Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.352
Cevap
618
Favori
593.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Bu tarz boş, bomboş fanboyluklar forumda artık azaldı sanmıştım ama yanılmışım. O logoya tıklarsan Xbox One, 360, Nintendo DS, PS5 yazdığını göreceksin, Series falan yok. One’ı da satalı sanırım 8 yıl oldu. Sattığımdan beri pcde oyun oynuyordum, yaklaşık 1 yıldır da PS5’e geçtim.

    PS5 kullanıcısı olduğumu kanıtladığıma göre artık Plus’ı eleştirme hakkına sahip oldum mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Nisan 2024; 10:26:56 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

    Yok, kesinlikle anlaşılmak istenmiyor. Bir kullanıcı yazmıştı, kütüphane çok iyi ama "yeni PS alanlar için, çünkü biz bu oyunları çoktan alıp bitirdik" diye.


    GP'den bahsedince "GP güzellemesi yapıyor" oluyoruz  


    Ancak işin en güldüğüm noktası, Sony salağının (ki Sony aslında en sevdiğim takdir ettiğim saygı duyduğum firmalardandır) önce "gamepass batacak, şöyle olacak, böyle salak sistem, böyle saçma sistem" diye eleştirirken, 1 sene sonra aynı sistemi kendisinin getirip şu anda yetişmeye çalışması, sonrasında da "Exclusive" diye adeta "övündüğü" olayı, PC'ye oyunları getirerek tükürdüğü her şeyi yalıyor olması gibi şeyler... Para tatlı geliyor tabi, ne yapalım.


    Ama ben oyuncu olarak faydama bakarım. GP veriyorsa GP, EA veriyorsa EA, PSN veriyorsa PSN.


    Day1 oyun yok diyorduk mesela, geçende PSN yanılmıyorsam bir oyunu D1 olarak verdi.

    Ancak bazı oyunlar hala çok erken çıkıyor, artık eleştirebileceğim tek kısmı bu olabilir herhalde. Herkes 15-20 yaşında çocuk veya saatlerce oyun oynayabilen gençler değil. Gençken veya çocukluğumda günde birkaç saatlik oturma ile 1 haftada 2-3 oyun bitirebilirken, şimdi 3 ayda 1 oyunu zor bitiriyor oluyorum. İş, güç, çoluk, çocuk vs derken... Geçtiğimiz hafta 1-2 saatlik 1-2 oyuna bakıp çıkma şeklinde geçti mesela.


    İşe yaramaz oyun muhabbeti ise kişiden kişiye değişiyor, bazen güzel oyunlar gelse de ben almış bitirmiş oluyorum, veya zaten halihazırda sahibi olmuş oluyorum. Böyle olunca bir anlam ifade etmiyor. Ha bazen Gamepass de saçmalıyor, paso salak salak indie oyun veriyor, hoş, onları da seven var, aralarında başyapıt olabilenler oluyor falan filan. Ancak bana pek hitap etmiyor böyle olunca.


    Ki Xbox, PC, PS5 sahibiyim ben de...


    Bu tip bir mesajı 3.yazışım falan herhalde, ancak benzer muhabbetler dönüp dolaşıp tekrar geliyor, tekrar geliyor. İlginç tabi...


    Adamda xbox logosu var soruyorsunuz gibi bir yaklaşımı otomobil forumunda da gördüm, Fiat logosu var x markasını eleştiriyor diye. Kardeşim ben imkan bazında bu arabayı almış olabilirim de, kaldı ki kullandığım araç 4x4 170hp bir 500x, o araç ilgili de hiçbir fikrinin olduğunu sanmam mesela ama Linea kullanıyorum sanıyor herhalde, o zaman o hakkımız olmuyormuş... Ulen ben senin yaşın kadar senedir araba kullanıyorum düdük  Güzel yaklaşımlar, ne diyeyim diyorum yine  

    Ha tabi çeşitli forumlarda PS logolu Xbox logolu 15 yaşındaki fanatikler komik komik mesajlar atıyordu tabi de, aynı kefeye konulmak da komik oluyor  


    Yapacak bir şey yok, oyuna devam hoca  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 23 Nisan 2024; 15:33:26 >




  • Hem PS5 hem de XSX sahibi olarak Sony’e sallamaya geldim. Bir oyunun plusla oynamış olmamıza veya standard sürümünü aldık diye premium paketlerini almamıza izin vermiyor oluşuna nispeten alıştık. Ancak bu sefer birbirinden farklı oyunu aldık diye oyun ekletmeyişine sallamaya geldim.
    Plus klasik kütüphanesinden Beyond Two Souls ekledim. Arkasından da Heavy Rain ekleyecektim ama iki oyun güya çakışıyormuş. Ah be reziller oyunun bundle paketini de satıyorsunuz anladık da plus kütüphanesinde ayrı ayrı sergilemişsiniz. Birini alan diğerini alamıyor ne saçmalık bu? Allahtan önce Beyond Two Souls ekledim o daha iyimiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 23 Nisan 2024; 17:11:34 >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mesajınız için hocam. Neyse yine forumda ilerleme var, Xbox 360 ve Ps3’ün ikisine de sahip olduğum dönemde Ps3 hakkında olumsuz bir şey yazsam on kişi üstüme çullanırdı, artık saldırı olayı azaldı en azından.
  • PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benim de başıma gelmişti, Sony'e mail atıp durumu açıklamıştım. Birkaç gün süren mailleşme sonucunda bana Heavy Rain kodu hediye etmişlerdi
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Instagram hesaplarına DM’den sitemde bulundum. Bakalım cevap gelmezse birkaç gün içinde mail olarak da yazayım. Sony’nin lisans çakışma muhabbetine çok uyuz oluyorum. Koskoca şirket bir lisansı release etmeyi beceremiyor. Xbox’da Gamepass’e gelen oyunları gönül rahatlığıyla oynuyorum. Yeri geliyor daha sonra ücretiyle de alıyorum. Ama PS’de ücretiyle aldıklarım ve Esential ile verilenler haricinde oynarken kırk kez düşünüyorum. Extra ve Deluxe kütüphanesindekileri indirecek olduğumda acaba Esential ile verirler mi ya da çok beğenirsem indirimde DLC’li sürüm alır mıyım gibi düşünüyorum. Hele bitirmeden kütüphaneden kalkacak olursa sonra alması da dert :/
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Adamlar 20 yildir bölge degistirme olayini yapamadi us psnde takildik kaldik tr psne geçemiyoruz, bu tur sacmaliklara alisigim ps tarafinda ama oyunlari iyi işte lanet olsun her ne kadar artik pcye de gelse de...
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Tr psn e geçilirse 1999 tllik oyunu 2600-2700 TL ye alırsın, adamlar senelerdir hardcore bölgesel fiyatlandırma yaptılar şimdi makas daralsa da en uygun psn i sunuyor ülkeye.

  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

    Beğenmenize sevindim :) Daha önce Xbox'ta Gamepass'te oynayıp bitirmiştim, PS Plus'tan kalkacağını görünce tekrar indirip bir bakayım dedim, bakış o bakış oyunu kapatamadım.

  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

    İkisi arasında seçim yapılacak olursa Heavy Rain, konusu bakımından daha iyi oyun aslında. Tabii Beyond Two Souls da iyi oyundur.

  • Plus oyunları belli olmadı mı, açıklama saati geçti şuan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TakTAkk

    Plus oyunları belli olmadı mı, açıklama saati geçti şuan

    Oyunlar Salı günü eklendiği için haftaya salı da Nisan ayının son günü olduğu için önümüzdeki çarşamba duyurulabilir. Ayın ilk salı günü olan 7 mayıs ta indirmeye açılırlar muhtemelen.

  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Normalde ayın son çarşambası açıklanırdı, haftaya kaldı dediğiniz gibi
  • Şu Dark Pictures serisinin son oyunu olan Devil in Me'yi verseler de oynayıp seriyi tamamlasak artık
  • Mayıs ayında katalogtan kaldırılacak olan The Messenger'ı bitirip, platinledim. Oyun eğlenceli bir platform oyunu, eski atari oyunlarını andıran grafikleri, aralardaki espriler ve diyaloglar özellikle hoşuma gitti. Oyunda pek çok kez öldüm ve bu açıdan beni biraz delirtti açıkçası. Ben Bloodborne'da defalarca öldüğümde bile bu kadar sinir olmamıştım Şimdi My Friend Pedro'ya başlayacağım. Onu da daha önce pcde oynamıştım, eğlenceliydi. Bir de onu bitirip platinleyelim bakalım.
  • Şu tlou 2 indirime girmedi hala
  • Bedsto kullanıcısına yanıt
    Zamanında 99 liraya kadar düşmüştü.
  • Selamlar bu mayıs ayı oyunları ile ilgili bir sızıntı vs bir şey var mı acaba ?

  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.