Şimdi Ara

Premiumcontact7 mi ultracontact mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Peugeot 308 1.2 benzinli aracım var 43 binde yazlık lastik arayışındayım. Continental premiumcontact 7 ile ultracontact arasında kaldım. %85 şehir içi kullanıyorum aracımı Erzurumda yaşıyorum yollar genelde kötü çok fazla yama falan var sıfır asfalt yok. Yazlık kışlık ayrı kullanıyorum . Sizce hangisini almalıyım ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • erzurum'a yıllar oldu gitmeyeli...ama eminim 20 yıl önceki asfalt hala yerde duruyordur...

    ben conti gibi bir lastik alıp o yollarda hacamat etmezdim lastiği...

    tutunacağı bir asfalt yoksa premium bir lastiği heba etmeyin derim


    petlas benzeri sağlam olacak endekste hatta bir tık yanağı kalınlaştıran bir lastik alırdım 12 ayın %70i soğuk

    yaz kış 2 lastiği devir daim yaptırmak mantıklı gibi...

  • infinite kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam yollar berbat durumda. 43 binde araba ama yollar yüzünden arabaların her yerinden ses geliyor. Dediğinizi yapayım o zaman bence de kaliteli lastiği heba etmeyelim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de yıllardır kaliteli düşüncesiyle hem yazlık hem kışlık Conti kullanıyorum ancak premiumcontact 7'den memnun değilim. Civic'te stok gelen ve çok gürültülü diye sevemediğim Bridgestone Turanza çok daha iyiydi. Bundan sonra ya Michelin alacağım ya da daha alt seviyeden ortalama güvenliği sağlayan f/p bir lastik bakacağım. Conti'yle bir süre görüşmek istemiyorum :)

  • ultracontact daha dayanikli

  • 3008 aracım için aynı ikilemde kaldım ve premiumcontact 7 tercih ettim. Üzerinden çıkan crosscontact’a göre daha sessiz, konforlu ve performanslı bir lastik olduğu yönünde ilk deneyimim. Ben yaz ve kış aynı lastiği kullanıyorum o yüzden uzun süre(5 yıl) sorun çıkarmadan gitsin diye tercih ettim bakalım sonuç ne olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ultracontact denemedim premiumcontact6 ve şimdi 7 kullanıyorum çok güzel lastik. lastik eskiyecek ki işini yapsın. taş gibi lastik aldığında başka yerler eskir. bunlar sarf malzeme. amacı var, işi bitince değişir. çok bozuk yerlerde gezenler XL alsa iyi olur.

  • Ben de Erzurumda yaşıyorum, yollar diğer Anadolu şehirlerinden kötü değil.Zaten lastiğin farkı şehir içinde anlaşılmaz. Uzun yolda , virajda anlaşılır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.