Şimdi Ara

Project Gotham Racing

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serinin Hayranı Bir Oyuncu Olarak Neden Çıkmaz Bu Oyun Bildiğim Kadarı İle Bu Oyunu Yapan Stüdyo Kapandı Ama İsim Hakları Micrsoft Da Diye Biliyorum Düşünceleriniz Nedir Dostlar??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyunun il versiyonu Dreamcastte Metropolis Street Racer. Xbox klasikte ise Project gotham Racing oldu. İşin aslına gelirsek NFS tadında oynanabilecek bir oyun.
  • Dreamcast de çok oynadım ama nfs ile benzetmenize tamamen katılmıyorun alakası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PGR4'ü yapan ekip yapmadıktan sonra çıkmasınında bir anlamı bence yok. E nihayetinde herhangi bi araba yarışı oyunu yapıp, çok satsın diye ismine PGR5 diyecekler. Yıllardır Resident Evil oyunlarına yaptıkları gibi... Aynı ekip olmadığı için e nihayetinde oyun PGR ile uzaktan yakından alakalı olmayacak. Horizon serisi 3. oyun ile birlikte bence atlamalı zıplamalı arcade oyunu hale gelip iyice cıvıklaşmış olsada seveni çok. Horizon gözden düşünce PGR5 gelebilir ama hakkaten bi "PGR" olur mu? Hiç sanmıyorum. Zamanında PGR4'de yaptığımız cat&mouse modu kadar eğlenceli bir multiplayer araba yarışı daha oynayamadım....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 28 Temmuz 2017; 13:48:37 >
  • PGR'yi yapan stüdyo Bizarre Creations en son Activision çatısı altında Blur isminde yarış oyunu geliştirdi. Haliyle pek satmadı oyun. Activision'u bilirsiniz, paragöz bu adamlar. Stüdyoya son bir şans verilerek 007 James Bond: Blood Stone oyununu geliştirdiler. Bu oyunda incelemelerde ortalama puanlar alıp, çok satmaması stüdyonun sonu oldu ne yazık ki. Biazrre Creations kapandıktan sonra çalışanları dağılıp yanlış hatırlamıyorsam 5 yeni stüdyo kurdular. Bu stüdyolardan birini iyi tanıyoruz. Forza Horizon serisini yapan ekip Playground Games. Kapanan Bizarre Creations'un eski çalışanlarının çoğunluğu Playground Games'te. Yeni bir PGR için MS'nin stüdyo aramasına gerek yok. Gidip Playground Games'le anlaşma yapmaları yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim demek pgry tayfası artık forza horizon yapıyor buda şu saatten sora xbox konsolunda yeni pgr görmek hayal oluyor....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.