Şimdi Ara

Projeksiyon Askı Aparatı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, farklı başlıklar altındaki mesajlarımda çok defa projeksiyon dünyasına birkaç ay içinde adım atacağımı belirtmiştim. O zamana kadar projeksiyon olsun perde olsun araştırmaya başladım zaten. Ve aklıma bir diğer konu askı aparatı geldi. Şöyle bir forumu ve interneti dolandım ancak tercih edebileceğim bir şey bulamadım. Derdimi daha detaylı anlatayım. Öncelikle bu projeksiyon konusunda benim hanımın haberi yok ve duyduğunda pek sevinç gösterisinde bulunacağını sanmıyorum. O nedenle hem cihaz hemde aksesuarları en azında şık olmalıki fazla bıdı bıdı dinlemeyelim :) evliler nedemek istediğimi iyi anlar.
    1. Salonumda ışık olarak tavan lambası değil led ve abajur kullanıyorum. Dolayısıyla cihaz salonda tek ve tam ortada olan lamba yerine aparat vasıtasıyla takılacak. Tam ortadan perdeye mesafesi 3 metre. Tavan lambasını yok edip askı aparatı kullanacam ama şık modeller bulamadım. Hemen hepsi sadece işlevselliği arttırmak adına yada malzeme kalitesiyle değişiklik gösteriyor. Ben askı aparatı gibi takılan ama düz bir tablaya sahip projektör asansörü diyorlar sanırım. İşte onun katlanan değil sabit olanından düşünüyorum. Ne demek istediğimi linkten anlayabilirsiniz.http://www.govgroup.com/draper-inc-300226-aerolift-projector-lift-2459314-prd1.htm

    2. Tablanın yere bakan yüzeyi şık bir şekilde aydınlatma özelliğinede sahip olmalı. Led olu başka olu bilmem ama aydınlatmayı da barındırması lazım. Salonun ışık anahtarı çift düğmeli olduğundan birine projeksiyon güç kablosunu bağlayacağım diğerine aydınlatmayı. Sonuç olarak hem lanbayı hem projeksiyonu lamba anahtarından açacağım ya da kapayacağım.
    3. Birde hd görüntüyü kablosuz olarak projeksiyona aktaran bir cihaza ihtiyacım var. Digitürkü bağlayacağım.ama kablosuz gerekli.forum ilk dayfada birisi wireless projeksiyon konusu açıp bir öneri yapmış ama 560 tl. Bana çok. Çok daha uygun bir cihaz olmalı.

    Sonuç olarak 3. Maddeyi çok önemsemiyorum onu çözerim ama 1 ve 2 önemli. Fikri ya da bilgisi olan varsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam maşallah destan yazmışsınız aktivizyon cihan beyi yada proav firmalarını arayın size bu konuda yardımcı olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormayın konuşurken de böyle uzatıyorum lafı. Dinleyenler "evet sadede gel artık" diyorlar hep.Yapı böyle benim suçum değil babamda böyle. Öneriniz ve sabrınız için teşekkürler. irtibata geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakiyilmaz -- 8 Ekim 2015; 0:00:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.