren oyuncu oraya yerleşmeli.




  • valla sana tavsiem niang la emre dursun 2sininde maliyeti yuksek degil okadar ancak oyuncu alacaksan ilk forvetleri al cnku gol atman gerek diamente mi i ilemi bitiodu hatirlamiom al mesala onu isine cok yarar
  • arkadaşlar bende 590.000 € var takım bütçesinde bi yerlerde 14m€ yazıyor ama görmeedik o parayı. şimdi ben mesela ilk olarak emre yada podolskiyi almak için aşağı yukarı kaç maç yapmam gerek?bi adam baros kewell ve birkaç oyuncuyu daha almıs ve d5teydi
  • kadrondaki oyunculari sat gereksiz olanlari ole transfer yapblrsin anca
  • nasil saticaz
  • takımım dan oyuncu kadrosuna gel bi adam seç x ya bas servest bırak bu kadar
    bu arada oyun türkçe hatırlatıyım
  • Yeni başlayacak olanlar için bir kaç hatırlatma yazayım.

    Ben ingilizce oynuyorum, o yüzden ingilizcelerini yazacağım. Aslında ingilizcem iyi değil ancak Türkçe sini hiç anlamadım. Yıllardır oynaya oynaya ezberlemişim ingilizcesi daha kolay geliyor.

    Oyuna başlar başlamaz eski ML lerdeki kadronun aynısı (kötü oyuncular) geliyor. 16 kişiye kadar belirleyip kalanını satın. Satma işlemi için Squad List den oyuncuları seçip Release demeniz yetiyor. Oyuncuları sattıktan sonra baya bir paranız olucak, bununla transfer yapabilirsiniz.

    Başlarken FB GS gibi takımları seçerseniz, forma rengini, ismini filan değiştiremiyorsunuz. Uydurma takımlardan birini seçerseniz ismini forma rengini değiştirebilirsiniz. Forma rengini değiştirmek için ANA Menüde Edit ile girip seçmek istediğiniz uydurma takım üzerinde değişiklik yapın. Sonra bu takımı ML de başlarken seçin, ya da şu an ML takımınız var ise ML menüsünde takım ile ilgili menüden Copy Team (ya da buna benzer bişiydi hatırlayamadım şimdi) seçerek yapabilirsiniz.

    Asıl para turnuvalardan geliyor olabildiğince turnuvalara katılmaya çalışın. Saniyesinde doluyor bu yüzden şans lazım.

    Turnuvaları normal ve manajer şeklinde tanımlamışlar. Önce menejer başlıyor bunun bitmesinden 5 dakka önce de normal olanı başlıyor. Yani arka arkaya 2 tanesine birden girmeyi engellemişler. (Ben menejerlik olana girdim son maçı yapmadan çıktım, normal olana başvurabilirmiyim diye ama almadı, sen çıksan bile turnuva bitemeden başkasına giremiyorsun)

    Turnuvalarda 5 maç yapabiliyoruz. Ancak sadece son 3 maçı sayıyor. İlk turda eleniyorum hep o yüzden sonrası hakkında bilgim yok. Ancak 5 maç biter bitmez hemen çıkmayın. Turnuva bitene kadar bekleyin hemen çıkarsanız son bölümde bir para daha veriyor onu alamıyorsunuz.

    Turnuvalarda kendi kalene 3 gol atarsanız maçı sonlandırıyor ve yapabileceğiniz 5 maçtan saymıyor. Bu sebeple kendi kalesine 3 gol atıp 5 maç yerine daha çok maç yapmaya çalışan insanlar gördüm. Bu şekilde maç başına gelen parayı daha çok kazanmaya çalışıyorlar. Bug mıdır hile olarak kabul edilir mi bilmiyorum. Ama böyle bir yöntem var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: katsuk123
    Turnuvalarda 5 maç yapabiliyoruz. Ancak sadece son 3 maçı sayıyor. İlk turda eleniyorum hep o yüzden sonrası hakkında bilgim yok. Ancak 5 maç biter bitmez hemen çıkmayın. Turnuva bitene kadar bekleyin hemen çıkarsanız son bölümde bir para daha veriyor onu alamıyorsunuz.

    Turnuvalarda kendi kalene 3 gol atarsanız maçı sonlandırıyor ve yapabileceğiniz 5 maçtan saymıyor. Bu sebeple kendi kalesine 3 gol atıp 5 maç yerine daha çok maç yapmaya çalışan insanlar gördüm. Bu şekilde maç başına gelen parayı daha çok kazanmaya çalışıyorlar. Bug mıdır hile olarak kabul edilir mi bilmiyorum. Ama böyle bir yöntem var.


    Konami'nin bu hatadan haberi var. çözüldü ya da çözülecekmiş.




  • PES 2009 ve 2010'dan hatırladığım Piatti var, kısa boylu, hızlı ama teke tekde biraz zayıftır. Tavsiye edilir, orta saha için.
  • D4 olmuştum, Salı günleri hesap yapılıyor, D5 e düştüm tekrar.

    Orta sahaya Elanoyu aldım. Emreyi LFM yaptım. Emre LFM de çok daha iyi. Elano'nun performansı hakkında çok bir şey söyleyemeyeceğim. Pek anlamadım daha.

    Dün bir kaç maç yaptım, D3 ten birisini yendim. Ama insanların R2 ile yaptıkları savunmaya gıcık oluyorum. Neden eklemişler bu R2 savunmasını anlamadım. Ben hiç kullanmıyorum demek ki onsuz da savunma yapılabiliyor. Ama R2 ile savunma yapanlara, bir de defans adamları iyi ise hücum yapmak çok zor. Pas atarken çarpıyor, arkadan çekiyorlar topu alamasa bile en azından dengeni bozuyorlar. Umarım bir sonraki PES te kaldırırlar bu R2 ile yapılan defans işini.

    Takımın değeri arttıkça Turnuvalara giriş ve quick maça giriş için verilen paralar yükseliyor. Önceden (takımımın değeri baya düşükken) yenilsem bile çok az da olsa para kazanıyordum. Şu an yenilince çok az da olsa para kaybediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: katsuk123

    D4 olmuştum, Salı günleri hesap yapılıyor, D5 e düştüm tekrar.

    Orta sahaya Elanoyu aldım. Emreyi LFM yaptım. Emre LFM de çok daha iyi. Elano'nun performansı hakkında çok bir şey söyleyemeyeceğim. Pek anlamadım daha.

    Dün bir kaç maç yaptım, D3 ten birisini yendim. Ama insanların R2 ile yaptıkları savunmaya gıcık oluyorum. Neden eklemişler bu R2 savunmasını anlamadım. Ben hiç kullanmıyorum demek ki onsuz da savunma yapılabiliyor. Ama R2 ile savunma yapanlara, bir de defans adamları iyi ise hücum yapmak çok zor. Pas atarken çarpıyor, arkadan çekiyorlar topu alamasa bile en azından dengeni bozuyorlar. Umarım bir sonraki PES te kaldırırlar bu R2 ile yapılan defans işini.

    Takımın değeri arttıkça Turnuvalara giriş ve quick maça giriş için verilen paralar yükseliyor. Önceden (takımımın değeri baya düşükken) yenilsem bile çok az da olsa para kazanıyordum. Şu an yenilince çok az da olsa para kaybediyorum.

    aynen bende d5 e düşmüşüm dün turnuvaya girsemde az para alıyorum artık turnuva sonunda da, normal maçlarda da berabere bile kalsam zarar giriom 1000 2000 € kadar d4 e kadar bize ekmek yok
    bu arada turnuvada 5 değil 6 maç yapabiliyosun ama turnuva sonunda en iyi 3maçı seçmesi gerekirken saçmalıyo çoğu zaman mesela 3g 2b 1 m almışım 9 puanla bitirmem gerekirken 7 puan veriyo yada 2g 2b 2m almışken 4 puan falan veriyo ayrıca en iyi 3 galibiyetide seçmio mesela 4 g almışsınız 1-0 2-0 3-2 4-1 gibi 6 averaj olması lazımken 4 yada 5 averaj gösterio deli oluyom




  • ilk bağlantıda hep sorun yaşıyorum.. "Unable to connect" gibi bir uyarı veriyor .. 2 - 3 denemeden sonra bağlanabiliyorum..
  • Alexis Sanchez ve Milos Krasic çok iyi 2 oyuncu. Merley defansif olsun, ofansif olsun futbolun iki yönünü iyi oynuyor. Taktiğim 4-1-2-3, maç başladığında "All out Attack" golü bulunca "Quick Counter" yapıyorum çok etkili. Petorbenov yeni başlayanlar için yeterli ama D4 e çıkınca zorlanabiliyorsunuz. Yeni forvet arayışlarım sürüyor :)
  • emana yı kesinlikle alın
  • ülkenizi türkiye seçtiğinizde öncelikli olarak diğer türk oyuncularla eşleştiriliyorsunuz, quick match kısmında. ancak internet yavaşlığından çok fazla lag oluyor ve çalım atılmıyor. Ne yapacağınızı kestiremiyorsunuz. Bu konuda dert yananlar ülkelerini Hollanda yapsınlar, laglar en aza inecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dpaladin7

    Alexis Sanchez ve Milos Krasic çok iyi 2 oyuncu. Merley defansif olsun, ofansif olsun futbolun iki yönünü iyi oynuyor. Taktiğim 4-1-2-3, maç başladığında "All out Attack" golü bulunca "Quick Counter" yapıyorum çok etkili. Petorbenov yeni başlayanlar için yeterli ama D4 e çıkınca zorlanabiliyorsunuz. Yeni forvet arayışlarım sürüyor :)


    brezilyalı leonardo var, yeni keşfim, hızlı ve kıvrak. idare ediyor şimdilik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzer -- 21 Ekim 2010; 15:06:43 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.