Şimdi Ara

Pritech W1 laptop'tan Televizyona kablosuz görüntü aktarıcı kablosuz görüntü aktarım aparatı hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pritech W1 kablosuz görüntü aktarıcı Uzun zamandır takip edilen ve geliştirilen kablosuz görüntü aktarıcı Türkiye'ye giriş yaptı.Teknoloji dünyasında çok büyük kolayklıklar sağlayan bu cihaz, kablosuz görüntü aktarımı yapıyor.

    Windows, Android, İOS, MacOS işletim sistemine sahip tüm Cihazlardan Tüm marka ve model TV'lere görüntü aktarımı yapan bu cihaz PRITECH markası altında Türkiye'de satışa sunuldu.

    Bu cihazı TV'nize bağlayarak, tablet bilgisayar, cep telefonunuzdan oynadığınız hareket sensörlü veya diğer kombinasyonlu oyunları rahatlıkla TV'ye aktarabiliyor ve büyük ekranda oyun oynayabiliyorsunuz.

    Bir çok kolaylığa olanak tanıyan bu cihaz aynı zamanda kablo sıkıntınızı ve kablo görüntü kirliliğinide ortadan kaldırmış oluyor.Yatağınızda uzanırken telefonunuzda açtığınız bir filmi hiç yerinizden kalkmadan TV'ye aktarıp film keyfini Büyük ekranda yaşayabiliyorsunuz..Aynı zamanda SES aktarımıda yaparak telefonunuza sadece bağlantı yapmayı bırakıyor.Aynı zamanda bir çok fonksiyonu olan bu cihazın satış yapılan yerlerden detaylarını öğrenebilirsiniz..

    Böyle bir teknolojinin bedeli ise 150 TL civarında, şuanda sadecewww.cesitvar.com vewww.gittigidiyor.com üzerinden satışa sunulan cihazın, önümüzdeki günlerde daha geniş bir satış ağına ulaşması bekleniyor..

    Ürün Videosu :http://www.youtube.com/...=xlP95...ature=youtu.be

     Pritech W1 laptop'tan Televizyona kablosuz görüntü aktarıcı kablosuz görüntü aktarım aparatı hd Pritech W1 laptop'tan Televizyona kablosuz görüntü aktarıcı kablosuz görüntü aktarım aparatı hd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazipdepo -- 4 Şubat 2014; 15:00:23 >







  • Gücü TV'den mi alıyor bu cihaz?
  • liberter1 kullanıcısına yanıt
    tv nin usb girişinden alabilirsinzi veya 5v 2a herhangi bir usb adaptör il eprizden de güç alabilirsiniz
  • Ürünün garantisini veren firmayı arıyorum ancak kimse cevap vermiyor sitede yazan adresine gittik prizma bilişimin yerinde kimse yok dükkan bomboş nasıl iş anlayamadık.satın aldığımı yer de garanti veren firma ile görüşün diyor.herkes topu birbirine atıyor.sorumlu olan prizma bilişim diye bir firma ama sanıyorum artık öyle bir firma yok.telefonları da cevap vermiyor.bi bardak su içeceğiz galiba.Pritech w1 alacak arkadaşlar dikkatli olsun garantisi falan yok bu ürünün alırsanız elinizde patlar aman dikkat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.