Şimdi Ara

Protein Tozları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar toz almayı düşünüyorum ancak fiyatlar baya uçmuş piyasaya yeni markalar çıkmış bayanda uygun fiyatlılar. Bunları kullanan oldu mu ?


    Markalar:

    Ronic

    Prorich

    Protouch vs gibi markalar gördüm özellikle pttavmde çoğunluktalar aranızda bu veya benzer fiyattaki markaları kullananlarınız var mı ?




  • Genelde 4 kg olarak satılıyordu. Gramajdan çaldıklarını söyleyenler vardı yorumlarda. Fiyatları çok uygun ama sırf merak edip denemeye alayım dedim, ona bile cesaret edemedim. Uygun fiyatlı ürün arıyorsan Supplementler.com un kendi ürününü al. Gayet başarılı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCA90

    Genelde 4 kg olarak satılıyordu. Gramajdan çaldıklarını söyleyenler vardı yorumlarda. Fiyatları çok uygun ama sırf merak edip denemeye alayım dedim, ona bile cesaret edemedim. Uygun fiyatlı ürün arıyorsan Supplementler.com un kendi ürününü al. Gayet başarılı.

    Eskiden onu kullanmıştım gayet iyidi ama o da bayağı pahalı olmuş. Bu diğer ürünlerde pek güven vermiyor açıkçası ne inceleme var ne bir yorum almaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

  • İçeriğinin değerleri gerçek midir bilemem ancak protouch kullandım daha doğrusu kullanamadım. Tadı çok kötü ve aşırı derecede mide bulantısı yapıyordu bende. Firmaya anlattım hemen iade aldılar hiç ikiletmediler bile. Ben ürünü kargoya verdim ürün daha İstanbul'dan çıkmadan ücretim hesabımdaydı.


    SSN Command Whey tavsiye ederim. Hem tadı harika hem de çok memnunum ben şahsen. Kendi sitesinden alırsan hediyeler bölümünde shaker vs yerine -15 TL indirim kuponu seçebiliyorsun + havale indirimi de oluyor ve baya uyguna denk geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 15 Nisan 2021; 4:38:51 >
  • Bu tarz kimyasal urunlerde ucuza kacmayin.
  • Rengar Bot kullanıcısına yanıt

    Kimyasal?? Nükleer nükleer..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.